Юлски деца-Тема 38

• 28 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • USA
Добро утро!

И ние можем да се "похвалим " с вирусче. Сутринта като се събуди беше наакана, което много ме учуди. Беше и леко топла, но после се оправи, като за 2 часа ака 3 пъти. След предиобедния сън се събуди с 38.1 Т и й дадох за понижаване на Т. Повече не вдигна за деня, но ака доста често. Дано да го пребори бързо Praynig! Всички други болни дечица да оздравяват Hug!

Инкс, готвя най-често червена леща, спанак с ориз, различни супи, като винаги сменям основния зеленчук (броколи, грах, тиквичка). Към супите добавям месно пюре така те се сгъстяват и заприличват на манджички. За себе си готвя отделно, но на същия принцип, мусака, пиле с грах и картофи, пиле с ориз, пиле с прясно зеле и разни безмесни. Всичко слагам наведнъж  и на бавен огън, дали във фурната или на котлона зависи какво точно готвя. Отнема ми наистина 5 мин. да нарежа всичко и после само изключвам. Нищо не застройвам освен мусаката, защото Стейси вечеря суха храна и за там отиват киселото мляко и яйцето. Ето ти две супер лесни рецепти, особено лещата е страхотна дори и без сол или пък разни подправки: скилидка чесън, стъбло кервиз, морков, ч. леща, ч. пиперка, малко олио, лук, и преди да я изключа добавям ч. пипер
а супите ми съдържат: лук, магданоз, ориз, картоф, морков, з. пиперка, олио, кервиз и вече каквото съм решила да бъде основния зеленчук.
За десерт винаги си хапва доматче Grinning.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 06:36 от maimun77

# 31

maimun77, най-добре веднага заведи Стейси на лекар, за да я види и да и предпише каквото е необходимо  Peace
Иначе Дани спа цяла нощ добре-не вдигна Т и не се ос**а. Преди малко си изпи млякото /с Мезим форте в него  Wink/ и пак си заспа. Като стане-другите лекарства са на ход....
Добре поне, че мъжът ми днес ще си е вкъщи да ми помага  Rolling Eyes

# 32
  • София
Добро утро, кога изписахте толкова...
Ох, Адашче и на мен ми докривя...силно ви гушкаме  Hug
Чочи, бързо оздравяване на Дани, хванали сте „нашия” вирус. Наистина е тежък, но важното е, ако много ака и повръща да не се обезводни. При нас не бяха в много остра фаза повръщането и разстройството, но въпреки всичко лекарите ми казаха да му давам Електролит. Хидрасека много помогна, също.
На всички мъничета бързо оздравяване
Джил, Сиси, една следобедна среща днес?

# 33
  • Canada
Добър ден от мен! Днес е един прекрасен ден а и как няма да е, като снощи за първи пъто т незнам колко време Нико спа непробудно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 Не че аз не се събудих 4 пъти, явно по навик...
Иначе той продължава да си е болен и след малко ще го водя да го чуят, че имамизвестни съмнения дали е ларингит или бронхит по-скоро...
Чочииии, дано Дани се оправи бързо и да не се налага да влизате в болница. Но както Евита ти е писала, и аз не съм против инфекциозните, защото и ние сме лежали в ситуация, в която се бях отчаяла вече. Там наистина я оправиха за 1-2 дни.
Маймунче, и аз бих я завела на доктор. Тези чревните вируси много ме плашат...
А по повод гърнетата - чак догодина мисля да го слагам малчо...
Искам да попитам има ли и други бебчета като Нико, които изобщо да не искат да гледат филмчета? Не че е задължително, ама така мога да си спечеля половин час време за домакинстване и много се надявах да му хвана интереса, ама тц....

# 34
  • Видин
Карелия, пробвай с това - http://www.youtube.com/watch?v=Cz1FYPrF12A
Кратко е, ама ако му хареса има 2 епизода на Бейби ТВ в нета. Ще ти дам линк ако желаеш. Нас много ни впечатлява все още и Бейби Айнщайн  Peace
А тази песен му е любима - http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ  Joy
Ама добре де, наистина ли има такива бебета, които спят по цяла нощ? (въпросът ми е риторичен)
Моето спи по цяла нощ. Към 5-6 се размрънква (преди по това време му давах да суче, но вече не) и пак заспива. Окончателно се буди в 7. Никога не съм имала проблеми с нощния му сън. Още от бебе постепенно измести часа на будене, като на месец и нещо това беше чак в 4 сутринта. Силно се надявам и "новото" бебе да е толкова добро като брат си. И поне маааааалко по-малко нервно  Laughing
Аз да се похваля с първата синка на Габче. Вчера си играеше с вратата на един шкаф и малко се центрова  Grinning Сега има синилка под лявото око  ooooh!

# 35
Здравейте и от мен в новата тема  Hug

Карелия, Елин също не гледа детски филмчета.
Аманита, честити сини гащи и тук  Hug
Благородно завиждам на всички, на които децата им спят по цяла нощ. Имам чувството, че при нас това никога няма да стане  Confused
Бързо оздравяване на всички болни дечица  Praynig

# 36
  • Варна
И Мони гледа Бейби Айнщайн, любимо филче му е за фермата, защо ли?  Mr. Green newsm78

Аманита, към твоята песен мога да допълня нашата любима: http://vbox7.com/play:69ec8dbe

И разбира се хита са рекламите! А толкова ги мразех по-рано.

И да довавя, че му пускам филчета, когато ми се е залепил за полата буквално и вероятността да свърша нещо клони към зеро.

Относно нощния сън и Мони се буди и се врътка, ама някак в просъница и тъй като спи до мен ми е лесно да го приспивам пак. И си хапваме нощно ядене все още...

# 37
  • При децата ми
Хоп и ние в новата тема! Hug
Карелия, Ники също не гледа филмчета, изобщо не ги отразява!
Тази нощ дребната ме побърка, сто пъти се буди! Rolling EyesКато и дам да суче се успокоява и заспива и след малко пак. Категорично отказа АМ Shocked, от 120 гр. е изпила едва 20! Какво и беше незнам! Thinking
Аманита, аз няма да честитя сега за сините гащи, може пък да порозовеят! Wink Simple Smile
Лек ден и приятни разходки от нас!

# 38
  • София
Карелия, и моя Мишо не се впечатлява от детските програми, но май и ние сме виновни, че го научихме да гледа от малък музикалните. Особено се кефи на русите мацки и им се хили. Засега фаворит е "Gipsy" на Шакира, сигурно защото я дават в близък план и се усмихва.

По повод Бейби Айнщайн - имам Numbers Nursery, обаче не мога и не мога да схвана кой точно файл да стартирам. Уж съм компютърно грамотна, ама...

# 39
  • Видин
Тук има 26 филмчета - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … ry=0&active=1
И са .аvi формат за улеснение Simple Smile

# 40
  • София
Иии, много си мила, благодаря ти, обаче като кликна на линка и ми дава някакви маймуници, вместо да отвори Биткомет. Дали защото не съм регистрирана като потребител?

След 2 часа:

amanita, златна си! Досега само в ДВД формат ги намирах, така хем са по-малки, хем са събрани накуп! Бетовен се прие чудесно!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 14:21 от Cuckoo

# 41
  • Видин
Трябва регистрация  Grinning

# 42
  • София
Знаех си, че нищо няма да разберете. Бях толкова уморена, че и мисълта не ми течеше като хората  Joy.
Проблема ми е, че когато на Тони му се ака не дава да го сложа на гърне, не иска да седне на тоалетната, не иска да го държа да се изходи - ака в гащите.

Ние днес имаме голям успех - прочетох му цяллаааа една книжка. Преди не можех изобщо да го впечатля с четене.

# 43
А, да, за гърнето забравих да кажа, че и аз не съм слагала още.

# 44
Четох ви отгоре-отгоре.. нещо все повече не ми остава време и все повече мрънкам за още едни ръце за помощ.. Мъжа ми имаше рожден ден във вторник и затова се позагубих, празнуване и на вън, и вкъщи, вчера беше ден за суши и вечерта имахме гости.. наситихме се.. и Влади си хапна даже..

Да оздравяват всички, всички дечица!!! Praynig
Фелисити, ние ще сме в района след 16 ч., звънкай, ако решите! Hug Ще се чуем сигурно и с Джил.
Radina, и аз мечтая за непробуден сън в неговото легло, но вече хич не се надявам, знам си, че докато се кърмим ще е така, после ще видим, но кога ще е това после се надявам той да реши и сам да се отбие, но няма да е скоро.
Аманита, и аз няма да честитя, ако си спомняш на първата ми ФМ при Врагалева Владко беше момиче, после Марков заговори за пишка. Simple Smile
Карелия, и Влади не гледа нито детско, никаква телевизия, даже ходи й го изключва.. Нито реклами, нищо не може да му задържи погледа повече от няколко секунди, вечер пускаме Сънчо и само танцува като чуе песничката и до там, все е много зает, не се спира.. Но като цяло вкъщи не се гледа.. Но пък Юлиана се заглеждаше, Бейби ТВ особено, Бейби Айнщайн.. и наистина имах няколко минутки на спокойствие.
Сиско, да, и по книжките не е много Влади, харесва му да си играе с тях, да ги разнася, подрежда, разгръща, но много кратко се заглежда, с Юлиана имам чувството, че с часове разглеждахме, четяхме, обяснявах, много обичаше, мисля си, че и затова проговори много рано и то не по бебешки, а направо ясно, но няма как насила да го вържа Влади.. все пак продължавам да опитвам за по-дълго да му задържа вниманието..
Марулче, ама наистина ще те изпуснем, хайде среща! Заимов ни е от любимите паркове за уикендите. Peace

Влади също ще го учим да се защитава, та даже и Юлиана така я възпитава Георги и все й казва, че като порасне ще я запише на бокс, именно само цел самозащита! Не трябва да се бъркат с агресия..
Ще пускам Юлиана на детска градина от понеделник, явно няма да се получи прехвърлянето за добро или лошо.. а за Влади ще го мислим по-натам. И всеки ден ще ходим с Влади с колата да я прибираме.. ето и в този момент ми се иска да се заглеждаше по детски, защото в колата може, но..

Общи условия

Активация на акаунт