SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 718
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
изгледах го най-сетне
сцената в магазина докато дийн се опитва да разбере дали бебето има нужда от смяна на пелените, оглеждайки го от ляво, от дясно  smile3532 и как го държеше и то реве, а той му отвръща с АаАааааааааааа  hahaha
и приспиването с тананикане на Smoke on the water беше много добро+алкохолното приспивателно дето му даве  Joy Joy Joy
Ако беше преди 4 сезон съм сигурна, че Дийн щеше да прекара Сам да се грижи за бебето, но нещата вече са различни.....

Направи ми впечатление, че в първи епизот трима джина отмъщаваха за баща си.
Във втори епизод шифтъра си събираше бебетата.
Определено са решили да покажат кой от къде е.
След като очистиха Марк, се надявам следващата да е братовчедката - много ми е антипатична  Crossing Arms
А дядката ми беше много съмнителен, вече съм сигурна, че нещо гнило се мъти около него.
И защо не закараха бебето при Боби?!???
И защо шифтъра, който без проблем можеше да избие всички ги остави живи?!!!!

Краят беше безценен - Импалка сигурно ще спиш спокойно нощес  Wink

# 496
Айде и аз в кюпа на вече изгледалите епизода. Като цяло беше сладък епизод. Не може да се отрече, че Дийн и бебе е инфарктна гледка  Two Hearts smile3544 smile3544 smile3544. А Сам, както съм казвала и преди е просто  Heart Eyes (какво са му направили, че е толкова ..........  Blush Blush Blush нямам думи)
Нооооо, не знам защо, не ме впечатли особено. Очаквах мноооого повече.  Имаше много свежи моменти които вие вече сте обсъдили, Кембълите е ясно, че ми лазят здраво по нервната система ...... И разбира се моментът с ИМПАЛАта ... ВЕЛИК МОМЕНТ.
С риск да ме замерите с камъни, мога да кажа, че пилотния епизод ми хареса повече. Но мога да се поправя утре след повторното гледане .... От сега нататък спирам големите надежди за епизодите, та да не е да се разочаровам с всеки следващ.

# 497
Г. Краули,
Благодаря   bouquet за клипчето – дори си го свалих, за да си го гледам често-често. Не ми стана ясно само защо ми снимаха първо тялото и дупето ooooh! , и чак накрая прекрасните очи, но ще го преживея.

Злате и Layla,
Благодаря   bouquet   bouquet за гифчетата, особено за дългото, с цялата любима сцена.

anbibian,
Аз поначало си спя добре с Ди-й-йн Wink , но отсега нанатък ще е дори още по-добре, защото този е Ди-й-йнът Heart Eyes , който всички обичаме. Тук не мога да не поздравя Лиса за зрялото й поведение и да й благодаря за това, че нито веднъж не се качи сама или с Бен в мен – да не съм някой скапан миниван hahaha . Остана само да се отърва от Доджа – прекрасна кола, но-о-о... ‘айде нЕма нужда.

bicho malo, Hug
Не се притеснявай – ако някой тръгне да те замеря с камъни, аз лично ще го прегазя. Форумът е именно за да споделяме мнението си, а не да се извиняваме че имаме (различаващо се) такова. Не е нормално да ни хареса на всички еднакво всеки един епизод – достатъчно е да има няколко сцени, които да го ‘спасят’. Така че със сигурност продължаваме да гледаме, ако не с големи надежди, то поне с интерес и нетърпение.

# 498
  • София
 Cry Cry Cry Злата изчезна ми хубавото гифче Cry Cry Cry

Layla ще заема твоето за малко поне, надявам се даваш Heart Eyes Whistling

# 499
AAAAAAAAAAAAA! Най-сетне почти нормален Дийннн!!!!!!!!!!!!   bigdance2 Защо обаче  трябваше да се оставя вратичка към Лиса и лапето, само това не разбрах         Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Не искам пък! Така Дийн си е почти вързан! Колкото до тъпите братовчеди и аз не ги ща! И дядото ми е все по съмнителен... Ц!

Но все пак! Дийн + Импала! Алилуя!

# 500
# 501
  • # супернатурална #
Ха добър ден!

prissson , много сладурска снимка Hug Отива в колекция "шмуг", както и горната Laughing
Съгласна съм с anbibian, че ако имаше бебе в първите сезони, Сам щеше да дондурка. Ама  е придобил самочувствие сега, как каза на Дийн в паник стаята-"Ти истани с бебето" ooooh! Харесва ми такъв Heart Eyes Сетих се за момента в закусвалнята, като преживяваше вторника отново и отново и нещо изкомандва Дийн, а той го бъзна: "АУ, харесва ми, като поемаш контрола в свои ръце" Сега сам порасна, Дийн помъдря, но точно това харесваме в героите, че търпят развитие, точно като истинските хора. И аз се зачудих защо краля ги остави живи newsm78
Импалка, колкото до реда-тяло, дупе, очи, - ами най-хубавото са го оставили накрая, за по-силно въздействие. Ама помниш ли как Дийн те потупа по дупето в началото, след като прилежно те зави, м? Имаше обещание в този жест Wink
Ето едно клипче с любими моменти от 6/2
http://www.youtube.com/watch?v=uzZAOI_Fh5Q

# 502
  • Разпиляна във въображението
Епизодът беше добър. Може би се бях настроила за нещо още по-добро, но се оказа приличен епизод. Имаше същества, имаше напрежение, хумор и накрая загадката с дядото. Дийн и бебе - ехаа, секси и толкова очарователно.

# 503
И аз да изкажа мнение, след като успях да изгледам епизода Grinning
Епизодът ми хареса като цяло, беше много свеж и през цялото време ми беше много интересно как Сам и Дийн хем са старите, хем не са Grinning
Беше много типично за тях като Дийн награби негърката шейпшифтърка да я ръга с ножа, а Сам се възмути Laughing Веднага се сетих за втори сезон как Дийн щеше да удря една бабка със стик Laughing
Хареса ми и Лиса, между другото, хич не ми е ясно какво не й харесвате, жената е супер точна.
Новият Сами определено е много интересен и чакам с нетърпение да видя как няколко серии подред ще нагнетяват любопитството ни какво точно му се е случило там долу.
Дядото Кембъл са го направили потресаващо противен, просто е редка гад Laughing

# 504
Tези снимки виждали ли сме ги?  Thinking

# 505
Стигнах до 3 сезон и най-накрая я видях тази пуста Лиса, дето е така спрягана да бъде или да не бъде  Simple Smile

Всеки сезон ми се струва все по-интересен от предишния. И нямам съмение в това и за останалите, като Ви чета.
Днес много се посмях с епизода със заешката опашка.  Едвам си разпределям малкото ми свободно време между това да си чета книгата на С.Кинг или да си изгледам няколко епизода на сериала  Crazy

Подравления и от мен Г.Краули - за писането   bouquet

# 506
Самсара поправям веднага Simple Smile щото и аз съм ве4е на 12 еп. от трети сезон ОТНОВО Simple Smile
Заешко краче не опашка  Mr. Green ама колко спънат беше Сам и колко готино ядосан когато си загуби обувката  Joy hahaha Ама Бела луди ги прави Simple Smile А и какъв акцент вади Luke Mably от Портите намери сериозна конкуренция Grinning

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 20:14 от WomanitKa

# 507
Здравейте отново и от мен!

Страхотни гифчета и статии сте напускали. Злата, Hug браво че си ги "откраднала" от където трябва - призната кражба не е кражба, нали знаеш Mr. Green И аз като тебе нямам търпение до вампирския епизод - не знам защо, ама много ми се иска да видя как Дийн ще види сметката на един-двама от бляскащите. Simple Smile  Twisted Evil

Ейнджъл, този сайт с гифчета, който си пуснала, си е истинска находка.   bouquet

Самсара, продължавай в същия дух с гледането - по-нататък идват наистина няколко бисерно-смешни епизода. Simple Smile А и как ти завиждам, че още не си гледала четвърти сезон....  Crazy

Момичета, да си продължа реда на мисли от обсъждането на епизода, значи два момента съм пропуснала да отбележа при първото гледане:
1. Сам твърде много се е "оДийн-чил" - заприличал е на Дийн от първите сезони - хич не му пука какво говори, дава го тежък-тежък (сцената, в която се правеше на полицай пред къщата на изчезналото бебе), после как тежкарски се обади на брат си и му заяви: "трябваш ми! Ако не дойдеш, аз ще се изсипя пред къщата ти след 30 мин." и за капак на всичко, забелязахте ли момента, в който нашия любим природосъобразен Сами, който не вкусваше друго, освен някакви салатки по баровете, докато говореше с дедо си по телефона мушваше не какво да е, ами мазен сандвич?  Shocked Това ако не е "Дийновско хапване", здраве му кажи! (после непукистки захвърли опаковката в едно кошче). Май за сефте виждаме Самчо да яде нещо, камо ли сандвич. Simple Smile  Mr. Green Аз май ще започна да си обяснявам какво ми харесва в нояи Сам от този сезон - ами прилича на Дийн!  Party  Peace
От друга страна пък образа, който му изграждат, някак си не ми харесва - прекалено е един такъв.... криминален. Ще видим на къде ще го извъртят.

2. Дядо Самюъл - подозрителни моменти: първо - изобщо не ми харесва този съспенс и мистерия, който се опитват да създадат около дядката - демон ли е, ангел под прикритие ли е, върнало се от ада чудовище ли е? Никой не знае... второ - пред кой ли се отчита така чинно? (Мое лично предположение е, (ама тука вече навлизам в конкурса за сценарий с моя версия),  Mr. Green че Дядката дава подробен доклад на ..... Краули. Ами нали новият злодей на сезона ще е любимият ни демон-циник, ценител на хубавите питиета, бохем, отглеждащ Адски хрътки за разнообразие и любител на, хм.... по-особените целувки с индивиди от себеподобния пол  Mr. Green Mr. Green, та представете си, че новият шеф на преизподнята долу, именно наш Краули иска да възроди армиите на злото и е върнал към живот дядо ви Самюъл, който да му свърши черната работа и да му събере де що сръхестествена гад се намери. Връща го в компания на ловци, разбира се, защото са професионалисти в ловенето на гадинките, а и са роднини на най-добрите в бранша - нашите момчета, който Краули познава доста добре вече. Това обяснява защо главния шейпшифтър не уби дядката и роднините - щото той е някаква по-голяма адска гад и от него, а и се ползват с "висшестоящи" протекции. Simple Smile Сам според мене още не подозира какво става, но скоро ще се усетят и двамата братя ще започнат да гледат с по-критично око на нововъзродените си роднини по майчина линия. Дийн вече се съмнява, ще влее доза съмнение и на брат си и за втори път, когато изобличат дядката, ще има повод да каже култовата реплика: "I told you!" (вж. подписа ми  Mr. Green )

3. Лиса и детето се надявам да не ги намесват често-често в историята, защото работата там доста ще се поизтърка. Simple Smile Искаме единственото нещо от женски род, навъртащо се около нашия плейбой да е Импалата и нищо друго Naughty
Импалка, поздрав за тебе!  Peace http://www.youtube.com/watch?v=_aZtDneaVCU

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 21:55 от Dana_Scully

# 508
... Искаме единственото нещо от женски род, навъртащо се около нашия плейбой да е Импалата и нищо друго Naughty
Импалка, поздрав за тебе!  Peace http://www.youtube.com/watch?v=_aZtDneaVCU

Имаш го Mr. Green ! Но понеже съм толкова добра, колкото и красива, ще давам Ди-й-йн на заем, за временно ползване, на екстрасенски, учителко-танцьорки и др. Стига да не виждам подробности Wink , защото не съм сигурна как бих реагирала Twisted Evil .
Благодаря Heart Eyes за поздрава!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт