SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 690
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Момичета, благодарностите  ги приемам, въпреки че не съм майстора на гифчетата  Hug. Освен че съм крадла, не се свеня да приема благодарности за чуждия труд  Twisted Evil Twisted Evil.

Злате, втори път споменаваш, че Кас ще види сметката на колата, а все забравям да те питам за подробности Laughing(ако има, де)
Оооо, имаше едно интервю с Миша, в което той каза, че ще разбие тази кола още в първия епизод, в който се появи, освен това имаше и снимки от заснемането на сцената - как Миша пада от прозореца на една сграда с още някакъв друг и се приземяват върху колата. На нея това не й понесе добре  Mr. Green  Twisted Evil. Поствала съм ги в темата и двата спойлера, но не си спомням кога точно е било. Ако ти се занимава може да се върнеш и да потърсиш.

Laughing Laughing Laughing Уоми, много е добро!   bouquet

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 19:44 от Злата с метлата

# 482
  • # супернатурална #
Уоми, супер се е получило, особено с "отпрашването" все едно бяга от бебето Joy (на кой не му се е искало в мноооого редки случаи да го направи Grinning)
Злате, мерси за инфото, ех, хубав Додж беше Laughing
Колкото до това, че Сам менти Дийн-ми нищо ново под слънцето, но за игрите на родата не мисля, че  е в течение, нали дедето каза; "Вкарайте я в колата преди МОМЧЕТАТА да дойдат" newsm78

# 483
Ето още малко накрадени гифчета от епизода:

С Импалата

Дийн и Сам с бебето в магазина  Laughing

Сам/шейпшифтър Сам  Дийн/шейпшифтър Дийн

Усмивката на Сам

Дийн и бебето  Heart Eyes

# 484
  • София
ех, жалко , че няма едно гифче с цялата сценка с импалата от до....
такива либовни погледи и фърля Дийн Simple Smile

Злата ти под какво име ги търсиш гифчетата, мен нещо нищо такова там не ми излиза на тъсачката.

# 485
Виждам, че вече сте обсъдили епизода и се радвам че сме на едно мнение. Епизода беше изпълнен със смях и напрежение в стил Supernatural. Надявам се след жестокия край на епизода вече изцяло да се върнем към познатия сериал. Предполагам, че сценаристите няма да оставят нещата така и по нататък отново ще споменат бебето-шейпшифтър. За дядото вече ми е ясно, че ще внася интрига, но не може ли поне братовчедите да се разкарат. Не ги искам!!! Колкото до моментите с бебето нямам думи - толкова съм се смяла. Тъпо ли е, че още от сега нямам търпение да видя гафовете от този епизод  Grinning
Реакцията на Дийн, когато детето го погледна и която много ми напомня за епизода Yellow Fever я гледах 10 пъти  Laughing

# 486
  • # супернатурална #
Пропуснах да отбележа, колко добре изглежда Сам Heart Eyes

нo трябва да призная, че в тази серия Дийн беше гвоздея на програмата. Нищо, другата седмица е ред на малкия Уинчестър Wink

# 487
  • София
http://vt-graphics.livejournal.com/26930.html

тук гифчета от първите две серии на сезона.

# 488
...но не може ли поне братовчедите да се разкарат. Не ги искам!!!

Спокойно той един даде фира тази серия Simple Smile Да броим отзад напред колко останах 5 ? 4?
А дядото с кой приказваше като взема в предвид промото дали няма пак ангели да са набъркани ?  newsm78

# 489
не може ли поне братовчедите да се разкарат. Не ги искам!!!
Споко, почваха да ги опаткват един по един  Twisted Evil
Тъпо ли е, че още от сега нямам търпение да видя гафовете от този епизод  Grinning
И аз така, дано включат кадри от този епизод в гафовете  Praynig.

Излезе официалното описание на вампирския епизод Live Free or Twi-hard - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-606-live-free-or.html  Shocked Shocked Shocked Shocked Давам само линк да не опетнявам чистите души, обаче едва се сдържам да не коментирам. Това се очертава да е най-чакания епизод за мен.

Ейнджъл, страхотна находка е този сайт с гифчетата!   bouquet  bouquet

# 490
  • София
не опетняваш, само сееш изкушения Heart Eyes hahaha

# 491
  • срещу двата комина :)))
малиииииии къв епизод  #Crazy ей това чаках толкова време,браво на всички  Hug
айде момичета да се почерпим по случая

# 492
Ей, много хубави гифчета от епизода, браво Grinning
Хубаво епизодче беше, имаше свежи моменти. Най-много ми хареса дребния Боби-Джон как изненадА Дийн като се разпльока на малко афро-американче Joy Иначе не се впечатлих особено, спонтанна овулация не можах да получа, дори когато Дийн подрусваше малкия и му пееше Smoke on the Water, даже ми дойде Crazy Laughing Дядката много ме потриса, грам не ми харесва, супер creepy ми е. Радвам се много, че скършиха врата и на единия брат'чед Twisted Evil Алфа-шифтърът - много готин, как се трансформира без да му окапват зъбаците, кожата и космаците, така като гледам, ще го хванат в шестък, кораво копеле е. И накрая - Сами ми е толкова интересен как нищо не му трепва от бебешката яхния и грам не го умилява, а напротив - досаден му е, сладкия ококорен бебок Laughing Харесвам го в този му циничен към живота образ Laughing

# 493
Привет, момичета   bouquet аз да ви направя малко подаръци  Mr. Green

Първия е специален  Whistling

А втория с бебето докато го правих, много се смях  Joy

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:50 от Layla

# 494
Иначе не се впечатлих особено, спонтанна овулация не можах да получа, дори когато Дийн подрусваше малкия и му пееше Smoke on the Water
Да бе, щото беше Дийн, а ако Сам подрусваше бебока и пееше, а?  Wink

Ще ви пожелая лека нощ с този уникално зашемететелен черно-бял Дийн от епизода Monster Movie  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ето тук е цялата галерия - http://fargate.ru/supernatural/media/images/422?page=1

Общи условия

Активация на акаунт