SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 663
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
  • # супернатурална #
Радвам се, че ви харесва, така удоволствието не е изцяло мое. Не знам кога отново ще ме сполети някой Муз, но този път ще е по-високия Laughing
Галче, не знам какво работиш... - преподавател по "Етика и морал" Rolling Eyes Laughing
Стоунхендж Апокалипсис не съм го гледала, мислех, ама след това, което написа Сончето-едва ли.

# 436
Интервю на Дженсън – http://www.youtube.com/watch?v=a4OM0B2e7Qk

PS. Ех, тази Бед hahaha hahaha hahaha ...

PPS. Импала се чуди newsm78 да се сърди или да благодари на многоуважаемата г-ца Краули, че не включи последните си две творби в конкурса за SPN-сценарий.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:08 от Impala

# 437
Добър деееен,
виждали ли сме тези снимки, спойлер за 6x06 - Live Free or Twihard (снимката е линк към още няколко).
Сега като се замисля  newsm78 .... май сме ги виждали. Нищо  Mr. Green
За жалост, виждам дядото все още ... което незнам защо, но не ме радва изобщо  Crossing Arms. Надявам се поне Лиса вече да я няма (не я искам в сериала и това е Naughty)

# 438
Здравейте дами Simple Smile
Аз да споделя едно проникновение Simple Smile
Нали повтарям сезоните и съм на сезон 2 епизод 21 Simple Smile И след края си викам :
Божее сигурно е било кошмарна седмица да се чака епизод 22 Simple Smile Направо съчуствам на девойките които са го гледали от тогава седмица за седмица   bouquet

# 439
  • # супернатурална #
Здравейте!
bicho malo, виждали сме я и сме завиждали на тази, която го е "гнявила" (цитата на Злата) по вратлето Laughing Хич не пречи пак да я видим, де Wink
Импалка, по-добре ми благодари, знаеш как. Айде да те стимулирам:

Ама утре е събота,а? smile3521

# 440
Здравейте дами Simple Smile
Аз да споделя едно проникновение Simple Smile
Нали повтарям сезоните и съм на сезон 2 епизод 21 Simple Smile И след края си викам :
Божее сигурно е било кошмарна седмица да се чака епизод 22 Simple Smile Направо съчуствам на девойките които са го гледали от тогава седмица за седмица   bouquet

Последните три сезона и малко така съм ги гледала, но пак ми е хубаво Wink .

Импалка, по-добре ми благодари, знаеш как.

Ей-й-й, доживях най-накрая някой да ме пожали hahaha . Израз на нашата благодарност и уважение – Сами чете творбите ти, за да ги приложи там където е Mr. Green .

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 17:17 от Impala

# 441
аз съвсем съвсем съм се отнесла та съм забравила, вярно ли днес излиза епизода и чак утре ще го има в замунда????
аз така с нетърпение ще чаках края на работния ден
ама цяло лято оцелях и до утре ще почакам  Wink

обсъждахте ли защо лампите на улицата пресветваха в последната серия на сезон 5, когато Сам се появи?
това се случваше, когато Луцифер беше там-....

# 442
Само да ви пожелая приятна петъчна вечер и по-бързо да минава времето до новия епизод:

http://www.youtube.com/watch?v=pw8E2reBbSM&NR=1

# 443
Злате, благодаря за клипчето, Сам и Дийн с това готино бебе ще предизвикат преждевременна овулация сред фенското общество Laughing

И понеже вчера се подсетих за един медиум, на който дължа медийна изява(Бед, стягай дупе, ти си наред)

ЖЕРТВИТЕ, КОИТО ПРАВИМ
Глава 3
ЗВЕЗДОПАД (нищо турско)

Леле, Галче!  newsm08 newsm51 newsm51 smile3501 newsm20 Два дена ме няма във форума и пак съм изпуснала най-интересното! Мерси! Разказчето е страхотно! Уникално!!! Лично поласкана се почувствах. Wink
"А пък да знаете от задната седалка какви хубави звезди се виждаха........ не е за разправяне!" Mr. Green

Отивам сега назад да ви изчета. Сори за прекъсването. Simple Smile

Ohooo! Гледам има и за Бед Уитметъл!  Peace Стеахотно е! Нейното пък изби рибата с това: "Позна го, макар че беше с 10 години над предпочитаната й възраст!!!" Joy Joy Joy  Направо и на мен ми иде да си съборя покрива, че звездите да влезнат и в моя дом, както писа малко по-назад Уинч. Simple Smile (Още се хиля на този й коментар, бравос за попадението - по-точна реплика не бях чувала! )   bouquet
Определено направи фурора на седмицата с тези разказчета! Grinning

Гале, трябва да напишеш цял роман, така да знаеш ....... +18 и да го публикуваш тук.
Завиждам благородно, на теб и на Уоми, че може да пишете така ..... увлекателно .......  Twisted Evil
bicho_malo, присъединявам се изцяло към призива ти!
Галче, искаме още! Simple Smile

Галче, не знам какво работиш, обаче ако не е авторка на еротични романи, бързо го зарязвай!  Hug   bouquet  

Забеляза го още с излизането на сцената, въпреки, че беше с около десет години над предпочитаната възраст.    
А това изречение ме срути от смях!  Joy Joy Joy
Чудна си!  Hug Hug Hug Hug Hug

Аха, аха! Точно! А на това с излизането на сцената и десетгодишната възраст направо ме срина на долния етаж от смях! Simple Smile Гале, получава ти се "вътрешноведомствения хумор" както ти сама се изрази! Определено Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:42 от Dana_Scully

# 444
  • # супернатурална #
Поне вече знаем къде се губеше 2 дни Wink
Лично поласкана се почувствах.- той и Дийн така каза на финала
...за да ги приложи там където е-Импалка, смело ще предположа, че това е покана да вляза Flutter И аз поласкана, и аз Laughing
Наистина се радвам, че щуротийките ми са ви харесали Hug

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:50 от Г. Краули

# 445
Поне вече знаем къде се губеше 2 дни Wink
Лично поласкана се почувствах.- той и Дийн така каза на финала
...за да ги приложи там където е-Импалка, смело ще предположа, че това е покана да взяза Flutter И аз поласкана, и аз Laughing

хехе, то така можем да се ласкаем до утре Simple Smile А колкото до предстоящата серия - направо не знам как ще я пре(до)живея - Сам и Дийн спасяват малки бебенца! Направо да си загинеш на място от преждевременна овулация!
 Two Hearts newsm30 newsm32 Което чак сега ми напомня, че сме във форум за майки с бебета и е пълно с подходящи емотиконки. Simple Smile

# 446
Дами след известно забавяне Simple Smile защото беше тежко

Мъжете на TwiFun в екшън

# 447
Дами след известно забавяне Simple Smile защото беше тежко

Мъжете на TwiFun в екшън
Womi, страхотно е! Разтреперах се направо!
С Галчето нещо против да ви обявим за щатните сценаристки на форума? Simple Smile

# 448
  • # супернатурална #
 hahaha Уоми Крипке И Галя Гембъл Joy ooooh!
Виждали ли сте как изглеждат подписите им, аз не бях.

(Ама кой на кого е?)

# 449
О, като видях плаката с автографите на Галчето и се сетих за един призив, който получих днес във ФБ:
"Hello fans, I congratulate you all with the premiere of the show which was held on September 24. I want to remind you that Jensen Ackles was the director 6.04 «Weekend at Bobby's» This series will show on October 15 in the U.S. and Canada. Anyone wishing to have the opportunity to congratulate Jensen with his directorial work by sending a postcard to the address:

Jensen Ackles c\o
Supernatural 6 Films Inc.
8085 Glenwood Drive
Burnaby, B.C.
V3N 5C8
Canada

Sincerely administration of groups "Jensen Ross Ackles or Dean Winchester?"

Ако искате и ние можем да си спретнем инициатива и да поздравим Дженсън с по една картичка. Момичето, което списва форума твърдеше, че миналата година на същия адрес са изпращали поздравителни картички за 100-я епизод и след това на всички фенове, които са си изпратили самоадресиран плик заедно с картичката са изпратили по една снимка на момчетата с автограф. Не вярвам да лъже, защото е една от мацките в сайта на онова рускинче Джес (което публикува умопомрачителните снимки), а те са доста напред с материала Wink

Общи условия

Активация на акаунт