SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 588
  • 691
  •   1
Отговори
# 630
Нали съм си на годинки, та не помня ... Коментирали ли сте/сме филм с Джаред Cry Wolf (2005) ?? От типа хорър е, но в НЕТА се говори, че бил бая интересен. Държал те през цялото време под напрежение и на края (както винаги) не е това което изглежда. ТА, някой гледал ли го е? Какви са ви отзивите? Питам за да знам да ли да си го свалям, за убиване на времето в неделя ....

Нямам нищо против и да го кажеш Hug . Доджът е страхотен - по-млад, по-мощен, но никоя освен мен не мърка така, когато момчетата влизат или излизат. А и класическият рок по ми отива някак.

Нали  Twisted Evil . На Доджа му ходят само МР3 и то с Еминем ....

Фейче, и аз се опитвам да прокарам идеята, че Сам не е излъгал, но мараканки много са му набрали(точат му зъби с други думи) и никой не ме слуша Grinning

Не сме му набрали (или поне не за това  Blush) , но просто като брат на Дийн, излязъл скоро от АДА е просто добър актьор. Не ми казвайте, че и вие не мислите , че крие нещо  Thinking То е от ясно по ясно ..... Не му е чиста много много работата  Twisted Evil

# 631
bicho_malo, Cry Wolf-a не сме го гледали (поне аз не съм), ама ако ти хареса, дай отзиви, та да поправим тоз пропуск. Иначе знам, че Джаред по време на снимките на въпросния Cry Wolf се запознава с тогавашната си - оназ мацка преди Джен, дето го играеше кръстопътна демонка за един епизод при нас и Джаред с голям кеф я гръмна екранно. Mr. Green

За това дали Сам е излъгал или не, честно казано не знам, но определено в Сами този сезон се усеща нещо много тъмно. Надявам се да ни покажат какви ги е вършил в онази адска клетка...  newsm78

# 632
# 633

За това говорех  Whistling (добре де, не познах за Еминем, но бе първото което ми дойде на акъла .... за Доджа)

# 634
  • # супернатурална #
 hahaha Точно за този момент се сетих и аз. Ох, нека някой, който прави гифчета да направи едно с момента на прехапването на устните, преди да влезе Laughing Може да е подарък за Импалов ден Laughing
Добре, де, може да не е класически рок, но "Prodigy" и "The Offspring" много намясто ще звучат:
http://www.youtube.com/watch?v=JgGA-hHWxtA&feature=related

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:43 от Г. Краули

# 635
hahaha Точно за този момент се сетих и аз. Ох, нека някой, който прави гифчета да направи едно с момента на прехапването на устните, преди да влезе Laughing Може да е подарък за Импалов ден Laughing
Добре, де, може да не е класически рок, но "Prodigy" и "The Offspring" много намясто ще звучат:
http://www.youtube.com/watch?v=JgGA-hHWxtA&feature=related

Така става ли?

# 636
  • # супернатурална #
Уау, bichito, колко си бърза, екстра е Hug

# 637
bichito аз съм го гледала филма (както и всички останали с Джаред Sunglasses)
Става за едно гледане, но ролята му е второстепенна, други актьори изпълняват главните роли, а тая Сара после като разбрах, че са били гаджета чак не повярвах - нещо хич не ме кефи мен.
Още като я видях като Дявол на кръстопътя, без въобще да знам каква е, що е и директно си казах - Тая пък от къде я изровиха, предните Дяволици къде къде по-хубави бяха  hahaha

# 638
Става за едно гледане, но ролята му е второстепенна, други актьори изпълняват главните роли,

anbibian мерси за отговора.Няма значение дали е второстепенна роля , важното е филма да е интересен. Сега го свалям, може да го изгледами в петък вечер, та после и аз Ще ви кажа дали става за гледане или да.

... "The Offspring" много намясто ще звучат:

с това съм по съгласна ....

Пожелавам ви Лека НоЩ и най сладките и реалистични съниЩа с тази песничка  Heart Eyes
и едно много добре направено клипче и Baby!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 00:35 от bichito

# 639

Така става ли?
bichito,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

БЛАГОДАРЯ за гифчето!!! Става и още как - неконтролируемо извивам гръб...

... и едно много добре направено клипче и Baby!  Joy Joy Joy
Ха, гледала съм части от 'The О.С.' и Раян ми се стори едно от онези "лоши" момчета, които харесвам Flutter . Комбинацията с Уинчестър е определено интересна.
Хайде, Джаред, време ти е да ставаш татко и дано да бъде момиче Peace .

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 03:37 от Impala

# 640
Досега гледах някои конвенции (за незнам вече кой път) и се включвам за малко за да кача няколко гифчета, защото не мога да се сдържа.
Физиономията, която Дженсън направи, когато си разглоби микрофона ме разбива всеки път  Laughing

А ако някой не е гледал конвенцията с Джаред и Джим от Далас е изпуснал страшно забавление  Grinning

# 641
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Вече си взехме душ и сме готови за новия ден  Wink

# 642
Не се е изплакнал добре, мисля че има нужда от помощ Laughing

# 643
И аз така Laughing Филмът става за гледане, нищо, че ролята на Джаред е минимална. Поне не е безумен хорър, има интрига и не си сигурен какво се случва до последно Grinning

А ако някой не е гледал конвенцията с Джаред и Джим от Далас е изпуснал страшно забавление  Grinning

Уникален е, как Джаред в началото се червеше, докато обясняваше, че е съксал с гаджето си и как Джим го бъзикаше, че е сгоден за него Joy

# 644
Их, каква си-и-и... Осъществи мечта No1 на Ди-й-йн почитателките и няма да споделиш с другарчетата Crossing Arms . Като не искаш с думи, поне с някое описателно възклицание като 'Ах' или 'Мъ-ъ-ъ-ъ-ър-р-р'.
Добре де, хайде от мен да мине -  нека да е разказ в картинки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт