SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 623
  • 691
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
А как ще ни отърват от Лиса? Laughing Докато тя и Бен са живи не виждам как Дийн ще ги зареже и ще се върне към ловуването Rolling Eyes Или Лиса ще стане ловкиня или ще я поумрат Laughing Не го виждам момента, в който тя ще му каже "ОК Дийн, знам че това е важно за теб и това е бил животът ти допреди една година, призванието ти. Отивай, ловувай."

Забравих да спомена, че със Сам сме на едно мнение по отношение на едно нещо. Съвапада ни на 100%. И това е голфа  Crazy Joy

Simple Smile Не знам как е било времето за Сам, но той е излезнал почти веднага от клетката.

Бе то това не може да е мерило, защото времето там нали течало по съвсем различен начин. Нали моят любим Демон казваше, че Дийн бил издържал на мъките, колко - 30, 40 години преди самият той да стане мъчител в Ада. И след това е измъчвал. А реално, колко време го нямаше Дийн в света на живите? Няколко месеца май, нали?

# 166
  • # супернатурална #
Добре, де какво не му харесвате на този "спорт" Laughing(е, вярно, че не е полугол футбол, или полугол бодибилдинг Heart Eyes, ама...)

Моята теория за разкарването на Лиса е следната:
Няма как да я пречукат(колкото и да ви се иска), защото след такова нещо Дийн ще е развалина, и то не защото я обича кой знае колко, а заради чувството за вина. А и мисля, че ще стане банално. По-скоро, за тяхна безопасност ще ги изпратят далече-далече, с нова самоличност и Дийн трябва да преустанови всякакви контакти за да не ги...препечат Laughing

# 167
  • срещу двата комина :)))
боже след тази снимка нямам аааааабсолютно нищо против и аз да поиграя малко голф  smile3508

# 168
  • София
eee каква нова самоличност...те демоните и дяволите не се лъжат с документи мисля си аз поне Simple Smile
иначе не знам как ама да я махат  smile3513

# 169
  • # супернатурална #
За успокоение ето една снимка от следващите серии

Както се вижда, Дийн изглежда много добре, Импалата също, а и дупИто на Доджа не е за изхвърляне Grinning

боже след тази снимка нямам аааааабсолютно нищо против и аз да поиграя малко голф

Аа, има доста снимки, които събуждат спортиста в мен Rolling Eyes Laughing

# 170
Ммм, нямаше ги бъзиците. (Пак се сетих за космите, дето растяха по ръцете на Дийн в епизода със сбъдващите се суеверия и градски легенди)  Laughing
Чичката и брат'чедите няма да ги бъде дълго - направи ли ви впечатление, че не убиха сервитьорката-джин, а май си я складираха някъде за бъдеща употреба? И я изнесоха с репликата :"Take her in the van, hurry before the boys get back". Мръсниците май не им е много чиста работата.
Хареса ми сцената, където Дийн щеше да гръмне кучето и съседа го гледаше потресено.

# 171
  • В средата на времето
Хареса ми сцената, където Дийн щеше да гръмне кучето и съседа го гледаше потресено.

Aз пък се сетих за сцената, когато Дийн се беше разболял и го беше страх от всичко, та сцената, в която бягаше от едно също така малко и сладко кученце Grinning Забелязвам някава тендеция на Дийн да му изпречват все някакви малки, космати рошльовци Laughing

Добре, де какво не му харесвате на този "спорт" Laughing(е, вярно, че не е полугол футбол, или полугол бодибилдинг Heart Eyes, ама...)

Моите против са от съвсем друго естество Laughing Иначе Дженсън, респ. Дийн какъвто и спорт да тренира все ще изглежда като награда за окото Grinning (въпреки, че точно от тази голф игра Дженсън има покъртителни снимки Crazy До тогава си мислех, че няма на света снимка, на която ТОЙ да изглежда зле Crazy)

И...харесвам Дийн в костюм Heart Eyes Добре де, сега двамцата с две коли ли ще се движат? Rolling Eyes

# 172
  • # супернатурална #
Добре де, сега двамцата с две коли ли ще се движат?
Ха, това е въпроса, който ме мъчи от вчера сутринта.  Laughing Знам една Импалка, която хич няма да е доволна(тя нещо пак се загуби newsm78)
Колкото до дребните кученца, мисля, че е препратка към песа на Дженсън, ох, забравих му породата, но се казваше Икарус Joy

# 173
О спокойно и колата ще разкарат Simple Smile
Не мога да се отървя от усещането че нещо не е наред със САМ.  Confused

# 174
И на мен ми се иска да са заедно братята.То е ясно,че Диин не  може да води нормален живот,що се мъчи.Вярно иска да защити семейството си...но то е по силно от него,ловуването.. Wink

# 175
  • Разпиляна във въображението
И на мен нещо Сам просто не ми е както трябва. А и защо налага двоен стандарт - питаше Дийн какво е станало в Ада, а той самият не говори за това, и определено е изкарал в пъти по-малко време от Дийн там. Нещо има в него и това е.

По-горе писах и аз, че дядото крие нещо точно защото колата им е с нещо като клетка и запазиха Джина. Ако Сами работи с тях би трябвало да е усети, че нещо става, а и изведнъж тази кола? За една година доста са забогатели Thinking

# 176
Забравих да спомена, че със Сам сме на едно мнение по отношение на едно нещо. Съвапада ни на 100%. И това е голфа  Crazy Joy
Ееее, значи, не престана да го ядеш Дженсън за този голф! Голфа освен, че е много тежкарски спорт е и спорт за женкари - я го гледй Тайгър Уудс, не мож му преброи завоеванията. Сите мацки се изтрепват да му се доберат до стика  Mr. Green. Много добре си му пасва на Дженсън. Дийн може да го префасонира малко - примерно да играе с вампирски глави вместо топки, или нещо такова  Mr. Green.

Не мога да се отървя от усещането че нещо не е наред със САМ.  Confused
Самият Джаред, а и Сара Гембъл на няколко пъти казваха, че Сами си е 100% Сам. Няма никакъв Луцифер в него, променил се бил от престоя в Ада. В първите епизоди ще ни занимават предимно с Дийн, а Сами ще го оставят да е загадъчен и прикрит и по-нататък вече ще ни разкажат и неговата история. Пак по думите на Сара.

Забелязвам някава тендеция на Дийн да му изпречват все някакви малки, космати рошльовци Laughing
Докато са кучета - добре, само да не му пускат котка  Joy Joy

# 177
Може да няма Луцифер, ама все пак не стои както трябва. Според мен е отчужден и не ми е убедителен, когато искаше Дийн да отиде с него да ловуват. А и как отсвири Импалата не е истина Whistling

# 178
А и как отсвири Импалата не е истина Whistling
Ей, вярно! Забравих да се възмутя по-рано как едва ли не с погнуса погледна ключовете и отказа. Че на Импала отказва ли се!? Дори и да е някакъв хитър ход от негова страна да подмами Дийн към ловуването като остави колата да му напомня непрекъснато за предишния живот, пак не трябваше толкова грубо да я неиска.

# 179
На мен като цяло Сам беше дистанциран, а и цялата история с джиновете не ми е ясна.

Общи условия

Активация на акаунт