SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 720
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!

# 511

Оле снощи си легнах с тази серия Simple Smile  Joy hahaha Сигурно САм до края на живота си като стане вторник и ще се буди ужасен  hahaha

# 512
Dana_Scully чудесен разбор си направила, не мога да се изразя по-точно от теб, особено що се отнася до Сами само ще добавя, че шестото ми чувство подсказва, че ще видим и майка им ако историята се върти около Кембъл.

Направи ми впечатление в първи епизод дядката като казва на Дийн, че предците му ловят чудовища от времето на Мейнфлауър.
Е разрових се малко и се оказа, че това е кораб, с който пилигримите са плавали през 1620 години. Излиза, че Кембъл не случайно имат някой друг скрит трик в ръкава като противоотровата за джинове например, особено ако всичко се е предавало в семейството по наследство, където вече Мери прекъсна връзката.

А някой да е чел някъде инфо дали има надежди за сезон 7?  Praynig

# 513
А някой да е чел някъде инфо дали има надежди за сезон 7?  Praynig

Големи надежди има за това, но ще видим след Нова година. Simple Smile

Мерси, радвам се да ви радвам с разборите си Wink

# 514
Самсара поправям веднага Simple Smile щото и аз съм ве4е на 12 еп. от трети сезон ОТНОВО Simple Smile
Заешко краче не опашка  Mr. Green ама колко спънат беше Сам и колко готино ядосан когато си загуби обувката  Joy hahaha Ама Бела луди ги прави Simple Smile А и какъв акцент вади Luke Mably от Портите намери сериозна конкуренция Grinning

ooooh! Краче, разбира се...уникална серия!

Dana, четох из темата за 4 сезон, нямам търпение, обаче от друга страна ми се струва, че много бързо ги минавам сезоните, а пък кой иска хубавото да свършва  Crossing Arms

# 515
Гледат ли ви се още снимки на Джаред от Аржентина? Там как мощно са го наскачали фенките не е за дума  Mr. Green Laughing. Не знам какви ги е разправял на градинарките за тази си екскурзия, ама аз ако бях на тяхно място повече нямаше да го пускам така да си вее байрака по чужбинско  Crossing Arms Grinning.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 12:06 от Злата с метлата

# 516
Злата, тая Аржентина наистина е била много...хм, богата откъм фенки Laughing
От там е и едно потресаващо за мен клипче, в което установих, че фенките срам нямат, а явно и Джаред е на същото мнение Laughing

Оттогава Джаред в чужбинско го пускаме само:
а) с кучките му
б) с Джен

Mr. Green

# 517
Хахахахаха, потресе ли се Джаред, или да  Shocked? От друга страна си е права фенката, кога пак ще й се случи да осъществи толкова близък контакт с него - редно е  да се възползва максимално от ситуацията.  Mr. Green

# 518
  • срещу двата комина :)))
 hahaha hahaha hahaha миличкия,май му дойде в повече фенската любов

# 519
  • # супернатурална #
Залате, благодаря за снимките, втората много си я обичам. Може би защото изглежда така, сякаш се нуждае от баня, а и подпийнал, което ще сломи съпротивата му. А как само е зачервил бузки! Heart EyesНе знам, някак си е реален и достъпен Rolling Eyes Laughing Те фенките затова и са го налазили така. Клипчето го гледах преди време и чак ми дожаля за него-това си беше направо сексуална агресия Crossing Arms Фенката къде стигнала, там целувала ooooh!

Две снимки, които не бях виждала:

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 15:07 от Г. Краули

# 520

Клипчето е в златния ми филмотечен фонд Mr. Green . Склонна съм да го разбера момичето – първо си е мислила: 'Само една снимка', а после й е просветнало: ' 'Ма аз да не съм по-проста от таралежите! Да 'зема да го жмуцна, че кога друг път ще имам такава възможност!'  Joy Joy Joy И явно е от моята височинна категория bowuu , щом може да стигне до нирванното врале на Джаред.

... Подбрах и нещо огромнейшо (даже prikachi-то се ‘задъха’ – почти колкото мен – и го ‘изплю’ ) за jaredinaцък – дано ти хареса. Ако случайно не си я виждала и я понесеш безпроблемно Wink , имам и една още по-отблизо Sunglasses .

Галинче-е-е, Галинче...

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 15:38 от Impala

# 521
Ауууу тази фенка, направо да я  #2gunfire . Но какво да прави и момичето, на всичко са готови феновете само и само да могат да се доближат максимално до звездите. Сигурно и аз ако бях на нейно място .... и ако ми беше се покачило, а това със сигурност щеше да стене, нивото на адреналина и аз щях да се престраша да го .....
Вчера пак гледах епизод 2 и само на мен ли ми се струва, но:
  • сякаш Дийн се чувства (направо си му личи) предаден от брат си (говоря за момента, когато си подаваха бебето, точно преди да влезе шейпшифтъра, и Дийн казваше, че Крисчън не може да гледа бебето ..... "Защо Дийн? Защото е ловец ли?- Сам (цитирам по мемория).
  • когато излизаха от убежището и разговора до колата за Алфата.
  • са променили регистрацията на ИМПАЛАта

Много ми се прииска да разбера отговора на "Защо не ми вярваш Дийн?" - дядото ...... "Не искаш да знаеш отговора на този въпрос" - Дийн. (мемория  Crazy)

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 15:47 от bicho malo

# 522
Леле, това клипче ме разби! Laughing
Наистина Джаред си е слънчице и е много земен и приветлив, ама чак пък толкова да си позволяват...
Адреналинът не ги оправдава Crossing Arms Може да се държиш прилично и с конски дози адреналин в кръвта.
Говоря от личен опит с овладяването на приток адреналин на сантиметри от мой звезден любимец. Ами справих се, овладях се и не станах за посмешище на целия интернет. Mr. Green

# 523
  • # супернатурална #
Добре, де, може и да сме я виждали розовката Whistling  Laughing Ама на тази голямата, направо му хванах плетката на фанелката Grinning
Нещо аз не разбрах от разговора за алфата. Дийн попита дали Сам е чул шифтъра, преди да го застреля. Да, ама след като шифтъра каза, че детето трябва да е с баща си, имаше малко хаки-таки, Сам още не беше дошъл. Няма как да го е чул newsm78
Импалка да се произнесе по регистрацията...
Сонче, това моме е на 18, ние дето сме на по...21, може и да се овладеем, ама на нея доста и бушуват хормоните.  Joy

# 524
  • сякаш Дийн се чувства (направо си му личи) предаден от брат си (говоря за момента, когато си подаваха бебето, точно преди да влезе шейпшифтъра, и Дийн казваше, че Крисчън не може да гледа бебето ..... "Защо Дийн? Защото е ловец ли?- Сам (цитирам по мемория).

е сега защо се чувства предаден?! Дийн минат не минат няколко епизода и започва да се чувства предаден от брат си, силно се надявам този път да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт