SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 792
  • 691
  •   1
Отговори
# 585
Галя, благодаря за поздравите и хубавите думи!  Hug  Само не знам Импала как ще се произнесе за последното пожелание  Mr. Green

Стиче, благодаря ти много за розовият Дженсън и за пожеланията!

Ставаш на 23, а? Цели 5 години си по-възрастна от мен Flutter Mr. Green
Одъртях аз и сега завиждам на тинейджърите  Laughing

# 586
  • # супернатурална #
М, тя вече се даде. Къде 23 минути, там и 2-3 часа. Стигат за прелюдия. Останалото, нали знаеш-мотел "Тореадор", стая 13 Laughing

# 587
  • Разпиляна във въображението
Намерих това сладко гифче. Старата ми любов, онова с фбр-ските карти е изгубено, но и това е сладко.

# 588
Мириел, този ли беше?

Hug

# 589
  • Разпиляна във въображението
Този, този. Благодаря. Сега трябва да мисля как ги сместя. Бг-мама и тати, може ли да ни отпуснете още място за подписи Praynig

bicho malo, колко е височината на твоя подпис?

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 17:22 от Miriel

# 590
Злате,
Сещам се как може да стане , може би, ако си съгласна. Понеже днес ти е празник и си изяснихме вече чувствата Crazy , само за тази вечер и нощ мога да направя изключение, т.е. да се превърна както обикновено в духката на Импалата, но, за разлика от обичайното Wink , да се заема единствено със Сам – така и така ме обвинихте, че съм го била пренебрегнала, което съвсем, ама изобщЕ даже не е вярно. А ти... знаеш особено добре какво да правиш с баткото Mr. Green ... Така и Златето цяло, живо и здраво, и Импала доволна, невинна (ако напиша 'и сита' дали ще се понесем в определена посока Thinking ). Сделка?

А Shocked ! Г. Краули откъде накъде е толкова ларж и ме раздава с такава лекота – аз все пак съм г-жа Импала Двойноуинчестър Crossing Arms . По-скоро да ми е благодарна ppp , ‘щото Доджа е мъжки hahaha , нали Wink ...

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 17:23 от Impala

# 591
Честит ден рожден и от мен, Злати  nbirthday !
Желая ти здраве, късмет, любов и един истински Дийн в живота ти   Gift

Момичета от къде ги вадите тези снимки на момчетата не знам, нооо не спирайте моля  Heart Eyes
Аз съм почти на края на 3 сезон и направо ми е ужасно трудно да спра да гледам...

# 592
Поздрав за всички с
The House Rules на Крисчън Кейн (страхотно направено видео)

Ето го и оригиналът: http://www.cmt.com/videos/christian-kane/578742/the-house-rules. … xrs=share_twitter

# 593
# 594
Уоми, страхотна класация още веднъж. Аз продължавам да слагам Уинчестърови на първо място във всичките класации, които правиш, а неизменно по петите ги следва Иън. Simple Smile

# 595
Мерси Simple Smile Все по трудно ми е да мисля коментари Simple Smile Снимките добре че не търся сама а се включват всички иначе щях да си говоря сама Simple Smile Но е много забавно и разтоварващо.

# 596
  • # супернатурална #
Уомии, много гот. Джаред с бялото потниче колко сме го къпали...само ний си знаем Laughing
Импалка, ми то и ти си ларж...напоследък. Съпротивата ти съвсем се сломи Grinning

# 597
Честит рожден ден Злата  Wink

# 598
Благодаря на всички ви за милите пожелания и подаръците!
Импала, стискаме си ръцете, сделката ми харесва.  Grinning

Аз продължавам да слагам Уинчестърови на първо място във всичките класации, които правиш, а неизменно по петите ги следва Иън. Simple Smile
Дейна, влез в днешните страници на вампирската тема да му се порадваш на Иън.  Mr. Green

# 599
Радвам му се във вторниците и четвъртъците - дръпнах да догледам Вампирските дневници, че лятото ги зарязах на 16-ти епизод. Simple Smile В другите дни продължавам с нашия си преговор... леле, колко млади са били момчетата ни по времето на втори и трети сезон...  ooooh! сега като ги гледам все едно за съвсем различни мъже става дума.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт