Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 463
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
ina_lemon,благодаря ти,в крайна сметка отидох до магазина,защото нося само спортни ниски,а исках да поръчам с ток.Резултата е ,че 39 ми убиват ужасно ,а 40 са ми големи и ми хлопат  ooooh!. За балеринките -същото положение. Отказах се да поръчам,с този шантав номер 39,5 май доживот ще си ходя с маратонки. Embarassed

# 571
ina_lemon,благодаря ти,в крайна сметка отидох до магазина,защото нося само спортни ниски,а исках да поръчам с ток.Резултата е ,че 39 ми убиват ужасно ,а 40 са ми големи и ми хлопат  ooooh!. За балеринките -същото положение. Отказах се да поръчам,с този шантав номер 39,5 май доживот ще си ходя с маратонки. Embarassed
Има едни "полустелки", които се слагат в обувките за удобство, като възглавнички, съвсем малки, от силикон, има ги в магазините на Schol. Имат страничен ефект , помагат като е по-голяма обувката  Mr. Green  защото все пак заемат място в нея

# 572
giga b, има и цели стелки от кожа, които се ползват при такива "проблеми".

# 573
  • Варна
20% намаление вече няма  Crossing Arms

# 574
Момичета,благодаря ви ,така или иначе 39 номер вече е свършил,и ако реша да взема 40 ще пробвам както вие казвате-със стелки.  bouquet

# 575
мацки къде сте...мина периода на безплатната доставка и настана тишина  Mr. Green

# 576
  • Варна
а има ли код активен сега...аз сега се опаричих малко и искам да си поръчам нещо...ама без код и без безплатна доставка  ooooh!

# 577
  • Пловдив
Защо да е минал периода на безплатната доставка? Току-що пробвах и все още е free  Peace, дори се извиняват, че поради лошите климатични условия временно е спряна експресната доставка, но стандартната продължава да е безплатна.

п.с. Дори има и доста нови намалени артикули  Heart Eyes.

# 578
  • Sofia
Получих си якето вчера: http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Zip-Off-Sleeve-Hooded-Jack … amp;clr=Chocolate

Много е хубаво и за тези пари кожата е страхота  Hug

А някой да е поръчвал тази блузка или да има подобен модел...изглежда интересна, но като че ли прозира и ръкавите са малко странни:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Belted-Kimono/Prod/pgeproduct.aspx … clr=Cream%2fBlack

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 12:08 от *sapunci*

# 579
ами някой от тук си спомням, че каза че безплатната доставка била до 1.12 - не е ли така?

# 580
Sad Кога ще пуснат пак експресната доставка..

# 581
Да,много ме е яд,няма да ползвам поща и това е!
И за друго съм ядосана-върнах едни дънки и получавам писмо,че не са могли да рефунднат картата ми,която за нещастие изтече преди няколко дена.И искат да ми пратят чек #Cussing out Аз им викам,че в БГ е мн неудобно-плаща се май 20 евро и чакаш като поп около месец-та да ми дадат ваучер,гифт сертификат илои нещо подобно.Ми не можело,не им позволявало return полицата.Та водим преговори- сега искам да се свържа с някой от който зависи това,щом тези не могат да ми помогнат.Пфу да му се невиди.В Ларедут поне даваха ваучер като им върнеш чека-какво толкова сложно има.Дано се преборя

Все пак как вървят доставките с пощата-бавят ли се по месец пак?Ако все пак се принудя да пусна нещо за да не изчерпа ще се прежаля Tired

# 582
Аз получих две поръчки-едната на точния ден, другата 6 дни по-рано Simple Smile Доволна съм от всичко, но имама въпрос- ако сега има върна нещо, за да ми доставят друг номер, ако и той не ми върши работа, мога ли да я върна и да ми възстановят сумата? Thinking

# 583

Е, въпреки неизвестността без проследяването, и с поща пристигат, сега получих една от безплатните доставки, за 6 работни дни дойде.  Peace 

# 584
  • Варна

Е, въпреки неизвестността без проследяването, и с поща пристигат, сега получих една от безплатните доставки, за 6 работни дни дойде.  Peace 

И аз така, много съм доволна - не стига, че безплатно, ами и страшно бързо дойде. Peace
Върнах една рокля Rolling Eyes - не се одобрих нещо с нея, на бюста ми беше тясна, а надолу широка - ако някой иска да си я поръчва, да го има предвид:
http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Cutaway-Deep-V-Dress/ … t.aspx?iid=495271

Общи условия

Активация на акаунт