SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 621
  • 691
  •   1
Отговори
# 675
Impala, благодаря за забавното нещо, много ми хареса, уникално!   bouquet

Е, момичета нямам търпение от днес започвам 4 сезон  Crazy

Много ми домъчня за Дийн в последния епизод в 3 сезон, дано не го мъчат много в следващия.

# 676
Много ми е симпатичен Миша, ама понякога се облича просто все едно на тъмно го е правил  Crazy

А на тази снимка е направо мммммммм  Heart Eyes Ето така трябва да изглежда винаги

# 677
Много ми е симпатичен Миша, ама понякога се облича просто все едно на тъмно го е правил  Crazy

А на тази снимка е направо мммммммм  Heart Eyes Ето така трябва да изглежда винаги

подкрепям с две ръце, но на мен ми е особено симпатичен в ролята на Кас, много се радвам, че още утре ще го видим пак, така се затажих за него  Party
Добро утро и от мен!
Фейчето каква е отговорна Laughing  Hug
Фейче, ако имаш нужда от помощ за снимки или нещо друго - свиркай да помагам докато съм без дете.  Laughing

Излезе едно съвсем мъничко спойлерче за епизод № 6 - You Can't Handle the Truth , който ще бъде излъчен на 29 октомври.
Ето го и него в бяло - Question: The synopsis for the Oct. 29 episode of Supernatural says that one of the boys faces a truth about himself that sends the other brother reeling. Any insight on which brother is “facing a truth” and which brother is sent “reeling”? —Kat
Ausiello: Sam is facing the truth; Dean is reeling.
Източник - http://ausiellofiles.ew.com/2010/10/06/ask-ausiello-glee-greys-bones/#more-11696
Явно най-накрая ще ни разкажат малко за това какви ги е вършил Сами, докато го е нямало (надявам се).

аз малко не разбрах какво ще стане с другия брат? reeling - какво се има в предвид?
За снимката с шапка на Сам, точно за тази шапка се сетих още преди да погледна, но за друга снимка - онази с петела  hahaha

после попаднах и на тази http://images1.fanpop.com/images/photos/1400000/Jared-CAT-Photos … 95121-504-758.jpg

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 14:13 от anbibian

# 678

С риск да ме набиете, може ли да обърна внимание на обувките му ooooh! ? Иначе и аз много го харесвам и като Кас и иначе. Нетърпелива съм за появата му утре, въпреки че останах с впечатлението, че ще ме отърве от конкурента  Wink  по-нататък, а не още в трети епизод, но когато - тогава, все ще съм доволна Peace .

# 679
Импалка не мисля че имаш конкуренция въобще   superuu

и още малко Сам с шапка  Laughing

# 680
Екскюзми, нови приемате ли. Познаваме с някои, но сигурно сме се забравили леко Grinning
Просто имам желание и аз да стана някакси редовна в таз тема.

# 681
Добре дошла! Бързо казвай - Градината или Маракана, или и двете  Laughing

# 682
Импалка не мисля че имаш конкуренция въобще   superuu

Имам, имам Cry – мечтата на Г. Краули: онзи огромен, черен, лъскав, модерен, комфортен, агресивен Додж, с чийто волан не се бориш и чийто двигател почти не се чува (аз обаче мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-РРРРРРРРРРРРРРРкам Wink ). Но разбирам – няма как, засега: първо братята together, после тримата together/together Laughing .

Екскюзми, нови приемате ли. Познаваме с някои, но сигурно сме се забравили леко Grinning
Просто имам желание и аз да стана някакси редовна в таз тема.

Ама разбира се!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 16:02 от Impala

# 683
Добре дошла! Бързо казвай - Градината или Маракана, или и двете  Laughing
Какво, какво???
Нееее, шегувам се, четох ви достатъчно време, но ми трябва помощ, за да избера. Чакам да ме предизвикате с нещо и ще дам бързо тговор до няколко часа Joy

# 684
Нееее, шегувам се, четох ви достатъчно време, но ми трябва помощ, за да избера. Чакам да ме предизвикате с нещо и ще дам бързо тговор до няколко часа Joy
Така като гледам джаредовите усмихнати очички и опашчиците на снимката в подписа ти, някакси започвам да подозирам, че носиш гумени ботушки, а не бутонки Thinking Am I right or am I right? Laughing

# 685
A може да е с гумени ботуши и помпони  Mr. Green
Apocalyptic city, Добре дошла и от мен  Hug

# 686
  • Разпиляна във въображението
Така като гледам джаредовите усмихнати очички и опашчиците на снимката в подписа ти, някакси започвам да подозирам, че носиш гумени ботушки, а не бутонки Thinking Am I right or am I right? Laughing

Дано са ботуши Peace

Добре дошла.

Не знам дали Ви се оплаках, но се оказа че разрешението от мъжа ми да кръшна само и единствено с Дженсън, е плод на въображението ми. Моя категорично каза, че не се бил изразил достатъчно категорично както си го мислил в главата. Дженсън е все още забранен на живо, но напълно освободен, дори по-скоро удря на свободия, във въображението ми. Както някои от вас знаят - то е просто безгранично.

# 687
Не знам дали Ви се оплаках, но се оказа че разрешението от мъжа ми да кръшна само и единствено с Дженсън, е плод на въображението ми. Моя категорично каза, че не се бил изразил достатъчно категорично както си го мислил в главата. Дженсън е все още забранен на живо, но напълно освободен, дори по-скоро удря на свободия, във въображението ми. Както някои от вас знаят - то е просто безгранично.

О-о-о-о,   action032 . "ЛЬош", "лЬош" мириелов съпруг. Обаче щом не ти е забранил да изневеряваш въображаемо - то няма и как, де Wink  - newsm53 ...

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:58 от Impala

# 688
  • Разпиляна във въображението
Импала, благодаря за съчувствието. Нещо се разстроих и потърсих снимки.
Скучно ли ви е?

Или очаквате новата серия

Или работите

Или се препичате на слънце с бутилка в ръка (знам, че е студено Whistling)

Не бъдете тъжни

Може да поиграем бейзбол (аз имам бухалка и две топки)

Ще се посмеем

А после кой от където е

Не са ли сладки

# 689
Импала, благодаря за съчувствието. Нещо се разстроих и потърсих снимки. [...]

Miriel,

Hug Hug Hug

Комиксът се е получил много сладък Laughing Laughing Laughing. Благодаря   bouquet . Аз лично чакам новия епизод, припичайки се на - може би последното – слънце (през прозореца и без бутилка, но все пак си го броя). Обаче едно такова предложение за 'игра на бейзбол' би ме накарало да се изстрелям навън, въпреки студа  hahaha – ще има кой и как да ме стопли...

Общи условия

Активация на акаунт