Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо сериалът вече ще се излъчва в събота?
Защо бяха толкова активни преди началото на сезона с интервюта и промоклипове?
Защо Феята ме убеди да гледам сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо сериалът вече ще се излъчва в събота?
CW премести сериала от четвъртък в петък, което означава, че вместо да го получаваме в петък сутрин, сега го получаваме в събота сутрин. Това преместване има за цел да увеличи зрителската аудитория в петък, който е по-малко натоварен ден. Някои фенове на шоуто бяха загрижени, но повечето смятат, че ще продължат да гледат независимо от деня и часа на излъчване.
-
Защо бяха толкова активни преди началото на сезона с интервюта и промоклипове?
-
Защо Феята ме убеди да гледам сериала?
-
Защо сериите се гледат в Zamunda?
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Откога чаках само да почне шести сезон и да оплакна очета с Дийн
Вече май така ще се поздравяваме

(Импалка, подкрепи ме)
"Семейството"ми идва в повече, дедето не го харесвам. Има нещо гнило там, очаквам развитие в тази посока. Нещо ми се изгубиха Сам и Дийн в цялата тази масовка, дано да е временно. Иначе много силно начало, Дженсън страхотно изигра ролята си, мъката при събуждането му беше покъртителна. Харесаха ми и думите на Сам, показа на Дийн, че не е излишен и че има нужда от него. За сега толкоз, после пак, дано да не съм досадила, че стана дълго.
и мижам с едното око докато чета менението на Галинчето
- Честита събота!
Ти спала ли си въобще тази нощ?
).

)
И каква, по дяволите, е тази олигофренска прическа дето са шибнали на горкия Дийн?!