Детето ми е на 2г и 2 месеца когато беше на 1г падна от леглото доста лошо и си счупи крачето това предизвика доста стрес за нея с доктори ,болници и тн.. Детето започна да ходи едва на 2г заради това падане...
Това което ме тревожи е и ,че не говори ..
Чували сме я да казва " Мама, Тати,Баба,Бебе,НЕ ,ДА,НАНА (от банана)...не ги ползва всеки ден и не на място в повечето пъти.. Разбира всичко което и казваме и изпълнява команди, играе си с бебета и ги храни,има контакт с нас и хората , също не бяга от деца и тн една и идея по наплашена е но не странни от тях .. Спи много и се храни много добре ,доста спокойно дете е ..Имитира всичко което и покажем на секундата ,сочи нещата правилно като ги назовем... Карали сме я на педиатър в България който каза,че не вижда проблем и ни даде сироп "Eskimo" карахме я и на частен педиатър в Англия който също каза,че не вижда проблем .. Карахме я и на държавен каза да си дадем време до коледа... Правихме онлайн консултация с Логопед в България като му пратих много клипове на детето и също каза,че не вижда проблем и да си дадем още време... Все пак се тревожа нямаме много хубав социален живот от към други деца но мисля да я запиша на ясла... Моля за мнение мислите ли,че в описаното може да има сериозен проблем? Благодаря ви и ще очаквам мнението ви🙏🏼🤗.