SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 538
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
Това е едно картонче, аз го знам като купон-марка. Буквалния превод е Купон-отговор. Обясни за какво ти трябва и дано да загреят. В Тетевен също нямаха, та едно момиче ми изпрати всичко и от Плевен изпратих писмото й.
Хм,  Thinking и в Пловдив, но не в централната поща се оказа, че не са чували за такова нещо. Утре сутринта ще мина през центъра, може там да имат такива.  Thinking

Импала, забавното нещо е много готино Wink

# 616
Снощи имах възможност да се ‘паралелна’  Wink със Златето, но предпочетох да напусна дългото си, лъскаво и относително стройно тяло Sunglasses , за да й дам възможност да осъществи няколкогодишната си мечта: с Ди-й-йн на задната седалка на Импалата. Злате Heart Eyes , как беше?
Само ще се усмихна доволно и загадъчно и няма да кажа нито думичка.

Их, каква си-и-и... Осъществи мечта No1 на Ди-й-йн почитателките и няма да споделиш с другарчетата Crossing Arms . Като не искаш с думи, поне с някое описателно възклицание като 'Ах' или 'Мъ-ъ-ъ-ъ-ър-р-р'.

Добре де, съзряват свръхестествено направо
Оооох! Heart Eyes ...."и много хубаво" бих добавила! Heart Eyes Heart Eyes

... И не като някакво си вино, а като уиски.

smile3544 Toва е просто нечовешко. Благодаря, Miriel!

# 617
Добре де, съзряват свръхестествено направо
Оооох! Heart Eyes ...."и много хубаво" бих добавила! Heart Eyes Heart Eyes

... И не като някакво си вино, а като уиски.

Даа, отлежавало дълго в дъбова бъчва, добило цвят на топено злато и вкус и аромат на есенна гора... Wink Heart Eyes

# 618
Самсара,
Даваш ли да те ‘стрелна’ с това? А след като завършиш гледането на трети сезон, виж и това забавно нещо.

Давам, давам... прекрасен е този мъж и това си е Heart Eyes
Благодаря ти  Hug

Ще го изгледам аз като приключа 3 сезон, но имам едно важно питане - колко серии е сезона, защото в Замунда има само 16?
Не ми се вярва да са толкова...или

# 619
Самсара, толкова са, колкото и да не ти се иска вярва. Това е от 2007-2008-ма година, периода на стачката на сценаристите... да се радваме, че и толкова има, а и в трети сезон са концентрирани повечето от лековатите и забавни епизоди в целия сериал. Simple Smile Наслаждавай им се до подледната секунда, защото в четвърти сезон започва истинския екшън Wink  #2gunfire  Twisted Evil

# 620
  • Разпиляна във въображението
Импала, тази снимка я гледах дълго... дълго... дълго време, анализирайки сенки, полусенки, линии на лицето и просто този, който го е правил направо му свалям шапка.

Ето още една за тази вечер

# 621
# 622
Импала, тази снимка я гледах дълго... дълго... дълго време, анализирайки сенки, полусенки, линии на лицето и просто този, който го е правил направо му свалям шапка.

Ето още една за тази вечер

Браво на теб! Защото аз като я гледам по някое време вече не я виждам, ами си представям разни работи Blush ...
Благодаря и за последната - порастват ми веднага кучешките зъби Joy . Дженсън, Дженсън, ама колко много прилича на Ди-й-йн.

prissson,
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Miriel, тази с гушката си е истинска, от някой кънвеншън е и грам няма пипано по нея. Simple Smile

Иначе мерси за поздрава. Simple Smile
Гледам го това ново промо, гледам и не мога да му се нагледам http://www.youtube.com/watch?v=bwrfLWdnSLI&feature=sub Дийн толкова ми прилича на стария Дийн, какъвто си го познаваме от началото....
Дженсън, Дженсън, ама колко много прилича на Ди-й-йн.

prissson,
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нали? Супер прилика! като 2 капки вода са Wink

# 624
Гледах днес отново втори епизод и внимателно наблюдавах дали Сам е излъгал Дийн за бебето и причината да го заведе при Кембълите, но не ми направи впечатление като да е нарочно. Thinking

И друго нещо ме впечатли, сега ще сквернословя малко, обаче доджът на Сам е просто страхотен Heart Eyes Само от уважение няма да кажа, че ми харесва повече от Импалата Blush

# 625
И друго нещо ме впечатли, сега ще сквернословя малко, обаче доджът на Сам е просто страхотен Heart Eyes Само от уважение няма да кажа, че ми харесва повече от Импалата Blush
Добре, че не го каза Wink Joy Joy Joy

# 626

Нямам нищо против и да го кажеш Hug . Доджът е страхотен - по-млад, по-мощен, но никоя освен мен не мърка така, когато момчетата влизат или излизат. А и класическият рок по ми отива някак.

# 627
  • Разпиляна във въображението
Аааа, гушката знам, че е истинска.

Какво ли прави в този момент или мога да си въобразя какво искам да прави за да изглежда така Whistling

# 628
  • # супернатурална #
Минавам набързо да възстановя равновесието Wink

Фейче, и аз се опитвам да прокарам идеята, че Сам не е излъгал, но мараканки много са му набрали(точат му зъби с други думи) и никой не ме слуша Grinning
За Доджа-освен че е млад и мощен,(ох, все едно за Сам говоря) да не забравяме и че е мъжки Flutter Това е следващата ми кола.  Grinning Но само защото не мога да си позволя Импала.(А и нямам мускулите на момчетата да въртя без хидравлика). Дали ще имаме възможност да чуем какво слуша Сам вътре или Кас ще я опатка преди това newsm78

# 629

Нямам нищо против и да го кажеш Hug . Доджът е страхотен - по-млад, по-мощен, но никоя освен мен не мърка така, когато момчетата влизат или излизат. А и класическият рок по ми отива някак.
Абсолютно, Импалка, класическият рок и Додж-ът никак не ми се връзват, въпреки че признавам, че той също има линии, които не са за испускане. Но Класиката си е Класика!

За Доджа-освен че е млад и мощен,(ох, все едно за Сам говоря) да не забравяме и че е мъжки Flutter Това е следващата ми кола.  Grinning Но само защото не мога да си позволя Импала.(А и нямам мускулите на момчетата да въртя без хидравлика). Дали ще имаме възможност да чуем какво слуша Сам вътре или Кас ще я опатка преди това newsm78

Галче, направо живо си го представихме мъжкият Додж как е млад и мощен Mr. Green Иначе в следващия епизод се очертава да го опаткват, тъй че и аз се надявам да видя какво ли звучи вътре, сигурно ще да е някоя емо-песничка като тази: http://www.youtube.com/watch?v=ZbtQW7tPmOQ&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт