Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за предизвикване на раждане преди термина?
Какви са мненията за записването на тонове по време на бременност?
Какви са мненията за предлаганите таблетки за предизвикване на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за предизвикване на раждане преди термина?
Форумът изразява съмнения относно предизвикването на раждането преди термина, като някои участници споделят опасенията си от рисковете от намеса в организма, особено когато няма индикации за това. Те съветват да се остави бебето да избере датата за раждане, като подчертават, че природата обикновено знае най-добре. Форумът изразява отрицателно отношение към предизвикването на раждане преди термина, като се споделя опит с лекарства, които предизвикват контракции, но не водят до разкритие. Участниците съветват да се избягва това, освен ако няма медицински показания и споделят негативни преживявания в резултат на такива практики. Форумът изразява отрицателно отношение към предизвикването на раждане преди термина, като се споделя опит с лекарства, които предизвикват контракции, но не водят до разкритие. Участниците съветват да се избягва това, освен ако няма медицински показания и споделят негативни преживявания в резултат на такива практики. Форумът изразява отрицателно отношение към предизвикването на раждане преди термина, като се споделя опит с лекарства, които предизвикват контракции, но не водят до разкритие. Участниците съветват да се избягва това, освен ако няма медицински показания и споделят негативни преживявания в резултат на такива практики.
-
Какви са мненията за записването на тонове по време на бременност?
-
Какви са мненията за предлаганите таблетки за предизвикване на раждането?
Форумът изразява съмнения относно предлаганите таблетки за предизвикване на раждането, като някои участници споделят опасенията си от рисковете от намеса в организма, особено когато няма индикации за това. Те съветват да се остави бебето да избере датата на раждане, подчертавайки, че природата обикновено знае най-добре.
-
Какви са мненията за епилацията по време на бременност?
-
Какви са мненията за посещенията при козметички и салони по време на бременност?

РАдвам се,че си взела решение!
Само с хубави новини да я пълним и много бебоци. Аз бодувам, нещо вечер не ми се спи, за разлика от деня. 
Не му ли се излиза вече на това бебе незнам,но аз вече искам да родя,да ми улекне,пък другото е ясно ...
В последните дни съм зарязала домакинската работа напълно, нищо не ми се прави и само за раждането си мисля
вече не зная какво да ям!!