Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 359
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Щом имаш тракинг номер,значи са ти я пратили с куриер и ще ти я донесат до вкъщи.Те трябва да ти се обадят,като са пред адреса на доставка.На проследяването не ти ли излиза къде ти е в момента пратката? Rolling Eyes

А къде е това проследяване? На коя фирма са куриерите с които доставят?

# 691
На този въпросния лист трябва да имаш номер на поръчката,по това се ориентират. Peace

# 692
Това получих току що
Bestellen Sie vor dem 14. Dezember und genießen Sie noch einmal 20% Rabatt. Einfach beim Bezahlen den Code XMASDE20 eingeben.

С този код преди 14ти декември, 20 процента отстъпка. Дано на някой му свърши работа.

# 693
Щом имаш тракинг номер,значи са ти я пратили с куриер и ще ти я донесат до вкъщи.Те трябва да ти се обадят,като са пред адреса на доставка.На проследяването не ти ли излиза къде ти е в момента пратката? Rolling Eyes

А къде е това проследяване? На коя фирма са куриерите с които доставят?

D&D

# 694
  • ...край Дунава
Здравейте, трябва ми 30 и 32 номер от тези: http://www.asos.com/Adidas/Adidas-Nizza-Hi-Top-Trainers/Prod/pge … =-1&clr=Black  , та кой номер да поръчам?

# 695
Здравейте, трябва ми 30 и 32 номер от тези: http://www.asos.com/Adidas/Adidas-Nizza-Hi-Top-Trainers/Prod/pge … =-1&clr=Black  , та кой номер да поръчам?

Има само малка номерация, изобщо няма 30.

# 696
  • ...край Дунава
Хохохохо, добре Blush, нещо съм се заблудила яко ooooh!

# 697
ААА, имам проблем  Sad Върнах един гащеризон и упоменах изрично, че искам да ми пратят по-голям номер, а то...сега получих мейл, че ще ми възстановят парите. Съвет?

# 698
Ето това получих http://www.asos.com/Asos/Asos-Faux-Shearling-Aviator/Prod/pgepro … amp;clr=Chocolate Отговорая си на номера и е супер като качество. Вярно, че не е истинска кожа, но на мен ми излезе 65 лв., така че за тези пари си заслужава

# 699
  • София
Това получих току що
Bestellen Sie vor dem 14. Dezember und genießen Sie noch einmal 20% Rabatt. Einfach beim Bezahlen den Code XMASDE20 eingeben.

С този код преди 14ти декември, 20 процента отстъпка. Дано на някой му свърши работа.

този код не е валиден за GB  и за BG! Явно е само за Германия!

# 700
Да най-вероятно. Дано послужи на някой с местожителство Германия. Simple Smile

# 701
ААА, имам проблем  Sad Върнах един гащеризон и упоменах изрично, че искам да ми пратят по-голям номер, а то...сега получих мейл, че ще ми възстановят парите. Съвет?
имаш 2 възможности: пишеш им имейл и им напомняш, че си искала да ти пратят по-голям размер, а не да ти връщат парите. Или си го поръчваш наново, доставката е все още безплатна.

Аз вчера вечерта си поръчах 2 неща, и уж си смених адреса за доставка, но не съм довидяла и съм сменила само адреса за сметката... Писах им веднага имейл, че този адрес вече не е валиден. И те днес по обяд ми казаха, че нищо не можело вече да се направи.... или да говоря с някой на стария ми адрес, който да поеме пратката или да чакам да се върне пратката при тях, и тогава да ми върнат парите. А мейл за пращане на поръчката получих едва в късния следобед... За сетен път се убеждавам, че колкото по-голяма е една фирма, толкова по-лоша е комуникацията м/у отделните отдели.

# 702
Обадиха ми се куриерите,че поръчката от 11.12 ми е тук и понеже няма никой у нас,ще ми ги донесат в офиса! Party Crazy

# 703
момичета има ли активен код?   bouquet

# 704
pure_selina, ти с куриер ли си я поръча ? ууффф аз моята още си я чакам и се притеснявам, да ни се е загубила, както вече много момичета писаха, трябваше да е тук на 13-ти, а ни следа от нея. Писах им мейл, обаче никой не ми е отговорил още  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт