SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 717
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Може ли да се присъединя и аз към мненията на Дейна и Пинокиа, моля! На 100 % мнението ми съвпада с вашите!
Откровено съм разочарована от серията. Очаквах мнооого повече! И искам по-хубава прическа на Сам! И да се разкара тая армия ловци, вбесих се как се подиграваха на Дийн, че бил загубил тренинг!
Иначе да, чудесна игра от Дженсън и от Джаред, но... Сценаристите са за убиване!

Понеже реших да не чета спойлери този път, сега  ми е тъпо... Каква се предполага, че трябва да бъде следващата серия?!? (не ми отговаряйте) Че така както завърши тази, все едно е "хепи-ендинг" - Дийн избира семейството, Сам казва ОК и го изоставя?!? Направо съм в потрес от сценария! Иде ми да коля и да беся!

А тъкмо призори имах пак такъв чудесен сън със Сам... Сънувах, че се събуждам и виждам Сам да влиза в стаята, усмихна ми се, протегна ръце, и каза "Ето ме, пак съм тук! Радваш ли се да ме видиш?" При което направо скочих от леглото и се събудих Blush

Силно се надявам, че следващите серии ще бъдат по-добри, че ако продължат в този дух ще стане абсолютна боза любимия ми сериал...

# 136
Мм сега не ме убивайте, но ми хареса Лиса и не видях манипулация. По - скоро ми звучеше сякаш че няма нужда да се разделят въпреки, че той ще ловува. Няма да се учудя ако скоро види Лиса с пушка да стреля под погледа на Дийн в къщата на Боби по конервени кутии и да спи с нож под възглавницата Simple Smile Обаче отивам да лягам утре от нас повече.

# 137
  • София
нещо...не ме очарова серията...никак...и Сам един такав странен...и тези всичките хора ми идват в повече....и някак очаквах знам ли повече...драма, чувства, история...мога с чисто съвест да кажа,че това е най-слабата серия до сега, която се сещам изобщо от шоуто...за Дийн думи нямам ж потрес съм какво са му сторили...и таз Лиса...така се надявах, че ще се разкара още в тази серия....

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 22:37 от Angel_Dust

# 138

mu_ry , сигурна съм, че ще си получим стария Дийн, Сара по-добре от всички знае какво искат жените Laughing

Толкова силно се надявам да си права! Praynig

# 139
  • # супернатурална #
Сега като се сетя за финала на 5/22, любовта им един към друг и как всъщност тя спаси света, спомените в Импалата- техния дом, и ми става малко мъчно, Сам се е опитал да замени едно семейство с друго, една кола с друга...не, ще има обрат, не може да остане така Rolling Eyes

# 140
  • В средата на времето
Току що изгледах серията.
Какво по дяволите са направили с Дийн?!?! Shocked Това на нищо не прилича. Crossing Arms Все едно не е ловувал не една година, а 20 години. ooooh! Направо не знам...серията не ми хареса. Срещата между двамата братя - под всякаква критика. Сам докато е бил за малко в клетката да не би да са го оперирали от чувства?! Прекалено хладен, резервиран, все едно се среща с продавача в кварталната бакалия и си говорят за времето.  Tired
Отношенията между Лиса и Дийн - странни. Сцената, в която се сбогуват уж...все едно са били съквартиранти. Лиса (бе някаква Сара ми е влязла в ума.. Laughing Толкова съм възмУтена, че бъркам Crazy) не показа никакво чувство. Да, каза му че била  най-добрата година в живота и, но нещо не успя да ме убеди...
Всичко е супер неправдоподобно. Направо все едно има тотална смяна на образите...
Толкова мекушав даже и Сам не е бил, а Сам винаги е бил по-чувствителният от двамата.
Братовчедите са дразнещи Laughing Защо върнаха дядото? Crazy Станало е като сапунка.
Последната сцена -  Дийн все едно щеше да се разреве ooooh!
Пак да задам без отговор - какво са направили с Дийн?! Crazy

# 141
  • София
Изи - Сара???? Crazy Mr. Green

# 142
Дано, дано... иначе дружно ще трябва да се пише петиция на Ерик Крипке да се връща - СКОРОСТНО, че сценаристите са му съсипали сериала и героите. Sad
Момичета, нормално е след цяло лято суша да имаме завишени очаквания, но пък чак толкова да съм "ненаясно какво става" не ми се е случвало. Като си представя С4 и С5 колко силен старт имаха... ooooh! надявам се по-нататък нещата да се оправят.

# 143
  • # супернатурална #
Ще, ще! От екипа не четат нашия форум, но преглеждат техните си, а мисля, че феновете сме на едно и също мнение

# 144
Ще, ще! От екипа не четат нашия форум, но преглеждат техните си, а мисля, че феновете сме на едно и също мнение
Peace Peace Peace

# 145
  • срещу двата комина :)))
Много се радвам,че и вие сте на мнение че това е един от най-кофтите епизоди...като изгледах серията на мен самата ми стана съвестно,че не я харесам и бях тръгнала да се убеждавам че проблема е в мен #Crazy но вече се успокоих,сега ще стискам палци сценаристите да се вземат в ръце и да ни покажат нашите момчета както си ги знаем
а именно :

# 146
  • В средата на времето
Не знам как точно ще се вслушат във феновете след като има доста заснети епизоди вече  Rolling Eyes Освен само еп. 1 да е такъв и след това да последва някакъв рязък обрат Rolling Eyes Какво си е мислила Сара?! ooooh!
Чак ме е яд. Чакаш, тръпнеш и на края...някакъв стряскащ се от гълъби и кучета Дийн Crossing Arms Егати!

# 147
Много се радвам,че и вие сте на мнение че това е един от най-кофтите епизоди...като изгледах серията на мен самата ми стана съвестно,че не я харесам и бях тръгнала да се убеждавам че проблема е в мен #Crazy но вече се успокоих,сега ще стискам палци сценаристите да се вземат в ръце и да ни покажат нашите момчета както си ги знаем
И аз си мислех, че аз нещо не съм У ред.... Embarassed   Дано да е от онзи тип слабо начало, след което изкъртват мивки и фаянс, и дограма  Mr. Green  Wink

# 148
  • срещу двата комина :)))
И аз си мислех, че аз нещо не съм У ред.... Embarassed   Дано да е от онзи тип слабо начало, след което изкъртват мивки и фаянс, и дограма  Mr. Green  Wink
кво говориш,мислех да се самоанатемосам за тази дързост  #Crazy

# 149
  • Разпиляна във въображението
И така - кога ще гледаме СВРЪХЕСТЕСТВЕНО! Нещо пак не разбрах и съм в грешка с датите? Излезе ли нов епизод!?!

Това е най-разочароващото начало, което съм гледала от всички над 10 сериала, които въртя. Ужасно. Началото - много добро с паралела, после нещо се обърка и все едно гледах някакви ... кадри, където имаше познати физиономии. Ужасно!

Дядото и братовчедите, и новата супер тъпа кола на Сам. А самия Сам - физиономиите, които правеше бяха ужасни. Думите, които казваше на Дийн и су опитваше да го накара да отиде с тях на лов - толкова неубедителни, че за момент си помислих, че му се подиграва. А и не върви една година да се криеш уж за да му предоставиш хубав живот, и сега да казваш че не бил за него.

Цялото Кембълско войнство правят нещо със съществата, обаче май и Сам не е запознат, което хич не го оправдава.

Дийн - красив както винаги и не мога да ме убедят, че си е загубил формата след като продължава да бъде нащрек! Чу някакъв шум и веднага се оказа въоръжен, а после и направи проучване, рисувал е до вратата и спи с пистолет. Дрън-дрън та пляс.

Всички играха фалшиво все едно нямат зад гърба си 5 сезона. Нито Дийн ме убеди, че е толкова развълнуват от срещата със Сам, нито историята на Сам защото той не е престоял почти никакво време в Ада, да не говорим, че се появи пред дома на Лиса доста бързо преди още Дийн да е станал семеен. Сам не е същия, имаше нещо в изражението, в начина на говор... може да се повтарям, съжалявам, но толкова ме е яд и затова питам - КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СВРЪХЕСТЕСТВЕНО!!!

Общи условия

Активация на акаунт