Техники за вадене на банани от ушите

• 10 969
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
А вие като малки имахте ли банани в ушите?  Grinning

Мдаааа.... ! Rolling Eyes

# 181

Не Mr. Green аз бях от кротките деца, които изпълняват каквото им се каже, без никакво замисляне, не знам защо така ме наказа животът  Rolling Eyes Joy
Само през тийнейджърските години гардеробът ми беше на топка, но ако не отвориш вратата - всичко изглеждаше по конец   Mr. Green

# 182
  • Mediterraneo

Със сигурност  Laughing Още ги имам даже, що се отнася до родителите ми  Mr. Green

# 183
Анджелина! Няма да се разберем така - ако ще компрометираш, моля не го прави на глас поне.  Mr. Green

Аз някакви плодове имах, но определено не бяха банани....да кажем по едно резенче пъпеш на ухо....с избирателна пропускливост...  Sunglasses

# 184

Не Mr. Green аз бях от кротките деца, които изпълняват каквото им се каже, без никакво замисляне, не знам защо така ме наказа животът  Rolling Eyes Joy
Може би именно заради тази кротост?  Laughing  И то не е работа, въпреки пубертета  Hug
Казвам го, защото аз лично нямам спомен нещо да са ми повтаряли в ранната въз-
раст. Ако щете вярвайте, но са ме оставяли под 3-годишна възраст сама за по ня-
колко часа на ден, всеки ден. Наредят ми играчки и ядене на една табуретка до
леглото и нямат грижи. Е това сега какво е, питам аз. Не е редно едно дете да е
толкова послушно.
С което май отговорих на въпроса за "моите" банани. Но и не съвсем - появиха се
по-късно, не помня и аз кога, може би в пубертета да е било, но тогава нали още
не знаехме, че имало такова нещо като пубертет ...  Mr. Green та нямаше как да
засека кога съм прекрачила границата на тъй вълнуващата възраст.

# 185
Анджелина! Няма да се разберем така - ако ще компрометираш, моля не го прави на глас поне.  Mr. Green

Неее Simple Smile Чудех се дали не е наследствено  Laughing

# 186

Вероятно, ама все пак искаме нашите наследници да са усъвършенствани, нали? И бананите в ушите някак си няма да им отиват на съвършенството.......  Grinning
Затова - тормоз до дупка!

# 187
не. бях си смотана още тогава и слушках каквото и да ми кажат да върша.

# 188
  • Boston, MA
Ох, и още как. "Ей сега" и "Още пет минути" ми бяха най-често употребяваните. Та колко да му се сърдя...

Определено на мен прилича големият ми син. Все повече се опитвам само с добро да го работя, защото и малкото гледа. За щастие, като си изпусна нервите и крясна (имам си типично българско-родителският тембър) и Дани ми се обижда, та все по-малко го правя.

# 189
И аз като Буми нямах банани, поне не помня да се ме подканвали. Много послушно дете бях. Защо ми се паднаха две деца с такива големи банани  Mr. Green

# 190
  • някъде ... тук ...
за равновесие в природата.
И аз като вас, а децата - с банани. дребният копира от батко си, естествено.

# 191
Основно казвам: "Не си прави оглушки. Няма да забравя какво съм ти поръчала. Хич и не се надявай".

Усмихва се гузно-разконспирирано обичайно Simple Smile

А иначе за различните добри страни... ще ми дойде до главата (надявам се).

# 192
  • Варна
Вероятно, ама все пак искаме нашите наследници да са усъвършенствани, нали? И бананите в ушите някак си няма да им отиват на съвършенството.......  Grinning
Затова - тормоз до дупка!

Моите наследници са усъвършенставни. Това включва и усъвършенстване на бананите разбира се.  Mr. Green

# 193
  • София

Вероятно, ама все пак искаме нашите наследници да са усъвършенствани, нали? ....

Въх, ако усъвършенстват ТОЧНО това.... закъсахме го!  Mr. Green

# 194
  • най-шареното място
Аааа, банани не, но пък какво собствено мнение...

Засега не се показало Осъвършенстваното /те и проблемите са второ поколение/ такова в моите детски размери... но казват по-късно появилото се, удряло и по-силно...

Като се замисля като нещо "не бъде чуто", най-учтиво обяснявам какви ще са последствията - обективно /не като наказание, но за съжаление почти винаги има явни негативни ефекти, когато се отклониш от най-краткия път/. Обикновено учтивостта ми започва да бледнее ако се наложи повторение. Но имам късмет защото не сме имали проблеми с "искам, искам, искам! ИСКАМ!" примерно, което е пак проблем в нечуване на "не."

Общи условия

Активация на акаунт