Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 469
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета! Понеже никога до сега не съм си купувала дрехи на Аsos, бихте ли ми помогнали с определяне на  размера. По техните таблици би трябвало да си взема 12 ( гръдна 90-92, талия 70 и ханш 98), така ли е? Благодаря ви предварително.  bouquet

Да. Според мен и в 10 можеш, ако не е някоя стегната кройка от неразтеглива твърда материя.

# 556
Здравейте момичета! Понеже никога до сега не съм си купувала дрехи на Аsos, бихте ли ми помогнали с определяне на  размера. По техните таблици би трябвало да си взема 12 ( гръдна 90-92, талия 70 и ханш 98), така ли е? Благодаря ви предварително.  bouquet

Да. Според мен и в 10 можеш, ако не е някоя стегната кройка от неразтеглива твърда материя.

Благодаря. Това означава, че таблиците им са верни, а не както в Ларедута, доста заблуждаващи (там нося 38 номер).

# 557
Момичета,обувките на Мис Сиксти отговарят ли си?Аз нося 39-39,5  и се чудя кой номер да поръчам?  bouquet

# 558
Благодаря. Това означава, че таблиците им са верни, а не както в Ларедута, доста заблуждаващи (там нося 38 номер).

Ами сметката е точна, 38 по европейската е точно 10 по англ. номерация.  Wink

Моята поръчка от 30-и не дойде, пратиха ми 2 от нещата отново, а точно това, което исках най-много е изчерпано.

# 559

Ами сметката е точна, 38 по европейската е точно 10 по англ. номерация.  Wink

Моята поръчка от 30-и не дойде, пратиха ми 2 от нещата отново, а точно това, което исках най-много е изчерпано.

Да , така погледнато 38 отговаря на 10. Но за моите мерки по таблицата на Асос трябва да взема 12, а по таблицата на Редут 40 ( но 40 номер от там  дрехи направо ми висят, затова купувам по-малкия размер в който, следвайки таблиците им, изобщо не би трябвало да се намъкна). Затова попитах тук дали таблицата е точна и за 90-70-98 мерки 10 или 12 трябва да избера.

# 560
  • Варна
Ivelia, според мен си по-скоро за 10 с тези мерки. Peace

# 561
Затова попитах тук дали таблицата е точна и за 90-70-98 мерки 10 или 12 трябва да избера.

По-рано в темата имах същата чуденка като теб, само че за ГО 96, малка е разликата, реших да поръчам 12 рокля асос, не знам какво съм кликнала, но пристигна 10 номер. Е, оказа се, че става роклята и се носи Simple Smile
Според Асос-ката таблица 10 е 38, а според Х&М 12 е 38.

# 562
малко са объркващи според мен тези таблици, по техните мерки трябва да съм 10, но все пак си поръчах 8 за един гащериозн, който е видимо тесен и сега се притеснявам да не ми е голям дори, че и S нося и XS - в зависимост от модела. Ама пък 6 се надявам да е сууупер малко и 8 да е добре ама ще видим де Simple Smile

# 563
Благодаря на всички вас за съветите.  bouquet Ще поръчам 10-ка, пък ще видим.

# 564
Момичета,обувките на Мис Сиксти отговарят ли си?Аз нося 39-39,5  и се чудя кой номер да поръчам?  bouquet

И аз съм все с този проблем, че съм междинка ...... Ако е спортна обувка или маратонка вземай по-голямото според мен, ботуши също. Вече за обувките с токове не съм кигурна. Аз не нося такива и незнам ако са една идея по-големи как това се отразява на ходенето.

Моделът, който си харесала няма ли го в магазина на М60, или в някой аутлет? Аз съм правила и друго - ровя се в и-бей и ако намеря нещо такова пиша съобщение на продавача с молба да ми каже колко см или инча е стелката  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil И ми е помагало, ако ми отговори де.

# 565
Момичета и аз най-накрая се реших да поръчам и ще задам поредния и въпрос относно номерацията. Понеже от марките, които се предлагат в сайта, от Бг съм си купувала Манго - размер 36 и French Connection - размер 8 ( нося S по принцип ), но точно тези марки в Асос са обузначени не с UK 8 , а с S , M и т.н. Според мерките в табличката съм за 10, а според англ. номераця, която отговаря на европейско 36, трябва да съм 8 .... ууфффф нацяло се обърках 8 или 10 да поръчам  newsm78 В сайта пише, че манекените са облечени в 8 размер, а на мен ми се струва, че ще ми е малко.

# 566
  • Пловдив
Момичета, освен DELAYED15101 и ASOSFHM, има ли други кодове за отстъпка от 10%?   bouquet

# 567
Момичета, освен DELAYED15101 и ASOSFHM, има ли други кодове за отстъпка от 10%?   bouquet
хм, аз и тези не ги знаех, само ASOS20 ползвах, ама то може ли няколко кода да въведеш едновременно или само един?  Shocked

# 568
само един Peace

# 569
немога да платя чрез PayPal, някой друг има ли такъв проблем

поправям се платих Crazy

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:38 от lusia_

Общи условия

Активация на акаунт