SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 669
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Здравейте, момичетааа (колко отдавна не съм идвала...) Ама се поправям   bouquet  bouquet  bouquet

Аз лично ще изчакам субтитрите, за по-голямо удоволствие, т.е. още не съм го гледала, но си позволих да надникна и да ви направя гифче  Hug

# 107
Лайла! Добре завърнала се! Гифчето е супер! Simple Smile)) Hug

Главните като се посъбудят и всички изгледате епизода, предлагам да обявим час за обсъждането му. Simple Smile Аз не знам довечера дали ще съм на линия, но ще гледам да намина, че сега в никакъв случай не искам да сея спойлери. Simple Smile 

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 08:10 от Dana_Scully

# 108
Дейна, аз съм с две ръце "за", само кажете час  Grinning

Много ли ще е лошо, ако постна тези две снимчи?

# 109
  • # супернатурална #
ЧЕСТИТА СЪБОТА!

Лейла, време беше, ще се наказваме за отсъствието, може и на другото място Grinning
Гифчето и снимките са сууупер, чакаме още Laughing
Свалих го и ще го почвам, не мога да чакам субс, после ще повторя, потретя...
Вижте един коментар от замундата:

Леле нямам търпение!
В момента, в който се сетих, че излиза днес почнах да викам и майка ми се стресна ама като разбра за какво пищя и "Айде  бързо, тегли го!"

Мама да не пише тук newsm78 Joy

# 110
  • В средата на времето
Добро утро.  bouquet Най-накрая. Появи се Heart Eyes Joy

Аз също ще изчакам субтитрите и довечера ще съм на линия за обсъждането Grinning

Layla, мерси много за гифчето Hug  bouquet. Мисля да се обзаведа с него, за да ознаменувам началото на сезон 6 Grinning

# 111
Няколко неизвестно-от-къде снимки на Джаред

Как неизвестно, Злате? Напълно известно си е за верните градинарки Laughing Това са снимки от летището в Аржентина от едно негово пътуване до там. Grinning

# 112
  • срещу двата комина :)))
хайде доживяхме  Joy аз лично ще чакам субтитрите  Joy

# 113
Голямото чакане свърши!!! Изгледах епизода още в 7ч. обаче ще изчакам да чуя първо вашето мнение. Аз все още съм със смесени чувства  Grinning
Ето една снимка от снимачната площадка на епизода Swan Song. Чудя се какво ли му показва на телефона, че така са се ухилили

# 114
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Брагодаря за наградата   bouquet

И аз чакам суб. Ще излизаме малките да покарат колелета и ако до обяд ги няма сигурно няма да се въздържа и ще пусна да гледам. Колкото и да ми е калпав английския все ще разбера упреците на Дийн и тъжните физиономии на Сам.

# 115
# 116
  • UK
Добро утро! И да, добро е, определено!  Crazy
И аз още не съм го гледала - извиках едни аверчета да дойдат, че заедно да го изгледаме. Тръпка голяма.  Crazy
И аз да ви поздравя по случая с едно гифче на Азазелчо:

# 117
Серията ме остави с малко смесени чувства, ако трябва да съм честна..
За тези, които са го гледали - в бяло каква мислите, че е итригата с останалите ловци? защо прибраха лошата кака жива?

# 118
  • # супернатурална #
Тази пък ниаква фенка не е Whistling
Глей къде си е сложила татуировката Grinning

Aма и Клиф как стои наблизо, да не вземе фенката да награби Джаред Joy
Ох, сърбят ме пръсчетата да коментирам, но ще изчакам до довечера Rolling Eyes

Magrat ,  Hug

# 119
  • София
Запис и отивам да гледам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт