Ирак днес се радва на новата вест, отваря вратите на дом номер ШЕСТ !

• 38 831
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами в Иран американите докараха аятоласите и сега си скубят косите (те си ги скубят и за Бин Ладен, ама то той си е техен проблем, те си го създадоха, те си го поддържат и сега влезнаха в един омагьосан кръг и се чудят как да излезнат от него).

Питам се обаче как така става, че в някои арабски страни (ОАЕ, Кувейт и т.н.) има някакво сравнително добро благоденствие пък в другите не се получава ? И после къде са тия демократотворци в Судан че там нещо и с лупа да ги търсиш не може да ги намериш ? Ми ако се окажат грешни прогнозите за безсметните земни богатства в Афганистан ... тогава какво ли ще стане ?

Не знам да задавам ли още въпроси ? То май всички си ги знаем тия работи.

# 211
Здравейте на всички   bouquet
Хадил, ю-тюб видеото, на което даде линка, направо ме развесели  Joy С твое позволение, ще го постна във Фейсбук-стената ми.
Дядо Хаджия, като резидент на ОАЕ от 6 години, ще ти отговоря на въпроса.
ОАЕ и Кувейт са не само лоялни политически партньори на САЩ, но и бизнес -център на много американски фирмени клонове. Също така, САЩ държи ОАЕ /за Кувейт не мога да говоря със сигурност/ изкъсо - тук има огромна американска флота в Джебел Али порт. Този същия, който е един от 10те най-големи пристанища в света.
Спомням си един мой познат,швед корабостроител бе ходил да тестват кораба във водите на Джебел Али залива. Върна се уплашен, вика - тук ще става война, толкова голяма американска армия се е събрала! Това бе преди 5 години, слава Богу война не е станала. Но спрат ли местните шейхове да играят по свирката на Големия Брат - се знае, че местните небостъргачи ще изпопадат с бързината на мексиканска вълна.
Местните шейхове не са глупави и за разлика от много други политици, ги е грижа за страната и народа им. Затова те правят всичко, което САЩ иска от тях, за да поддържат мира.
Когато Буш дойде в Дубай последния път, шейх Мохамед Ал Мактум се държа по неузнаваем начин. Буквално му трепереха панталоните, да не би някой да направи атентат срещу великия Президент . Шейх Мохамед знае, че далеч не всички негови поданици обичат Америка , в частност външната и политика относно Близкия Изток.
Дори когато балона Дубай се пукна с идването на Световната икономическа криза, шейх Мактум запази самочувствието си че винаги е прав, и е добър политик.
Посещението на Буш бе единствения път , когато видях шейх Мохамед ал Мактум по телевизията, със забележимо притеснен вид, вместо обичайната му храбра , самоуверена до безкрайност осанка. Говореше малко, тихо. Естествено, охраната по време на посещението бе много изострена, много улици - затворени, но шейха все пак не си отдъхна докато Буш не излезе от страната му.
Не съм политик, но това са личните ми впечатления. Надявам се да бе интересно!

# 212
  • In a surreal moment!
Много интересно! За мен е гледна точка на реален човек, за реални събития и е интересно.
Това във вестниците не можеш да го прочетеш и по тв не можеш да го чуеш. Къде по-лесно  е да ни успиват с простотиите на разни полуголи плейтмейки, фолк певици и инфантилни футболисти. До такава степен сринаха нивото на журналистиката, че .... нямам думи за посредствеността, която се лее от медиите.

# 213
И сега какво?Пак ли Ясин мистериозно ще изчезва,много е несериозно това,съжалявам за откровеността.

# 214
Криси, има си за учене човекът. Вчера имаше изпит и утре е на изпит. Нека бъде най-несериозният в темата, но да е сериозен в учението си. Всеки сам си избира приоритетите, а за откровеност няма защо да съжаляваш, това винаги е било качество.

# 215
  • Varna
Е, Криси, тъкмо щях да пиша, че Яската беше писал наскоро, че е зает и по късно ще пише, но Хадил ме е изпреварила.

На нашето момче за утре- КЪСМЕТ- от сърце!!! 

# 216
Хадил,човек когато иска и има желание,намира и време.

# 217
Хадил,човек когато иска и има желание,намира и време.

точно така, ако иска и има желание. Малко ми е трудно да искам и да имам желание, когато нямам време, но явно ти имаш различна преценка за нещата Криси. обикновено ученето ми отнема малко повече време, особено, когато имам да наваксвам, а и в интерес на истината никога не съм смятал писането тук за задължение; правя го за удоволствие, което включва клаузата време. у нас казват, че който яде тоягите не е като този, който ги брои, така че реакцията ти е правилна, но само за теб. Можеш да ме приемеш за несериозен и няма да ти се обидя. В никакъв случай не се оправдавам, защото не виждам причина да го правя, но обяснявам защо ме няма на линия. Между другото аз си мислех да се появя едва след изпитите, но леля ми каза, че си питала за мен и защо ме няма, та затова дойдох. Сега си мисля, че моето решение е било по-правилно.

Делте, благодаря за детелинката - свърши работа !

# 218
  • Varna
ЯСКА,
Ти сам си си свършил работата, thumbsup но сложих детелинката, ей така и за малко кураж, не, че си нямаш, за малко подкрепа, за това да знаеш, че има хора които те мислят, че си на пангара Winkи се стараеш да покажеш най-доброто.

# 219
Ясин,никой не е казал,че писането тук е задължение.
Второ,тук всички очакават доста интересна инфо от теб.
Трето,ясно е,че изпитите са приоритет,но дори и само от любопитство можеш да се включиш,което явно ти нямаш.
И честно казано аз все пак ще чакам някога,но сега да се включиш и да прочета интересни неща от теб.
И последно,няма да питам леля ти повече защо не се включваш,за да не се чувстваш притиснат,а и е грозно Хадил да става посредник.Останалото е без коментар.

# 220
Аз пък очаквах ,ако не тук ,то поне във Фейсбук снимки от разкопките  Sad ,затова погледнах приятелите на Хадил,но не намерих Ясин  newsm78

А ще има ли разкази и малко повече подробности за разкопките ,ако може и снимков материал  newsm78

# 221
Криси, наистина оценявам интереса, но липсата на време не ми позволява да задоволя интереса. Иначе леля ми е свикнала да ми е посредник, аз все нея набутвам за нейно съжаление.
Аз пък очаквах ,ако не тук ,то поне във Фейсбук снимки от разкопките  Sad ,затова погледнах приятелите на Хадил,но не намерих Ясин  newsm78

А ще има ли разкази и малко повече подробности за разкопките ,ако може и снимков материал  newsm78
безпочвени очаквания бих казал. аз не съм от фейсбук активистите и нямам намерение да ставам, така че няма да намериш мой акаунт нито в нейните, нито в нечии други приятели. оценявам старанието ти да ме откриеш, но засега ще подхранвам страхотната конспиративна теория, която си си създала. за пореден път се убеждавам, че всеки мери според собствения си аршин. избрала си си страхотно форумско име, макар да не виждам основанията за това, но предполагам, че просто му симпатизираш на Чавес.

# 222
ясин ами ,просто си помислих млад човек ,с роднини в чужбина,просто това е като че ли най-добрият начин да си свързан в днешно време.Ето например и лелчето ти има.
Цитат
но засега ще подхранвам страхотната конспиративна теория, която си си създала.

виж това не го разбрах  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Цитат
избрала си си страхотно форумско име, макар да не виждам основанията за това
Благодаря   bouquet ,въпреки че не ми е ясно ти в качеството си на какъв се произнасяш дали имам основание или не  Laughing Laughing Laughing
Аз ако искам и Саддам или пък Анджелина Джоли мога да се запиша  Peace ,но пък поне не страдам от раздвоение ,а понякога и мултиплициране на личноста.  bowuu bowuu bowuu

# 223
  • София
Ясин и Деси, ако сте се влюбили един в друг моля изяснете си чувствата на лични съобщения. Не съм сигурен, че квалификациите ви едни към друг са за тази тема.

В тази тема се стремим да поддържаме ниво на културен диалог и разни подмятания с медицински термини, за които не съм сигурен че пишещия е наясно какво означават не отговарят на нивото на пишещите тук. Има си там една друга тема дето се правят такива характеристики.

# 224
имам си по-добър начин да се свързвам с роднините си, а леля ми сама си избира къде да се записва - то си е нейна работа.
как ще се запишеш си е твоя работа, а изказването на мнение си е лично право на всеки и няма нужда да съм в качеството си на какъвто и да е, за да се възползвам от това си право. за разлика от теб поне си казвам мнението директно, без да правя грозни намеци. мисля, че всички вече разбраха, че се опитваш да докажеш, че леля ми пише от моя акаунт. ако леля ми има нерви да си играе игрички с разни фрази със скрит или полу-прикрит смисък, то аз определено няма да се хвана на това хоро или поне не с човек като теб, който според мен във виртуалната си обвивка е много жлъчен /това също е лично мнение, което имам право да изкажа/. не е тайна за никого в темата, че си си навила на пръста да се заяждаш, както и не е тайна негативното ти отношение към хадил, а явно и към мен. разликата между мен и леля ми е, че на мен не ми пука за твоето мнение, както и на теб за моето, а и предполагам аз не те харесвам точно толкова, колкото и ти мен, докато леля ми не питае подобни чувства на неприязън към теб. в края на краищата форумите са като пазарите - има всякакви хора, всякаква стока и всякакъв подход на хората. не ти предлагам да се държим като първи приятели, нито някакво примирие, защото и да не се съласиш, то аз война с теб няма да водя, но поне може да не се обръщаме директно един към друг, което и спестило много излишно четене на съфорумците и евентуална работа на модераторите. мисля че като не се намеква нещата са много по-ясни, така че е по-добре да страним един от друг. ти не ме харесваш, аз теб също; ти обвиняваш леля ми в лъжа, което за мен е недопустимо и непростимо, така че ти си гледай, пиши и чети каквото ти е интересно, но не искам аз да съм част от писанията ти. няма какво да си кажем и няма с какво да си допринесем един на друг.
بسم الله الرحم الرحيم
يا أيها الذين آمنوا اجتنبوا كثيراًمن الظن إن بعض الظن إثم
وقد قال النبي - صلى
الله عليه وسلم
 إياكم والظن فإن الظن أكذب الحديث . (رواه البخاري وغيره)

Общи условия

Активация на акаунт