Още мъничко остана до срещата на ОКТОМВРИйче с мама!

• 20 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
прекрасно начало на седмицата Laughing
Лейди, Мила честити ви синчета, да са здрави и много да ви радват Hug

# 541
  • София
Сега говорих с шефката на Неонтаологията на Токуда!
В четвъртак или петък сутринта ще приемат бебките там/утре ще разбера кой ден от двата ще е/
Ще бъдат прегледани от шефа на очното отделение  и ще бъде направено това което трябва или лазер или авастин  Rolling Eyes много се притеснявам но се надявам и се моля да е от полза и да се отстрани проблема! Praynig Praynig Praynig
Казаха само залъгалки да им нося,дрешки си имат от там и храната е Аптамил Прематюр такава с каквато ги храня и аз!

# 542
   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честити малки момченца на Мила и Лейди   bouquet! Много късмет и успех в живота им желая!Да са здравички, много да папката и да станат големи и силни мъже!
   Аз изпратих децата кой на училище,кой на ясла и сега съм сама.Това скоро не ми се е случвало и се чудя откъде да я подхвана  hahaha.В сряда ще ходя до Окръжна Болница да разгледам родилното и да се запозная с персонала.Да съм подготвена в случай, че нямам шанс да стигна навреме до Тина Киркова.
  Димяни, много стиснати палчета от мен днес за малките кукли  Hug!Дано ги приемат в Токуда и вземат най-доброто за тяхното състояние решение  Praynig!
  Чакаме и другите мамчета да излязат от упойките и да се похвалят с добрата новина  Heart Eyes!

# 543
Юпииииии направо ми се насълзиха очите от радост )))
Честити рожби на Lady V и Milla! Да са им живи и здрави!!!
Димяни  Praynig  Hug
Аз отивам на кожен.
Приятен ден на всички!!!

# 544
  • София
Добро утро!
Да са живи и здрави момченцата на Мила и Лейди, а на мамите бързо възстановяване  bouquet
Аз още съм си 2 в 1 и ви попрочитам, но няма какво да пиша. Чакам си 2.10. Днес съм на преглед, да видиме какво е положението, ще ли се раждаме скоро или не. Малката кака ми избърза с 18 дни, а пък това се е запънало и не му се излиза нещо.
Стискам палци на мамите за които днес е денят и много  Hug
Димяни, Praynig  Hug
Лек ден, до по-късно.

# 545
Страхотно начало на деня и седмицата  Grinning!

Честито на Мilla Elaine, много да я радва и слушка малкият Нико  newsm51!

Lady V, да ти е жив и здрав малкият Дани  smile3525!

MISHANA13, знам че не е много хубаво, но на мен за гърлото много ми помага да смучам захаросан мед, а и лукчета също. Важно е да се овлажнява гърлото постоянно.  Hug
mama - Smehorana, Димяни, благодаря ви за отговорите   bouquet. И аз ще гладя всичко, гледам само протектора за матрака не може да се глади Simple Smile.

bob4enka и на мен 2800 вече ми се виждат екстра  Grinning, като знам че моята сладуранка Heart Eyes може и да няма толкова  Rolling Eyes, но то по-важното е да се адаптират бебчетата и да са здрави, а не да са едри

flufffy, и аз сънувах че чета как Мила е родила  Laughing, защото очаквах още вчера да разберем Simple Smile.

Хайде чакам още хубави бебешки новиини днес  newsm10.

# 546
4естити бебоци на мама Мила  и мама Поли- живи и здрави4ки да са

Успех на Бебз,Дарена и .......забравих ве4е ,аааа Нинката също- дано вси4ко мине по вода и да си гушкат бързи4ко де4ицата.

Димяни -стискам палци-вси4ко ще е нареди - сигурна съм  Praynig Hug

Аз от снощи съм с контракции и болки , но не са регулярни,понякога мн на4есно -на 10ина мин.,понякога на 40,понякога доста силни ,понякога едва усещащи се ,понякога ме стяга и кръста , а понякога ме стяга междукра4ието от болката,но засега съм си мн спокойна ,надявам се да не раждам скоро.За разлика от татито , който само мрънка ве4е да излиза детето и обяснява как той горкият не можел да  издържи до термин-нямал ве4е търпение.
Днес сме на консултация и ще видим доки какво ще каже(4е незнам и колко сме големи ве4е),да видим и тоз Магнери4 ще го спирам ли или с тез контракцийки май ще ми го оставят.
Ве4е съм и по- спокойна защото лекаря който ще ме изражда днес се връща от отпуска ,ама все се надявам да не му ползвам скоро услугите.

А ина4е да ви споделя , най - големият "проблем " на татито ни  hahaha- най- добре е да родя през  нощта-даже задължително-4е ина4е нямало да има време да си организира ве4ерта -да си покани гостите и да се уговори с кръ4мата кадето ще се полива .Абе само проблеми му на главата на моят мъж  какво да ви кажа - направо да го съжалиш- пък аз какво -просто ще раждам  newsm78

# 547
ЧУДЕСНИ НОВИНИ СИ ИМАМЕ!!!

ЧЕСТИТО НА ЛЕЙДИ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДАНИ Hug  bouquet!
ЧЕСТИТО И НА МИЛА, МНОГО ЗДРАВЕ И КАСМЕТ И НА НИКО Hug  bouquet!
а НА МАМИТЕ ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СТЕ СИ У ДОМА!
Очакваме още хубави новини днес!
Димяни, това звучи ОК, че са ти казали,че ще направят нужното за Вики и Вал, дано всичко мине идеално Praynig Praynig Praynig!
Еспа, ами не ми е суха кожата, нито имам някакъв кожен проблем, не ме боли просто самото зърно на върха има леко като втвърдяване или коричка , както аз го наричам със жълто-кафеникав цвят.Така ми беше и преди първото раждане и после след раждането ми се разраниха и доста ме болеше, та много искам сега ако мога да предотвратя това и да успея да кърмя.

# 548
Лейди, Мила, честити рожбички, да са здрави, обичани деца за радост на мама и тати! На вас бързо възстановяване!
  Hug Hug Hug

# 549
Честито на новите мамчета Лейди и Мила, много здраве и щастие с бебчовците!   bouquet
Аз отивам да си търсая педиатър, че то и при мен много не остана, днес спирам лекарствата, девойката незнам какво ще реши секциото ми е за другата седмица, ама знае ли човек. Grinning
Желая на всички прекрасна седмица! Hug

# 550
  • Сливен
димяни дано всичко се хареди  Hug Praynig
irinopolis хич не ме питай,ама със свекито ми е по-лесно,майка ми е като дете където мине разхвърля,отделно е каприз за храната(червен пипер не ядяла,пържено не ядяла,свинско не ядяла,в белия боб гьозум не ядяла)  УЖАС  smile3514 smile3511
tini_pini МНОГО СИ ЛОША ВЗЕМИ НАЕМИ НА ЧОВЕКА ЕДНА ПОМОЩНИЦА С ТОЛКОВА МНОГО ЗАДАЧИ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ  hahaha Joy

# 551
Димяни, много се радвам , че ще вземат бебките в болницата, щом там са най-добрите лекари, ще намерят начин да ги излекуват!  Praynig Hug

# 552
Ехаааа, какво по-добро начало на седмицата:
Честити мъжлета на Лейди и Мила Илейн, да са здрави, послушни и да папкат много!
Много ми допадна новината, че Нико и мама вече са си вкъщи, кога ли и тук ще се чуе това Rolling Eyes
Мен от два дни такава нерва ме тресе, че аз самата не се понасям камо ли околните и понеже единия вариант да се разтоваря е да чистя- вчера в дъжда съм мила прозорци- е не е ли луда работа това?!?!
Димяни, стискам палци всичко да се нареди с малките куклички Praynig

# 553

tini_pini МНОГО СИ ЛОША ВЗЕМИ НАЕМИ НА ЧОВЕКА ЕДНА ПОМОЩНИЦА С ТОЛКОВА МНОГО ЗАДАЧИ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ  hahaha Joy

ами трябва ,горкият той мислиш 4е ще му е лесно ли? hahaha hahaha hahaha

мамамила - ама и ти си една шматка  Hug

# 554
Хах чудесен ден  Heart Eyes Heart Eyes

Честити малки бебчовци на Лейди и Златина  Hug

Да са живи и здрави малките юнаци и да изпълнят къщите и душите ви с много радост  Hug  bouquet

Тони,браво чудесна новина,стискам палци всичко да е ок! Hug Praynig Heart Eyes

Момичета спинкайте де,какви са тези безсънни нощи  Hug CrazyМоите последни 4 дни от бременността бяха безсънни и с тези в болницата ги ударих на 8  Mr. Green Слава Богу,моята мома англичанка нощно време не става и тази нощ пак успях да поспя  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт