SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 791
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Злате честит рожден ден и от мен.
Много усмивки, много щастие, много здраве Simple Smile
И СВРЪХЕСТЕСТВЕНО поне два пъти в седмицата  Joy   bouquet

# 571
Злате, честит рожден ден!!!

Желая ти всичко най-най-най!!! Вместо торта Hug

# 572
Изи, Уоми, ceciliya, благодаря за поздравите!  Hug

# 573
Златно, честити ти навършени 23 години Heart Eyes Hug
Да си ми жива и здрава, весела, засмяна Hug

# 574
Златеееее, честит рожден ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Много ти беше вкусна тортичката, aма стига си готвила, а по-добре отивай да се натъкмиш, че по-късно и ти ще получиш традиционния, празничен Уинчестър пакет  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes Grinning Grinning Grinning

# 575
Благодаря ти, Фейче! Доживяхме да стана най-накрая и аз на 23  Grinning Да си ми жива и здрава и ти!  Hug

Пинокия, тъкмо се тъкмя и после сядам да чакам! Благодаря и на теб! Hug

Да ви покажа още една снимка на мишовото бебе и да се поправя, че е роден на 23 септември.

Източник - http://twitpic.com/2urr1c

# 576
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден, Злате!Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслади, време за мечти, време да опиташ всички радости на света…

23 години! Боже, колко си млада Laughing

И един сладък

# 577
Мириел, благодаря за поздравите и за този Дженсън (тази снимки ми е от любимата фотосесия, дето се търкаля в тревицата  Heart Eyes)
Така сме ние младите  newsm03  Outta Joint. Само не ми се зачитай по постовете от кога помня  Laughing

# 578
Честито и на Миша! Да сменя памперси Simple Smile и да помага на Виктория!

# 579
Злате,

Понеже стана дума за време и възраст, искам да те поздравя и с тази песен: Primal Fear - Hands of Time (кликваш първо на Deny и после на Play) - дует, от който ми настръхва 'козинката' - двама мъже, ясно ти е...

PS. Tова за тревата много ми хареса Joy Joy Joy ...

# 580
Импалка, благодаря за поздрава  Hug!

# 581
  • # супернатурална #
Ч.Р.Д. Злато мое!

Никога не се променяй, радвай хората около себе си и нека любовта е спътник в живота ти. Благодаря ти, че правиш това място толкова весело, че те има и че те познавам. Цунки и гушки, оставям те в добри ръце.

# 582
Златце, честит рожден ден Hug newsm59
Бъди много щастлива и обичана, пожелавам ти весело празнуване и много подаръци   Gift (цък)

Ставаш на 23, а? Цели 5 години си по-възрастна от мен Flutter Mr. Green

# 583
Вижте на какво попаднах ..... спойлер за 6 епизод, най малкото това очаквах  ooooh!

Официално описание на  6x06 - Live Free or Twihard (в бяло)

ДИЙН СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВАМПИР -  След като група младежи изчезват, Сам и Дийн разбират за група вампири които са се нанесли в града. След битка с кръвопийците, Дийн е ухапан и се превръща във вампир. Самюел му казва, че може да го превърне отново във човек, но за това му е нужна кръвта на вампира който го е ухапал. Така Дийн влиза в гнездото на вампирите и открива АЛФАта.

Режисьор на епизода Ян Елисбърг, сценарист Брет Матюс

# 584
  • # супернатурална #
Ох, развалнувах се за Златето и забравих:
Aila,  Hug
Да им е честита рожбичката на сем. Колинс!
Уест..Анаксимандър newsm78 Тате сигурно е фен на междузвезни войни Laughing
bicho malo, много интересно се очертава, БЯЛО!!!
Тъкмо си мислех, че за да се прояви огромната обич на Сам към брат му, трябва да е застрашен живота на Дийн.

Общи условия

Активация на акаунт