SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 594
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Уоми, класацията както винаги е Nº1, и аз като Дейна, слагам на първо място Уинчестърови, а после Иън .... а после и Joe Manganiello  Whistling, а после .....
Дейна мерси за поздравчето   bouquet

Един специален поздрав и от мен за лека ноЩ с едно от най любимите ми парчета и моменти ...  Twisted Evil

# 601
Добро утро!
Ето една мъничка статия за режисьорският дебют на Дженсън да ви разведри в началото на този мрачен ден.  Laughing

Източник - http://community.livejournal.com/supernatural_tv/2259523.html#cutid1

# 602
Мерси Злата  bouquet, с още по голямо нетърпение чакам епизода, нищо че очевидно ще има по-малко Дийн в него.
Ех, добре си беше като гладах сезоните накуп, сега по епизод на седмица е леко мъчително.

# 603
Импалка, ми то и ти си ларж...напоследък. Съпротивата ти съвсем се сломи Grinning

Галинче,
Не е точно така, мила. Снощи имах възможност да се ‘паралелна’  Wink със Златето, но предпочетох да напусна дългото си, лъскаво и относително стройно тяло Sunglasses , за да й дам възможност да осъществи няколкогодишната си мечта: с Ди-й-йн на задната седалка на Импалата. Злате Heart Eyes , как беше?

Колкото до мен, оказа се че и сам Сами е... лллеле. Затова допълвам последното изречение от този си пост

Сега се замислям как бих реагирала в четирите възможни варианта на среща:
1) Ако срещна Ди-й-йн като Импала, още като го съзра ще сваля веднагически облегалките на седалките, ще отворя вратите и даже прозорците, и ще открехна предния капак. Багажникът и капачката за бензина – не. Не знам какво ще правя обаче ако Ди-й-йн точно натам се засвятка, особено ако ключовете са си в него... За да имам шанс за преговори и постигане на компромис, ще трябва да ги свия предварително. Кофти;
2) Ако срещна Сами като Импала, ще открехна предната дясна врата и сам да си я отваря, за да влезе. Сърдита съм му, защото разказал на Джаред, а той на целия SPN свят, какви сложни движения трябвало да прави, за да влезе, и после колко му било тясно и се наранявал. Ами аз?! И това при положение, че още не съм му се разсърдила за Додж-а – нека видя как са се развили нещата и колко дълго ще продължи изневярата;
3) Ако срещна Ди-й-йн като ‘Импала’, първо ще го плясна зад врата, после ще го гушна и после… ясно... особено ако е със Сами;
4) Ако срещна Сами като ‘Импала’, ще си поиграем... докато чакаме Ди-й-йн...

със: “след като сме го изпратили да отиде пеша за нещо на най-малко 10 км.” Whistling

Самсара,
Даваш ли да те ‘стрелна’ с това? А след като завършиш гледането на трети сезон, виж и това забавно нещо.

# 604
Здравейте!
Да се възмутя и тук - В нашите пощи не са чували за купон-марка, след обясненията ми продължаваха да ме гледат като телета. ooooh!
Всеки коментар, който ми идва на върха на езика, ми се струва слаб и мек за Български пощи.

Импалка, забавното нещо е много готино Grinning Благодаря ти, че го сподели  bouquet

# 605
  • Разпиляна във въображението
Сериозно ли не са чували бе? newsm78  Върнах се назад където съм обяснявала за автографите на Роб и ето какво съм писала - International Reply Coupons.

Последно ще пращаме ли нещо?

# 606
Мириел, благодаря, довечера ще мина да питам пак, ама ме съмнява, че ще ме разберат Mr. Green особено тези английските думички  Mr. Green

Както ми иглежда, аз нищо няма да мога да пратя. Но вие дерзайте Hug

# 607
Снощи имах възможност да се ‘паралелна’  Wink със Златето, но предпочетох да напусна дългото си, лъскаво и относително стройно тяло Sunglasses , за да й дам възможност да осъществи няколкогодишната си мечта: с Ди-й-йн на задната седалка на Импалата. Злате Heart Eyes , как беше?
Само ще се усмихна доволно и загадъчно и няма да кажа нито думичка.

Забавното нещо и на мен ми хареса.

Сонче, успех в борбата с Български пощи!

# 608
Това е едно картонче, аз го знам като купон-марка. Буквалния превод е Купон-отговор. Обясни за какво ти трябва и дано да загреят. В Тетевен също нямаха, та едно момиче ми изпрати всичко и от Плевен изпратих писмото й.

# 609
Къде сте всички

А колко бяха млади. Няма да си кривя душата - сега са по-хубави. Всъщност гарантирам това за дясната половина. За лявата не съм експерт  Whistling

Един, два... добре, три манипа

Това нали не е манип?! Нали?!

# 610
И последната е Мириел, сори Laughing
Лявата половина преди беше сладка, сега е сърцеразбиваща Laughing

# 611
Знаех си аз, че е, обаче едно пламъче на надеждата ..... Уф...

# 612
... Лявата половина преди беше сладка, сега е сърцеразбиваща Laughing

Абсолютно съм съгласна  Heart Eyes Blush Даже бих казала ...... офффф повтарям се прекалено много .....

# 613
Добре де, съзряват свръхестествено направо

# 614
Добре де, съзряват свръхестествено направо

Оооох! Heart Eyes ...."и много хубаво" бих добавила! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт