SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 678
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм заааааааааа  Hug

# 451
  • Разпиляна във въображението
Веднага се включвам. Колко плика и какво да изпращам Whistling

# 452
Ами всичко което знам засега е това: Избираш картичка по твой вкус надписваш я с поздравление за Дженсън (Задето е такъв готин на екран и извън него) и я пращаш на адреса на студиото, като идеята е ако искаме да пристигне преди 16.10.2010 когато ще се излъчи официално епизода, картичките да се изпратят най-късно до сряда идната седмица.
За самоадресираните пликове, преди са го правели, но за този път не знам - праща се писмо, в което освен писмото с хвалебствията колко е готин сериала и обясненията в любов от колко време ги следиш, пускаш и един самоадресиран с твоя адрес празен плик, в който те после ти връщали снимка - картичка, разписана от Дженсън. Рускинчето си я беше сканирало и сложило във ФБ, оттам я видях, но не съм сигурна на 100 % дали ще изпратят нещо и на нас.
Аз мисля да се пробвам поне с поздравителната картичка за Дженсън и екипа по повод режисьорския му дебют. Simple Smile

И да ви поздравя с една ангелска снимка съвсем в духа на утрешната бебешка серия:

# 453
Получила съм три автографа от Робърт Патинсън по подобен начин. В пликовете трябва да има купон марка, до Англия беше около 2.50 лв. и така се изпращат. Давайте адреса и да опитаме.

По повод бебешката серия - като гледах промото и си помислих - някой ми е чел фика и е решил да напише друг край Whistling

# 454
  • # супернатурална #
някой ми е чел фика
А, и аз това казах Grinning
Иска ми се да се включа, но ще ми трябва помощ за превода. А дали може вътре да има и две-три думи за Джаред? Rolling Eyes

# 455
някой ми е чел фика
А, и аз това казах Grinning
Иска ми се да се включа, но ще ми трябва помощ за превода. А дали може вътре да има и две-три думи за Джаред? Rolling Eyes

Може, може, всичко може. Simple Smile

Мириел, я сподели какво е туй чудо "купон марка"?
Иначе и аз като видях за пръв път клипчето и веднага се сетих за твоя фик - направо deja vu. Wink

# 456
# 457
  • # супернатурална #
Ох, anbibian , химна! Вярно трябва да си го пускаме и за "лека нощ" и за "добро утро" Grinning
Моето "Лека нощ"

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 00:44 от Г. Краули

# 458
Хайдеееее при вас вече е съботаааааааааа  newsm18 newsm18 newsm18
Да ние честита   bouquet. Приготвяйте бибИронките, памперсите и залагалките, че Уинчестърови ще ни носят бебееее.

П.П. Знаете, че на мен пожарникарите са ми слабост  Flutter та ето един заради който бих се запалила, само и само да дойде да угаси пожара ...
е знаете го този колаж, ама просто не можах да се сдържа  Mr. Green
И имаше момичета желаеЩи да са мокети, антенки, черни тениски и т.н. ........ А желаеЩи да са сламка???? Аз ... аз ...   newsm36

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 02:49 от bicho malo

# 459
Добро утро с новият епизод:http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=236684&comments=1#startcomments

Сядам да гледам и ще чакам да се събудите morning

Епизодът е невероятен! Нямам думи!!! Ако мога така да се изразя: "SUPERNATURAL" се върна! И и разби! Епизодът е побъркващ, още стоя и се хиля доволна и не знам къде се намирам! А най-хубавата новина е, че не е финал и има още цял сезон напред!!!!:))) A края мога да го гледам още 325 849 983 574 957 738 пъти и никога, ама никога няма да ми омръзне! Simple Smile
Поздравявам ви с една готина рок-песен, с най-великото интро в света!!!! : http://www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4 Simple Smile))

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 08:53 от Dana_Scully

# 460
  • UK
Добро утро и от мен! Кафенце?

Дейна ме е изпреварила с постването на линка  Peace Аз го гледах снощи, в реално време, тоест 3 часа през нощта. Grinning УНИКАЛЕН епизод. 6+ за Сера Гембъл просто, още не мога да го структурирам в думи, трябва да го гледам поне още 5-6 пъти. Grinning А края, края Heart Не устоях просто:

# 461
  • # супернатурална #
Честита събота newsm44
Нах-доброто начало на уикенда Laughing Слвален за три минути, предстои гледане smile3508

# 462
Добро утро, момичета. Много сте бързи. Сутринта гледах първи епизод с половинката. Той нещо не устоя на ахванията ми и ми заяви довечера да си лягам с Дийн Wink

Серията е свалена, но ще чакам субтитрите. Мненията ви за нея за супер, дано и аз се накефя максимално.

Купон-марката се купува от пощите. Тя е едно картонче с печат. Взимаш за Америка  (не знам дали са еднакви навсякъде по света) и в съответната страна го разменят за марка за България.

# 463
  • # супернатурална #

заяви довечера да си лягам с Дийн
Laughing, аз нямаше да се стърпя и щях да отговоря "Чул те Господ" Joy
И ако си мислехте, че съботата няма как да стане по-хубава-промо от 6/3
http://www.youtube.com/watch?v=_j6QGxs8ZR8
Ще тренираме Heart Eyes

# 464
Здравейте!
Само една дума имам за днешната серия - ЖЕСТОКА!
Супер, супер съм изкефена! Най-после Дийн! Истинският Дийн!

Може би и аз ще се включа в поздравленията и картичките, ще видим Blush

Общи условия

Активация на акаунт