SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 720
  • 691
  •   1
Отговори
# 150
  • В средата на времето
Сам не е същия, имаше нещо в изражението, в начина на говор...

На мен ми направи кофти впечатление усмивката му, когато Дийн го прегърна при Срещата. Може би е имала някакъв замисъл, но определено се е получило друго.
Абе и Сам са го окепазили Crazy. Да се повторя - супер неправдоподбно.
Ох и друго нещо се сетих (само мрън-мрън ще е  Laughing) - когато Сам взе да убеждава Дийн, че без него не било същото, защото Дийн го било грижа. Излезе така все едно Сам никога не го е било грижа за другите, което беше най-голямата глупост. Представиха го така, все едно Сам никога не би направил такова нещо. Излагат се Naughty Все едно не познаваме Сам вече 5 сезона Crossing Arms
Лошо е, когато човек има големи очаквания Whistling и лошо ни научиха Laughing

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 00:26 от Izida

# 151
Изгледах го и аз ....  Shocked
Раздвоена, разчленена съм. Знаех какво да очаквам. Единствено с първите спойлери мислех че Ще е нещо WOW, но с течение на времето и след толкова много спойлиране ........ изобщо не се надявах на нещо за овации и Оскар.
Като цяло епизода ми допадна. Силно начало със спомени ....Добра игра, особено от страна на Дженсън. Хареса ми изразения яд пред Боби, недоумението при срещата със Сами ..... Играта на думи с братовчеда ........
Той самият (физически), е не може да го раздава MACHO, все пак се предполага че вече е семеен. И все пак аз "разпознах" Дийн.
Разбирането на Лиса (А че на всички ви се прииска изгарянето да е истина ...  Mr. Green, е няма, Ще я търпим още малко) и тихото и подчинение ми допаднаха (тя самата хич. Не я харесвам и това е  Crossing Arms).
Играта/ ролята на Сами нещо не ми допадна. И аз като Изи,
Ох и друго нещо се сетих (само мрън-мрън ще е  Laughing) - когато Сам взе да убеждава Дийн, че без него не било същото, защото Дийн го било грижа. Излезе така все едно Сам никога не го е било грижа за другите, което беше най-голямата глупост. Представиха го така, все едно Сам никога не би направил такова нещо. Излагат се Naughty Все едно не познаваме Сам вече 5 сезона Crossing Arms
Ей това най не ми хареса.
Ааааа и сбогуването .... толкова студено. Предполага се че след като Дийн го е мислил Сам за мъртъв, а Сам убеждава Дийн да се върне/ присъедини към него, поне Ще се прегърнат братски за Довиждане ......  Crossing Arms
Та, мисля да не се оплаквам от епизода, Ще видя следващия и тогава Ще реша дали да плюя САРА ГЕМБЪЛ или да  Mr. Green
За сега Ще и дам шанс да се поправи.

Не знам как сте били в предните почивки м/у сезоните и дали винаги сте се разочаровали от първия епизод (май не), но това ми напомни за дните в които бях "леко" Заздрачена и целия свят очакваше нещо супер голямо и невиждано с 2рата част от сагата ....... И колко разочаровани останаха почти всички .... Та сега ми се получава нещо такова, четейки отзивите ви (и моя дори). Но това е нормално.

# 152
Такаммм, да дам и аз своето безценно мнение Laughing
Честно казано, не ми стана ясно защо сте толкова разочаровани. Thinking Нормално е след като са забили Дийн една година да живее нормален живот, да не изглежда обичайният badass Дийн. Обаче на мен ми хареса как показаха, че инстинктите му са все още налице. Хареса ми и сцената със срещата между братята, особено как Сами набързо се прекара през всички тестове Laughing Не съм разочарована, че не беше по-драматична срещата им, щото те двамата толкоз пъти са се прегръщали и са се срещали драматично, че чак щеше да се изтърка. А и да не забравяме - Сам е преживял Ада (буквално) и очевидно това е пречупило нещо в него, което ни предстои в следващите епизоди да разберем дали е безвъзвратно, а пък Дийн от своя страна колкото и да се радва, че го вижда, даде ясно да се разбере, че му е по-притеснено от това кой и защо го е върнал.
На мен ми е интересно как са им разменили ролите. В пилота на първи сезон Сам беше семеен, отказал се от ловуването, много по-близко и загрижен за хората. Дийн отиде и го измъкна насила, щото не му се ловуваше сам. Сега Дийн е в ролята на Сами, а пък Сам се мъчи да го вербува не за друго, ама щото ще му е по-гот с Дийн.
И според мен е напълно нормално и очаквано характерът на Сам да се е променил, бе хора, иначе за какво ще му е Дийн. Нали великата мисия в живота на Дийн ще бъде да убие появилият се цинизъм у Сами и под неговите братски грижи да разцъфне милото чувствително малко братче, което толкова е изстрадало в клетката с Лу. Laughing
И изобщо, на мен ми е по-скоро интересно какво ще стане нататък, отколкото да съм разочарована от епизода. Кембълите супер дразнят, но очаквам да се окажат некви грандиозни гадюхи.
Много ми хареса сцената между Боби и Дийн, началото с препратките към миналото, усмивката на Сам, когато каза, че си спомня Ада, както и гвоздеят на епизода - Жълтоокият. Mr. Green Ако можеше Жълтоокият да е постоянно на линия, щях да съм изключително щастлива Laughing

А, да, и возилото на Сам даже ми хареса Laughing

# 153
Да не се повтарям, споделям мнението на Фейчето + Лиса много е погрозняла. Не разбирам защо страдате по Дийн, той си е пич, остана да защитава хората, които е изложил на опасност, напълно логично. Аз мисля, че това няма да му пречи да ловува.

# 154
Да не се повтарям, споделям мнението на Фейчето +

Laughing Паразитка Joy

А, да, Стичето ме подсети, на мен също не ми стана ясно какво не му харесвате на Дийн - пичът си е пич, просто сега нали се прави на семеен човек и го раздава малко по-отговорно, обаче иначе си даде да се разбере, че му липсва старият живот, видя се, че веднага надушва следите, отиде да спасява хората, ковна леко Кембълът, който го заяде, жените пак го замерват с телефонните си номера, изобщо всичко си е постарому Laughing
Просто трябва да има някаква драма, чийто хепи енд да чакаме в следващите епизоди Wink

# 155
Да не се повтарям, споделям мнението на Фейчето +

Laughing Паразитка Joy

А, да, Стичето ме подсети, на мен също не ми стана ясно какво не му харесвате на Дийн - пичът си е пич, просто сега нали се прави на семеен човек и го раздава малко по-отговорно, обаче иначе си даде да се разбере, че му липсва старият живот, видя се, че веднага надушва следите, отиде да спасява хората, ковна леко Кембълът, който го заяде, жените пак го замерват с телефонните си номера, изобщо всичко си е постарому Laughing
Просто трябва да има някаква драма, чийто хепи енд да чакаме в следващите епизоди Wink

Hug Hug Hug

Фейче поздрав ........

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 01:58 от bicho malo

# 156
  • # супернатурална #
Добро утро!

Фейче, разсъжденията ти насочиха моите в следната посока:
Един вид, правиш паралел между срещите на братята  и тази тук е подобна на срещата в 1/1. Там също не беше особено драматично, освен драматичния тупаник, и пак първоначално се разделиха след лова, също като тук. После привързаността им се засили, в процеса на ловуване. Значи може да очакваме и сега това. Е, нищо не им пречеше да вкарат малко повече чувства при срещата, освен ако замисъла е съвсем различен. Уоми, мисля подметна, че може в Сам да не е само Сам. Сега като гледам реакциите, си мисля - дали Луци не е там някъде, само че без силите си. Не знам, и Дийн беше 4 месеца(даже за него 40 години) в Ада, през това време Сам беше започнал да пие демонска кръв, и въпреки това прегръдката им беше много по-емоционална. ИСКАМ СИ ПРЕГРЪДКАТА,ПЪК! Ей, като че ли за това най-много чаках 6/1, а да, и за "тренировките" Rolling Eyes Laughing
Ха,ама тази серия е тест за мараканки. Колкото по не ти е харесала, толкова по-ултрас си. Мириел изби рибата с "Кога ще гледаме свръхестествено" Главните не бяха кой-знае колко разочаровани. Аз, разбира се съм със смесени чувства Laughing
И пак да кажа: ОПТИМИСТ

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 08:19 от galina76

# 157
  • София
Сам не е същия, имаше нещо в изражението, в начина на говор...
Ох и друго нещо се сетих (само мрън-мрън ще е  Laughing) - когато Сам взе да убеждава Дийн, че без него не било същото, защото Дийн го било грижа. Излезе така все едно Сам никога не го е било грижа за другите, което беше най-голямата глупост. Представиха го така, все едно Сам никога не би направил такова нещо. Излагат се Naughty Все едно не познаваме Сам вече 5 сезона Crossing Arms

А може би това е идеята, да ни подскажат, че това не е същият Сам  Peace
Все пак не знаем кой, защо и като какъв точно го е върнал  Thinking
Освен това Сам може да се е върнал веднага по "земно време", но доколкото си спомням от преди когата Дийн беше в ада - за него времето течеше различно и бяха минали много години. Така че напълно нормално е да се е променил  Peace

# 158
  • UK
Бях с доста противоречиви чувства след като изгледах серията, честно казано, но май повече клоня към това, че ми харесва. Вярно, че не е от най-добрите епизоди в шоуто, ама не е и пък от най-лошите, не е и силен старт като Lazarus Rising например, но очаквам нещата да се пооправят в бъдеще.
Началото много ми хареса, като почнем от логото с разбиващите се стъкла и стигнем до паралела, който се правеше между сегашния и предишния живот на Дийн, направо ми се доплака. Семейната част от него наистина ми дойде в повечко, трудно ми беше да си го представя в такава обстановка. А от Сам останах някаква много разочарована.  #Crazy Като си спомням какъв разбиващ момент беше началото на четвърти сезон, когато Дийн изпълзя от ада, очаквах нещо подобно. А и самият Сам, за бога. Нещо не му е наред, със сигурност, явно ще се изяснява нататък. То си и беше очаквано момчетата да са малко объркани, изморени и така нататък, все пак преживяха края на света, буквално.  baby_neutral
Лиса не си я харесвах от самото начало, сега пак не я харесвам, сериалът си беше по-добре, когато и двамата братя бяха на случаен принцип, а не 'обвързани'.  Crazy
При Кембълите определено има нещо гнило. Нямам нищо против дядото, но ми се ще някакси вместо него да бяха върнали Джон. Може би щеше да е повече на място.
Имам усещането, че във Сам все още има някаква част от Луцифер - един такъв странен поглед има, особено, когато Дийн го прегърна. Различен е, надявам се и това да се изясни.
Много въпросителни остави тоя епизод - дано сценаристите им отговорят в следващите няколко епизода. А то е ясно, че поне до края на сезона ще търсят какво аджеба е върнало Сам, какво е преживял в клетката, тн, тн.
Много се смях на твърдението на Дийн: "Possums kill!"  Joy
А някой друг забеляза ли, че на вратата на изоставената сграда, където Дийн влезе, имаше плакат за DJ Sam?  Joy

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 09:43 от november_rain

# 159
  • # супернатурална #
Ох, още нещо се сетих Laughing
Фейче, и на мен много ми хареса колата на Сам, това е бъдещата ми кола Joy, обаче:

Tова е "Додж"модел 2010 ако не се лъжа, как един ловец може да си я позволи newsm78

# 160
Добро утро и от мен!
Да кажа и аз последна какво мисля за епизода. Началото беше много добро, но след това почнаха да го съсипват, а финалната сцена със сбогуването на Сам и Дийн беше гола вОда. Вярно, имаше бъзици - гова с голфа например беше много яко  Laughing, Дийн обясняващ ча комшията в бара, че в стените на някои къщи има неща, които могат да те изядат  Laughing, появиха и любимия ми жълтоок гад, но като цяло серията не беше нищо особено.
На мен Лиса ме ми пречеше чак толкова (съгласна съм с Изи, че е погрозняла), малко изкуствена и безлична ми беше. Според мене нормално тя  да се бори да остави Дийн при себе си, даже можеха повече да наблегнат на тази жална струна. Още по-нормално ми се видя Дийн най-отговорно да заяви на Сам, че не може да остави нея и детето. Ако не го беше направил, щях изумено и критично да повдигна вежди. Това е все пак човека, който се чувстваше отговорен  за целия свят, не може сега като му свирне Сами да си вдигне шапката и да припали Импалата. Не видях особена страст към нея, обаче (което ме успокоява). Лошото е, че не видях такава и към останалите жени (това вече ме тревожи). Какво стана с Дийн женкаря  newsm78. Това за мен е най-показателният знак, че смъртта на Сам го е съкрушила. Все  едно е загубил всякакъв интерес към живота и само чувството да дълг към Лиса и обещанието, което даде на Сам го крепят.  
И мен като Фейчето най-много ме изнервиха Кембълите, не ги ща в шоуто и това си е! #2gunfire Ако не се окажат някакви "грандиозни гадюхи"  Wink, поне трябва да не им е чиста работата и накрая Сам и Дийн да се обърнат срещу тях. Иначе ще е най-голямата световна несправедливост след умиргането на Гейбръил. Дядото не мога да дишам направо, много ми е мазен и гаден. И що за глупост е това с връщането на Сам и Самюъл. Все едно Господ, или който и да е там, не е могъл да се ориентира кой кой е и е решил за всеки случай да върне и двамата  #Crazy. И как така дядката го няма от 30 години и изведнъж се връща, отива при другите Кембъли и им вика - "Здрасти, аз съм дядо ви! Бях малко умрял ама се върнах. Слушайте сега какво ще правим". И те веднага почват да му козируват.
Издразниха ме и Сам и Боби като му разправяха на Дийн, че си мълчали за негова добро. Най-обичам някой като почне да се прави на много умен и да решава вместо другите кое е добро за тях  #Cussing out. Силно съм разочарована, че Дийн не ги изпердаши и двамата.
Новият Дийн не ми хареса особено, но съм склонна да проявя разбиране - все пак човека е преживял почти Апокалипсис и видя как брат му отива в Ада и след това му се наложи да продължи да живее съвсем различен живот за цяла една година. Ще му дам още един шанс  Grinning.
Сами ми нервираше доста повече с неговите недомлъвки и полуусмивки, но съм склонна да простя и на него - все пак в Ада беше човека. Само да не ми се прави на много важен и още дълго. Това, че се сдушил с Кембълите също не ми харесва. През целия епизод имах чувството, че Дийн е сам срещу целия свят.
Паралела с пилотния епизод и смяната на ролите, Сара го обяви доста отдавна, така че бях подготвена, но това не значи, че ми харесва  Crossing Arms. Не им отива размяната на ролите и това, че Сам го изкарват накакъв безчувствен дървеняк. Все едно не сме гледали пет сезона чувствителния и грижещ се даже и за гадовете Сам.
Финала няма го коментирам. По-слаба сцена май не съм гледала в този сериал.
Все пак и аз съм оптимист и се надявам да се оправят нещата в следващите 2-3 серии.
Да се допълня - колата на Сам и на мен ми хареса, не е класика като Импалата, но изглежда доста зла.  Grinning

november_rain, и аз му се израдвах на това DJ Sam  Laughing

# 161
  • срещу двата комина :)))
прочетох малко коментари в facebook на чужди фенове и мнението напълно се препокрива с нашето...надявам се сценаристите да се замислят и да измислят нещо по-добро Crossing Arms

# 162
  • В средата на времето
И според мен е напълно нормално и очаквано характерът на Сам да се е променил, бе хора, иначе за какво ще му е Дийн.

Добре де, променил-променил...ма такъв студен и почти безразличен, никаква емоция. Даже нямаше емоция, когато тръгна да убеждава Дийн да се върне към ловуването.

Аз пък съм разочарована, че не беше драматична срещата. Трябваше да бъде драматична. Това е цяла година за Дийн, в която е мислил, че брат му е мъртъв и цяла година в която на него му е тежало, че е дала обещание да не търси начин да го върне, една година лоши сънища и пиянство. Дийн ако трябваше да се прави на ревльо да се беше наревал там Laughing

Издразниха ме и Сам и Боби като му разправяха на Дийн, че си мълчали за негова добро. Най-обичам някой като почне да се прави на много умен и да решава вместо другите кое е добро за тях  #Cussing out. Силно съм разочарована, че Дийн не ги изпердаши и двамата.

Да, с това съм съгласна Peace Още повече, че Дийн му го рекна на Сам, че е станал семеен заради неговото искане. Как Сам след това говори, че виждал, че Дийн има това, което винаги е искал и за това го оставил в неведение.  Crazy

november_rain, и аз му се израдвах на това DJ Sam  Laughing

Още едно мерване и от мен Grinning

Tова е "Додж"модел 2010 ако не се лъжа, как един ловец може да си я позволи newsm78

И аз снощи си помислих с какви ли пари Сам си е купил тази кола, след като нямат заплащане за услугите Laughing Може пък дядото да е някаква скрита лимонка, да има парички Laughing или пък Сам след връщането си от Ада да има по-специални способности и да е спечелил от игри на борсата Grinning Wink

# 163
  • София
Изи Peace и аз очаквах повече от срещата им.... сравнявам я с другите им "завръщания".... е те такова белзично и безразлично...никога не е ебило просто....
и нещо в Сам...все пак ми изглежда не съвсем в ред....

# 164
Simple Smile Не знам как е било времето за Сам, но той е излезнал почти веднага от клетката.Нали Дийн е една година при Лиса а Сам е излязал преди година. Притесняваме ефекта върху него на дядо му. Аз го поня като гадняр и малко като онзи ловец черния дето преследваше Сам. Аи това че Сам не би е замислил да отиде да помогне на съседите  #Crazy та преди той беше по меката душа по "човечния". Не знам все си мисля, че ще има някаква част от Луци в Самчо..  Crazy дано греша. А и какво за светената вода - ЛУЦИФЕР е ангел на него тя не му действа. Чакам Кастиел да се появи и да оправи нещата ако ще махат Лиса от сериала ми се струва, че ще стане жертва на свръхестественото и ще хвърли Дийн в битка за отмъщение ама така ще повторят Сам - Джес и не знам  newsm78 или тя ще го накара да тръгне с брат си и да се прибира да отпочива след Лов  hahaha Искам да видя семейството рамо до рамо в Лов честно ви казвам  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт