SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 739
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
  • # супернатурална #
 hahaha"Аз съм ти сърдит и се чувствам обиден, щото ти си ми брат, пък не ми зачиташ мнението и ловните инстинкти" Joy
Е, то е ясно, че ще си мерят...ловните инстинкти и този сезон, аз нямам нищо против да гледам Laughing

# 541
hahaha"Аз съм ти сърдит и се чувствам обиден, щото ти си ми брат, пък не ми зачиташ мнението и ловните инстинкти" Joy
Е, то е ясно, че ще си мерят...ловните инстинкти и този сезон, аз нямам нищо против да гледам Laughing
Стига бе, Галче, те го обърнаха на мрънкалник това шоу - аман от обиден и огорчен Дийн и от Сам дето не иска да се промени напук на брат си, въпреки че баткото може да е прав, че да се правят някои работи (кат' например да се пийва демонска кръв) може да не е най-правилното нещо на света... ooooh!

# 542
  • # супернатурална #
Ми все едно не ги знаеш мъжете-" На мен ми е по-голяма пушката, колата, ловния инстинкт(роди се нов евфемизъм Laughing) Както тате каза веднъж: "Имате късмет, че изглеждате така Mr. Green)
А пушките определено са им големи smile3521

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 21:39 от Г. Краули

# 543
Злата с метлата жива да си, здрава да си, от любов и екзотични сънища да не се оттърваш за дето ме зарадва така с тия снимки на Самито  Hug

Пък на фенката шапка й свалям  Joy Joy Joy аз ако бях и аз така ама лошо, че квато съм дребна като фъстък  hahaha щях да стигна само до облечен Джаред  hahaha

# 544
Права си, знаем ги, ама въпросът е принципен. Mr. Green

А колкото до репликата на Краули, който толкова тънко ги обиди, че не са от най-умничките и добре, че изглеждали така, щото и това ако нямаха кой ли щеше да ги забележи.... един път е!  Twisted Evil

Злата с метлата жива да си, здрава да си, от любов и екзотични сънища да не се оттърваш за дето ме зарадва така с тия снимки на Самито  Hug

Пък на фенката шапка й свалям  Joy Joy Joy аз ако бях и аз така ама лошо, че квато съм дребна като фъстък  hahaha щях да стигна само до облечен Джаред  hahaha
Joy Joy hahaha E ти пък - не стига, че до Джаред под НЯКАКВА форма си стигнала, ами сега и невъзможни неща като "съблечен" Джаред ще искаш  Crazy Ееех, после на Мараканките ни излиза лошо име, че сме били ненаситни. Simple Smile  Twisted Evil

# 545
Ненаситни-ненаситни, колко да сме ненаситни.....  smile3508
ама като гледах още две-три клипчета от това посещение на Джаред в Бразилия, ми те крещят като българки на концерта на Енрикето бе  hahaha
и като си помисля, че само преди година имаше реален шанс наш Сами да падне в наши лапи като Конан варварина....  Whistling Whistling Whistling кво му мислех тогава  newsm53

# 546
  • # супернатурална #
Кой каза "съблечен Джаред" Rolling Eyes Laughing

Извинете за лиричното отклонение Embarassed

Ох, вярно, че можеше да снима тука, леле по-резил и от аржентинките щяхме да станем ooooh! Laughing

# 547
Кой каза "съблечен Джаред" Rolling Eyes Laughing

newsm20 АЗ! АЗ! АЗ!

А на тоя клип ме разбиха фенките
http://www.youtube.com/watch?v=A9LPAakLc38&NR=1
много настоятелно питаха в кой хотел е отседнал  hahaha

# 548
  • # супернатурална #
 Rolling Eyes Да ви кажа, аз едва на монитора устоявам, а на живо-не знам Laughing Този мъж не бива да мърда никъде без Клиф, опасно красив е.

# 549
  • сякаш Дийн се чувства (направо си му личи) предаден от брат си (говоря за момента, когато си подаваха бебето, точно преди да влезе шейпшифтъра, и Дийн казваше, че Крисчън не може да гледа бебето ..... "Защо Дийн? Защото е ловец ли?- Сам (цитирам по мемория).

е сега защо се чувства предаден?! Дийн минат не минат няколко епизода и започва да се чувства предаден от брат си, силно се надявам този път да не е така.
Нееее, не се чувства предаден според мен. Тук са вкарали дилемата дали ако си останеш ловец до гроб можеш да водиш що годе нормален живот, да имаш семейство, деца и т.н
И Боби яко го бяха въвлекли сценаристите в това внушение, докато се обеснява на Дийн, защо не му е казал, че Сам е жив - което според мен беше ЕБАТИ ПРОСТОТИЯТА!!!!
И точно от Сам, който вече беше минал по този път - цяла година мислеше Дийн за мъртъв и в ада и кво направи - отдаде се на лов и зловредното влияние на кучката Руби!
И след всичко, което преживя, остави брат си да го мисли за мъртъв и му цъфва след година със самозадоволна физиономия и чака да го пръскат със светена вода в лицето - ТЦ ТЦ ТЦ!
След всичко, мисля че Дийн има пълно право да се съмнява във всичко и най-вече в Сам, който не веднъж е предавал доверието му.

Въпреки, че Сам ми е най.най.най любимият - в този случай съм само и единствено на страната на Дийн, а той заслужава да седне в Импалата и да пречука някой друг "добър" стар демон, върколак или на каквото там налети!

# 550
Сега отново гледах серията. Прави сте, Сам няма как да е чул приказките на шейпшифтъра за бащата, просто защото не беше на вратата.
А Дийн сега като се връща в бизнеса, няма какво да се цупи и да се чувства предаден, а да се взема в ръце и да действа, та да им натрие носовете на онези противни брат'чеди, да видят те на какво се казва ловец Mr. Green и Сам да се върне да ловува с него.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 23:08 от Red Sonja

# 551
Вярно изглеждаше така, сякаш Сам излъга, а Дийн не му повярва. Но наистина няма как да е чул, гледайте пак да видите, че репликата на шифтъра не беше точно преди Сам да го застреля. Шифтъра каза, че детето трябва да е с "нашия баща", след това се сбиха, а докато се биеха се виждаше отворената врата и Сам не беше там. Едва ли ще стои отвън да подслушва, докато някой лупа брат му newsm78(Не, че искам да защитавам Самито, ако се докаже вина, ще си понесе наказанието Flutter)
що пък да не седи да слуша пред вратата, още в първи епизод Сам заряза Дийн в ареста сам да се измъква
те не са пеленачета в бизнеса, най-малкото, което знаят е как да се оправят с шифтър, така че съвсем спокойно може Сам да е дошъл, да е чул сборичкването, но да не е нахлул директно през врататат, а като разумен ловец, да се е притаил, да е огледал ситуацията, дали няма още двама-трима шифтъри наоколо и да е атакувал в най-подходящият момент

Сами кире тайна, обаче..... е умният, така че има причина за всичко, което става, просто ние ще я разберем по-късно.
Само да не сгафи лука, че както го защитавам да не ми се налага да хващам полета до Ванкувър или където там снимат филма да го удоша .... от любов  hahaha

# 552

PPPS. О, само толкова ли е висок Джаред?! Аз си мислех, че е точно колкото Милото – 197 см.
пък аз си мислех че е 193, точно колкото любимият ми тенесис Марат Сафин  Heart Eyes

# 553
# 554
хахаххаха
ако така се вика Кас, веднага си лягам  smile3508

хахха да си свали пухкавия задник долу ааааа  Joy
 КАС! newsm18 КАС! newsm18 КАС! newsm18

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 22:28 от anbibian

Общи условия

Активация на акаунт