SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 731
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
Регистрационен номер 'CNK 80Q3' ми е още от трети сезон, но не знам значението му, докато първият - 'KAZ 2Y5' означаваше родния щат Канзас и 2005 - годината, в която започна сериала.

Корекция: новият номер е от епизод 2.20 насам.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:48 от Impala

# 526
  • сякаш Дийн се чувства (направо си му личи) предаден от брат си (говоря за момента, когато си подаваха бебето, точно преди да влезе шейпшифтъра, и Дийн казваше, че Крисчън не може да гледа бебето ..... "Защо Дийн? Защото е ловец ли?- Сам (цитирам по мемория).
е сега защо се чувства предаден?! Дийн минат не минат няколко епизода и започва да се чувства предаден от брат си, силно се надявам този път да не е така.
Що пък да не се чувства предаден - Сам го излъга в очите като си говореха преди да влязат в колата, а и се е сдушил с гадните Кембъли  Crossing Arms. Прав си е Дийн да се чувства така.

# 527
  • # супернатурална #
Той Дийн си ревнува Сам открай време, а Сам пък го послъгва Laughing. Такива са им отношенията, малко като в семейна двойка Joy

# 528
  • сякаш Дийн се чувства (направо си му личи) предаден от брат си (говоря за момента, когато си подаваха бебето, точно преди да влезе шейпшифтъра, и Дийн казваше, че Крисчън не може да гледа бебето ..... "Защо Дийн? Защото е ловец ли?- Сам (цитирам по мемория).
е сега защо се чувства предаден?! Дийн минат не минат няколко епизода и започва да се чувства предаден от брат си, силно се надявам този път да не е така.
Фейче, то ако не се почувства предаден Дийн от брат си и ако не го врасне поне веднъж в лицето, какъв сезон ще е Tired Crossing Arms
Злата, а ти коя лъжа в лицето на Дийн визираш, че нещо ми се губи?

# 529
Регистрационен номер 'CNK 80Q3' ми е още от трети сезон, но не знам значението му, докато първият - 'KAZ 2Y5' означаваше родния щат Канзас и 2005 - годината, в която започна сериала.

Културно се срамувам поради факта, че не съм Фнимавала в сезоните   Embarassed  Mr. Green

Що пък да не се чувства предаден - Сам го излъга в очите като си говореха преди да влязат в колата, а и се е сдушил с гадните Кембъли  Crossing Arms. Прав си е Дийн да се чувства така.

Предаден/Използван .... аз така си обясних физиономията му точно на този разговор (и така го почувствах). А и е ясно, че и Сам крие неЩо  Thinking

... коя лъжа в лицето на Дийн визираш, че нещо ми се губи?

... че не е знаел/ чул нищо за шейпшифтъра АЛФА ....  Whistling

# 530

Културно се срамувам поради факта, че не съм Фнимавала в сезоните   Embarassed  Mr. Green

Недей Hug Hug Hug . Не е важен номера на колата, а съдържанието й. Аз забелязвам и помня и тези подробности, защото съм леко вманиачена по себе си ooooh! ...

PS. Хм Thinking , явно трябва да изгледам серията още веднъж - толкова много се впечатлих от финалната сцена, че останалите са се изтрили hahaha .

# 531
толкова много се впечатлих от финалната сцена, че останалите са се изтрили hahaha .

# 532
  • # супернатурална #
Вярно изглеждаше така, сякаш Сам излъга, а Дийн не му повярва. Но наистина няма как да е чул, гледайте пак да видите, че репликата на шифтъра не беше точно преди Сам да го застреля. Шифтъра каза, че детето трябва да е с "нашия баща", след това се сбиха, а докато се биеха се виждаше отворената врата и Сам не беше там. Едва ли ще стои отвън да подслушва, докато някой лупа брат му newsm78(Не, че искам да защитавам Самито, ако се докаже вина, ще си понесе наказанието Flutter)

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:10 от Г. Краули

# 533
Злата, а ти коя лъжа в лицето на Дийн визираш, че нещо ми се губи?
Когато накрая след като алфа-шейпшифтъра ги напердаши едно хубаво и те си тръгваха от леговището на Кембълите нали си приказваха точно преди да се качата в колата. И Дийн каза нещо от сорта, че ако Сам е знаел за алфата и че той търси бебето, нарочно е довел бебето при Кембълите и го е използвал за примамка за да хванат алфата. Попита го вярно ли е, а Сам направи една супервъзмутена физиономия и отрече. После се качи в колата, а Дийн направи физиономия в смисъл, че не му вярва и след това и той се качи и потеглиха.

Ехаа, сепер емотиконки!  newsm10

# 534
При всички положения сценаристите заплитат история, която ще се развива през целия сезон. Някои неща ще се изяснят, други ще се заплетат още повече. А и винаги има моменти, дори от фундаментално значение, които остават 'свободни за интерпретация' от страна на зрителите. Затова е любимият ни 'Supernatural' Peace .

PS. Ако позволите малко диверсионни действия, някоя, освен мен, случайно да иска да се шмугне тук? Ама не заедно с мен, разбира се!!!

PPS. Уф-ф-ф ooooh! , не ми се получи провокацията, но това няма да ме спре да опитвам Twisted Evil . Галинче, мислех че добър и лош Сам ще те заинтригуват Wink , но не познах Cry . А за Ди-й-йн – двама различни Дийн-ове сме виждали вече и ще преувелича малко, но единият беше по-добър от другия.

PPPS. О, само толкова ли е висок Джаред?! Аз си мислех, че е точно колкото Милото – 197 см.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 19:09 от Impala

# 535
  • # супернатурална #
Аз ще пропусна, "близнаци" ми идват вповече, честно Laughing
Дубъл Сам е разсейващо Rolling Eyes, а дубъл Дийн...ми нещо ще ми липсва, нещо 193 високо Grinning
Хм, сега проверих-195 newsm78, ми пораснал е Laughing
Главните да се изкажат, аз може от вълнение да бъркам Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 19:44 от Г. Краули

# 536

PS. Ако позволите малко диверсионни действия, някоя, освен мен, случайно да иска да се шмугне тук? Ама не заедно с мен, разбира се!!!

Хах! Импала, прочела си ми мислите направо  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ПП: Естествено, че Дийн е предаден! Тая гадост дето му спретна уж по-добрата му половинка Сами, няма да му я простИм никогаш, никогаш!!!!

# 537
  • # супернатурална #
...няма да му я простИм никогаш, никогаш!!!! - или поне докато не го видим да тренира.
Не мисля, че е чак толкова драматично. И на мен не ми хареса, че е бил извън клетката година, а не му е казал. Боби също има вина-това било най-добрия вариант за ловец-дрън-дрън, той що не прибра някое бабе и да си гледа спокойствието? Дийн много добре им каза как се е чувствал през тази година. Но мисля, че Сам наистина търси път към Дийн, само че като че ли иска да избяга от сянката на по-големия си брат, а не от самия него. Дийн е свикнал сам да взимарешения за двамата, а Сам също иска да участва в тези решения. Но това, което осъзна Дийн-че заедно двамата запазват човешкото в себе си, Сам като че ли още не го е проумял. Май в този сезон ще намерят златната среда между това да са прилепени един към друг и това да са разделени.
Поздравче:

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 20:26 от Г. Краули

# 538
Едва сега успях да си догледам епизода и много ми допадна. Последната сцена с Импалата наистина е прекрасна, и самата динамика е много по-добра от хилавия първи епизод.

# 539
Леле, това клипче ме разби! Laughing
Може да се държиш прилично и с конски дози адреналин в кръвта.
Говоря от личен опит с овладяването на приток адреналин на сантиметри от мой звезден любимец. Ами справих се, овладях се и не станах за посмешище на целия интернет. Mr. Green

Сонче, и ти ли си щяла да нацелуваш Енрикето като беше тука? Mr. Green На мен ми убягна за една бройка в полза на Раличка. Simple Smile Сори за спама, ама кой ще да е любимеца? Аз едвам се сдържам да не коментирам, а няма да ви разправям, че бях именно в компанията на Ралица (нашата мацка, която веднъж ви пусках линкче към личния й блог, в който е описала подробно срещата си с Джаред и Дженсън на кънвеншъна пред 2008-ма в Лондон) Mr. Green, а сега и Енрикето взе че я нацелува....  ooooh! Crossing Arms (Сори за спама още веднъж - завиждам грозно Crossing Arms). Simple Smile

Що пък да не се чувства предаден - Сам го излъга в очите като си говореха преди да влязат в колата, а и се е сдушил с гадните Кембъли  Crossing Arms. Прав си е Дийн да се чувства така.

Злате, съгласна съм с теб! Вярно, че ако пак го обърнат на "Аз съм ти сърдит и се чувствам обиден, щото ти си ми брат, пък не ми зачиташ мнението и ловните инстинкти" ще е вече малко прекалено изтъркано, но определено на последния епизод се усeти, че Дийн му няма доверие на Самчо. Затова и писах, че очаквам в най-скоро време да се опита да поговори с него за Кембълите и колко са гадни и да измислят някакъв съвместен план за разобличаването им.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 21:07 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт