Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 356
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Пуснах два чифта ботуши с нормалната безплатна доставка и те Асос-ци решиха да ме изненадат,и са я пуснали с куриер. Mr. Green
Още едно потвърждение на моята теория,че пращат при по-големи кг. с куриер. Wink

# 706
Дали е заради килограмите или просто стойността е голяма  Rolling Eyes Моята поръчка е за 160 паунда, ама хич не са ме изненадали... като гледам стандартна са я пуснали, макар че някой писаха, че в повечето случаи, когато е над 100 паунда я пускат с куриер. Явно си е до късмет, аз се моля само да си получа роклята за Нова година, че ще се охълцам без тоалет за празника, че то и в БГ вече се пообраха магазините... не ми се мисли, ако са я затрили някъде Sad

# 707
Цифром и словом двата чифта са 28 паунда общо! Laughing

# 708
е нее ... не е истина... браво на теб, щастливка си Peace Най-тъпото в цялата ситуация е, че никой нищо не ти казва, платил си за нещо, което дори незнеш дали ще ти стои добре, щото едно е на снимка друго си е да го облечеш и сега си чакаш ли чакаш  #Cussing out

# 709
  • София
И аз вчера получих един пакет, но напоследък съм разочарована от тях. След като ми изгубиха пакет, за който чаках месец, сега пак го пуснах и пак няма куриер за мен.Сърдита съм, пък. Crossing Arms Пускала съм и за над 100 паунда и пак без куриер.Обувки не съм поръчвала. Не мога да им хвана спатиите още.

# 710
И аз вчера получих един пакет, но напоследък съм разочарована от тях. След като ми изгубиха пакет, за който чаках месец, сега пак го пуснах и пак няма куриер за мен.Сърдита съм, пък. Crossing Arms Пускала съм и за над 100 паунда и пак без куриер.Обувки не съм поръчвала. Не мога да им хвана спатиите още.

Супер, най-накрая си го получила...знам, че и ти отдавна го чакаше, а кога трябваше да пристигне по принцип ? По пощата ли го беше пуснала ?

# 711
  • София
Po poshtata gi puskam. Okolo 22.11 go pusnah,ne pomnia tochno,a tozi,koito zagubiha beshe po-rano i sega oshte mesec sigurno pak chakane.

# 712
бях си харесала един топ преди няколко дни, нямаше номер, днес гледам заредено и се замотах да сготвя нещо и след няма и 2 часа вече го нямаше, друг път трябва да се действа на момента явно  Mr. Green

# 713
Вчера ми донесоха пакета направо в офиса,понеже нямаше никой у нас. Sunglasses
Мама е много доволна от покупката.

бях си харесала един топ преди няколко дни, нямаше номер, днес гледам заредено и се замотах да сготвя нещо и след няма и 2 часа вече го нямаше, друг път трябва да се действа на момента явно  Mr. Green

Mindy,ако нещо ти се появи,което си денала,слагай го веднага в кошницата,а не в Wish list-а.Когато е в кошницата ти се пази 2 часа. Peace

# 714
да, трябваше така да направя, но не вярвах че ще се изпари толкова бързо - имаше от всички номера заредено, поръчах си един друг топ за успокоение - сега с това чакам вече 4 поръчки хахаха, и тази неделя приключва безплатната доставка, ако ми се появи топчето си го пръчвам и него до неделя Simple Smile

а друг път освен по Коледа имало ли е безплатна доставка? примерно по Великден... така беше супер удобно, харесвам си всеки ден по нещо и мога да си поръчам, а иначе накуп надали ще събера толкова мн неща  Tired

# 715
Момичета, тези обувки дали са естествена кожа - http://www.asos.com/Asos/Asos-Timber-Suede-Padded-Collar-Lace-Up … =-1&clr=Khaki

Пише suede, ама да нямат предвид изкуствен велур??  Thinking

Между другото има ли някакви активни кодове в момента, или някой запърва поръчка?

# 716
  • here, there, everywhere
I az se prisaedinqvam s molbata za kod?

# 717
delayed15102 само този за 10 % и може да се ползва еднократно, други няма сега май, имах на мейла изпратен един xmas20ro но нищо не стана с него  Peace

# 718
delayed15102 само този за 10 % и може да се ползва еднократно, други няма сега май, имах на мейла изпратен един xmas20ro но нищо не стана с него  Peace

Не работи  Sad

# 719
delayed15102 само този за 10 % и може да се ползва еднократно, други няма сега май, имах на мейла изпратен един xmas20ro но нищо не стана с него  Peace

delayed15102 ми изписа expired

Общи условия

Активация на акаунт