Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо сериалът вече ще се излъчва в събота?
Защо бяха толкова активни преди началото на сезона с интервюта и промоклипове?
Защо Феята ме убеди да гледам сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо сериалът вече ще се излъчва в събота?
CW премести сериала от четвъртък в петък, което означава, че вместо да го получаваме в петък сутрин, сега го получаваме в събота сутрин. Това преместване има за цел да увеличи зрителската аудитория в петък, който е по-малко натоварен ден. Някои фенове на шоуто бяха загрижени, но повечето смятат, че ще продължат да гледат независимо от деня и часа на излъчване.
-
Защо бяха толкова активни преди началото на сезона с интервюта и промоклипове?
-
Защо Феята ме убеди да гледам сериала?
-
Защо сериите се гледат в Zamunda?
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
. Да се повторя - супер неправдоподбно.
Все едно не познаваме Сам вече 5 сезона 
и лошо ни научиха
Нормално е след като са забили Дийн една година да живее нормален живот, да не изглежда обичайният badass Дийн. Обаче на мен ми хареса как показаха, че инстинктите му са все още налице. Хареса ми и сцената със срещата между братята, особено как Сами набързо се прекара през всички тестове

Като си спомням какъв разбиващ момент беше началото на четвърти сезон, когато Дийн изпълзя от ада, очаквах нещо подобно. А и самият Сам, за бога. Нещо не му е наред, със сигурност, явно ще се изяснява нататък. То си и беше очаквано момчетата да са малко объркани, изморени и така нататък, все пак преживяха края на света, буквално. 
Ако не се окажат някакви "грандиозни гадюхи"
. Силно съм разочарована, че Дийн не ги изпердаши и двамата.
.
Не знам как е било времето за Сам, но той е излезнал почти веднага от клетката.Нали Дийн е една година при Лиса а Сам е излязал преди година. Притесняваме ефекта върху него на дядо му. Аз го поня като гадняр и малко като онзи ловец черния дето преследваше Сам. Аи това че Сам не би е замислил да отиде да помогне на съседите
Искам да видя семейството рамо до рамо в Лов честно ви казвам