SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 592
  • 691
  •   1
Отговори
# 195
  • срещу двата комина :)))
Аз пък ще пея песен с Адам,защото обичам пай  Shocked май съм най-прецакана hahaha

# 196
  • В средата на времето
Izida трябва да се чувстваш поласкана щом Дийн ти дава скъпоценната Импала. Това не е присъщо за него

Така е Grinning Още по-поласкана щях да бъда ако вместо с Гейб се возех с Дийн newsm03 Всъщност ми се искаше малко лов и екшън, но какво пък - ще се возим Whistling Grinning

# 197
Така като гледам досегашните резултати май аз и Фейчето сме най на далавера до момента.  Laughing Обаче май най-добре е да си роден през декември  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:01 от Злата с метлата

# 198

Това виждали ли сме го  Whistling

# 199
  • Разпиляна във въображението
Едно хубаво нещо обаче се получи след снощното гледане на Свръх - отново ги сънувах, Дийн беше на абсолютна висота Blush

# 200
  • София
Аз пък ще пея песен с Адам,защото обичам пай  Shocked май съм най-прецакана hahaha

хихихих, аз ще пея с Гейб, щото - Господ тъй рече Simple Smile

не знам кое е по-прецакано...е поне към Габриелчо имам симпатии....

# 201

# 202
  • В средата на времето
Надписът на тази снимка трябва да бъде "Тhe famous Impala and Dean" Grinning То цялата снимка е колата. Дийн тук стои като придатък.  Grinning

# 203
Хаха, prissson, много яко това  Joy
Аз ще убивам вампир с Габриел, защото Господ е казал така  Crazy Съгласна съм  hahaha

# 204
Чак сега Blush успях да изгледам дългоочакваната серия (ама така е като не съм виждала осезаемата Wink си любов от пет дни hahaha ) и-и-и... нямам еднозначно мнение за нея, но при всички положения се надявам следващите серии да ми харесат повече Praynig .
А сега, мнението ми като Импала. Не съм и очаквала след една година раздяла Сами да ми се метне и заедно с Ди-й-йн да отпрашим към залеза сякаш нищо не е било през това време – нито за единия нито за другия. Ди-й-йн ме е запазил както като спомен от баща си, така и като символ на предишния начин на живот – чакам сцената, в която ще дойде при мен и ще реши да се върне към него. Затова и Сам отказа да ме вземе – аз съм си на Ди-й-йн и съвсем скоро той пак ще е с/в мен. (Апропо, ако soft Dean ви идва в повече, ще се пробвам да го оправя – няколко пъти с/в мен и ще се... хм... (прокашляне)... ще се превърне обратно в THE Dean, естествено, вие мръсно-(под)съзнателните какво си помислихте?! Ако не, Импала пак доволна Wink .) Естествено е Сами да е с друга кола, разбирам го и не му се сърдя – той си е отвинаги и ще остане завинаги малко ми момче, и аз го обичам независимо от всичко. Но въпреки че Додж-ът е страхотен, ще се справя и с него Twisted Evil , с малко перната помощ, разбира се Peace . По-скоро отношенията между братята ми се сториха малко студени и ме разочароваха Cry . Не ми хареса сцената с гушката – предишните три такива бяха много наситени емоционално и наивно очаквах и тази да е такава, ама нъцки от Сара Гембъл. И накрая, с риск Dana да ме целне с нещо малко, кръгло, червено и размазващо се, между фаровете, дEдо Самюел нещо не мога да го възприема. Не знам дали заради самия актьор или защото в серията, в която го видяхме за първи път, имаше сцена с целувка между дъщеря му и него, вярно обладан от Жълтоокия демон, но... – еми потресох се, стана ми много много гадно Sick и още ме държи. (Я, вярно че по този начин Жълтоокият скрепваше сделките си! Значи и с татко Джон Joy ... И тук спирам, защото не знам ще се смея ли (както на аналогичната сцена с Боби и Краули), ще тъжа ли (както на тази със сделката на Ди-й-йн) или просто ще видя отново вечерята си (която междудругото беше страхотна – браво на 'Импала' bowuu !)

# 205
  • # супернатурална #
Импалка, права си, че само ти и коженото яке липсвате на Дийн да стане Ди-й-йн Laughing
Тази виждали ли сме я?

# 206
Чета чета какви страсти се вихрят тук и установявам, че явно аз съм най-безкритичната в групата Laughing
На мен всичките странности ми се виждат напълно нормални и в реда на нещата.
Галя, ти ли казваше за Дийн, че като минал през Ада и станал един чуФствителен, пък Сами - не. Ами много ясно, адът всеки го пречупва наобратното. Дийн беше коравото момче, което от нищо не му пукаше и като мина през Ада, взе че стана много по-некорав. Сами обратно - адът го е вледенил, така да се каже.
И сегааа, с риск да си получа дозата  #Splat #Splat ще си призная, че вчерашният Дийн ми хареса доста повече от Дийн от пети сезон.  Embarassed Простете за скверните слова, ама така го чувствам.
А пък понеже така не го харесвате пилотният епизод, шъ ви замоля да си спомните пилотите на предишните сезони и да ми кажете освен на втори и четвърти сезон, останалите дали ставаха за нещо. Щот първи беше страшна измишльотина, на трети беше баси тъпнята, а на пети даже не мога да си спомня друго, освен как Сам и Дийн се озоваха в самальота Laughing

# 207
  • # супернатурална #
Галя, ти ли казваше за Дийн, че като минал през Ада и станал един чуФствителен, пък Сами - не.
Казах доста неща, но точно това-не Grinning
Не знам защо, но на мен, въпреки всеобщото мнение, характера на Сам винаги ми се е струвал по-"корав" от този на Дийн. Сам преживя Джесика, това, че е приемно тяло на Дявола, момента, в който всичи "добри" бяха срещу него. Преживя и това, че любимия му брат продаде душата си за него.

# 208
То пък Дийн е преживял по-малко - смъртта на майка си, жертвата на баща си, това какви ужасии е бил принуден да прави в Ада Crossing Arms

# 209
  • # супернатурална #
Ок, и двамата са преживяли много, но като че ли Сам излиза по-"цял", от тази работа. С което не искам да кажа нищо лошо за Дийн, напротив, просто мисля, че е по-чувствителния от двамата, колкото и еретично да звучи това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт