SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 772
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
Помощщщщщщщщщщщщ подготвяме класация от сорта на мъжете с дрехи които не я ясно защо ама трябва да се съблекат
и попаднах на това И е чудя колоаж ли е. В официален фенски сайт е сложен при фотосесия с доста изчанчени снимки та чакам експертите за мнение.

# 556
Помощщщщщщщщщщщщ подготвяме класация от сорта на мъжете с дрехи които не я ясно защо ама трябва да се съблекат
и попаднах на това И е чудя колоаж ли е. В официален фенски сайт е сложен при фотосесия с доста изчанчени снимки та чакам експертите за мнение.
Мойто мнение  е да сабъличаме без да разпитваме! От вратата - за краката....  Joy Joy Joy

# 557
Хахахахаха, Дийн много кефи тук!  Laughing Prissson, благодаря за клипчето!   bouquet

Уоми, снимката си е съвсем истинска от една фотосесия на Michael Muller от 2006 година е. Ето да видиш и другите снимки от сесията - http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/7088426.html

А ето тук има HQ на по-готините снимки от фотосесията:
http://hqphotos2009.blogspot.com/2009/03/jensen-ackles-michael-m … r-photoshoot.html
http://hqphotos2009.blogspot.com/2009/09/jensen-ackles-michael-muller-part-2.html

# 558
  • # супернатурална #
 prissson,   bouquet
Злата ме е изпредварила за снимките. Уоми, каква точно е темата, да търсим ли снимки на Сам Grinning
Akо говорим за модни недуразумения-ето го моя фаворит

А тук направо се е почнал

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 23:22 от Г. Краули

# 559
Хаха, всеки път като срещна тази снимка на Дженсън и ме избива на смях Laughing Съжалявам, но нищо не мога да направя...Laughing

# 560
Клипчето е срутващо! Prissson, мерси че го сподели. Ей това се вика ефектно появяване след щателно призоваване - бива го Кас да се появява ефектно и това си е. Нямам търпение вече. Wink

# 561
Хаха, всеки път като срещна тази снимка на Дженсън и ме избива на смях Laughing Съжалявам, но нищо не мога да направя...Laughing

аз за пръв път я виждам тая снимка с чехличките ама кво да кажа, изглежда тук е още млад и зелен, а и ни няма нас да му налеем малко моден акъл в главата  Wink

# 562
  • София
  Хайде и аз тук, от известно време гледам сериала и в момента довършвам трети сезон  Simple Smile

# 563
 Хайде и аз тук, от известно време гледам сериала и в момента довършвам трети сезон  Simple Smile

Добре Дошла Aila,
Започваш най интереснатата част от сериала (то за мен всички сезони са интересни ...  Whistling).
Та към коя от групите се причисляваш? Сам  Heart Eyes, Дийн  Blush Heart Eyes или си ненаситница (като много от нас  Mr. Green) ?????

Не е по темата на Уоми, но все пак да споделя с вас тази красота

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 00:58 от bicho malo

# 564
newsm51 Златееее! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm51

- Бързам да ти се обадя и да ти пожелая "Честит рожден ден!"

- Мислех първо да ти напиша дълго писмо с всички готини пожелания, за които се сещам...

... но после реших да намина и лично да ти поднеса поздравленията си, а съм ти донесъл и подарък!

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png - (сори, това трябваше да е гифче, но хич ме няма в гифчеправенето, както си личи)

-   Дано ти е харесал... :shy:

И накрая освен да те поканя на едно кръгче с Импалата...

Веси, Hug  пожелавам ти един страхотен рожден ден, изпълнен с много хубави емоции, бъди здрава, все така усмихната и позитивна и нека щастието и любовта са навсякъде около теб!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 01:27 от Dana_Scully

# 565
newsm67Честит Рожден Ден и от мен, Златеnewsm67
                                             Пожелавам ти всички най най хубави неща, на теб да се случат, и една (от многото) незбравима година.

# 566
Злате,

ЧРД! Желая ти здраве и щастие! Продължавай все така да споделяш с нас новини за любимия ни сериал, както и да участваш – дори провокираш – в поредици от постове с изключително високо морално съдържание Mr. Green . И за да замажа това свое егоистичното по своята същност пожелание, почти безкористно ти предлагам едно 15... не-е, нали ти е празник – 19... ‘айде от мен да мине – 23-минутно кръгче с мен и Ди-й-йн, преди да се отдадете в някой мотел на разни (свръх)натуралистични проучвания.

PS. Запазвам си целувките и гушките от мен за теб за паралелната реалност Wink . Там няма не искам, няма недей Joy .

PPPS. О, само толкова ли е висок Джаред?! Аз си мислех, че е точно колкото Милото – 197 см.
пък аз си мислех че е 193, точно колкото любимият ми тенесис Марат Сафин  Heart Eyes

Поздравления за вкуса ти към мъжете! Много ми липсва Марат Cry Cry Cry.

# 567
Добро утро и Честит Рожден Ден, Злате!
Много здраве и щастие ти пожелавам! Бъди все така готина  bouquet

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 13:45 от Red Sonja

# 568
Добро ви утро!
Благодаря много за хубавите пожелания и снимковите гарнитури към тях  Grinning! Да сте живи и здрави и вие!  Hug А пък Импалка как точно е нацелила на колко години ставам  Outta Joint и ми е отуснала безкористно точно 23 минутки  Laughing Понеже е още рано сабахлем, ще ви почерпя виртуално само с тортичка и кафенце/какао/капучино (за обичащите детски питиета  Wink).

И ще ви зарадвам със снимка на бебока на Миша Колинс. Честито на Миша и Виктория! Да им и жив и здрав Уест Анаксимандър!

His name is West Anaximander Collins. And like a bee, he can smell fear. Unlike a bee, he likes boobs and needs frequent diaper changes. I like him.

Източник с по-голяма снимка - http://twitpic.com/2uroul

Оф, че съм  ooooh!.....
Aila, добре дошла в темата!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 13:02 от Злата с метлата

# 569
  • В средата на времето
baloniЗлате Златно, честит рожден ден! baloni Grinning Hug

Пожелавам ти да си здрава, много обичана и ценена, щастлива с близките и приятелите си. Пожелавам също така сбъдване на 1 голямо желание през идващата година! Hug
Понеже си най-добрата Подхлъзвачка, пожелавам да продължаваш в същия дух! Wink

Aila, добре дошла и от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт