SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 479
  • 691
  •   1
Отговори
# 660
  • Разпиляна във въображението
Нещо не успях да се ориентирам Crossing Arms

# 661
Поздрав за почитателките на класическия рок Heart Eyes : Def Leppard - 'Let's Get Rocked' . Всъщност малко съм сърдита на екипа на SPN понеже досега са използвали единствено 'Rock of Ages' - вярно в страхотна сцена, но все пак. Срам и позор #Cussing out ! 'Нашето' парче е 'Pour Some Sugar on Me'  Wink - някой път мога да разкажа по картинка Joy Joy Joy .

# 662
  • # супернатурална #
Тръпнем в очакване, за което  Laughing

Хубав Джаред, хубав, ех!
http://www.youtube.com/watch?v=oe84pu5_AGo&feature=player_embedded

# 663
Момичетаааааа  Hug , пак съм аз Grinning След малко ще ви кача и аз малко хоум меид фен арт, ама след малко. Сега пиша просто, колкоТ да нИ мЪ забра'итИ, че напУследък мн се излагам и много зачезвам  Embarassed

# 664
Момичета, здравейте отново и от мен! Hug

Цял ден само надничам за секунди какво става, но не успявам да коментирам, а от сутринта се смея на "разказа в картинки" на Злата“ Браво, Злате, много нагледно, точно и достоверно (надявам се Mr. Green) си ни представила как е протекла волната програма вечерта на рожденния ти ден. Simple Smile) Продължавай в същия дух!

Кънвеншъните, да си призная не изтрайвам да ги изгледам от край до край, макар че повечето имат доста попадения - все се заглеждам в нещо друго интересно и си казвам "я това да го оставя за после" и послето идва след седмица - две, когато съм забравила за какво е трябвало да се смея. Simple Smile)

Уинч, последната част от подписа ти: I'm having trouble coming in terms with the fact that Dean Winchester is a fictional character" я споделям на 150 %. Simple Smile

# 665
Някоя добра душа ще ми помогне ли да си направя гифче?

# 666
Някоя добра душа ще ми помогне ли да си направя гифче?
С какво мога да ти бъда полезна, въпреки че не разбирам много от тази работа?

# 667
  • # супернатурална #

Аз с друго не мога да съм полезна, приятни сънища Peace

# 668
След последното гифтче, определено ще са приятни сънищата  Heart Eyes

# 669
Амм за добро утро, че вече малко късно стана една закачлива класациика Simple Smile
Да се чуди човек от толкова банална тема как се изкривиха нешата

Мъжете на TwiFun с... шапки

# 670
Страхотно е това с шапките! Браво за новата идея за класация! Hug Възйхищавам се на труда, положен за да се намерят тези актьори с шапки - повечето не съм ги виждала с такова нещо на главите си, а специално за Джаред ми беше много странно коя ли снимка ще сте публикували (преди да я видя се сетих, че единствения случай, за ойто се сещам да съм го виждала с шапка е по време на един от кънвеншъните, беше с една черна плетена с козирка, но по някое време Дженсън му я взе). Simple Smile)

# 671
Не мога да сложа нито един адрес в онлайн сайта за гифове. Не знам защо така се получава. Ето това е тийзъра I am number four На сайта превеждаме книгата, а по нея се снима филм, в който участва един от любимците ми.

По принцип искам да си го въртя цялото и едвам реших... е, не съвсем  Sad и затова давам две възможности Wink 1.07 до 1.22 и от 1.12 до 1.27.

# 672
Добро утро,
Уоми бравос за класацията. Аз одобрих само 5ма екземпляра и след дълго наслаждаване на този отивам да работя  Whistling ....
Лек и спорен ден на всички   bouquet

# 673
Девойки мили, наминавам само да ви кажа, че виждам, че темата е накрая и ще пусна днес нова, да сте спокойни, че не съм ви забравила Laughing

Успешен ден на всички ви!  bouquet

# 674
Добро утро и от мен!
Фейчето каква е отговорна Laughing  Hug
Фейче, ако имаш нужда от помощ за снимки или нещо друго - свиркай да помагам докато съм без дете.  Laughing

Излезе едно съвсем мъничко спойлерче за епизод № 6 - You Can't Handle the Truth , който ще бъде излъчен на 29 октомври.
Ето го и него в бяло - Question: The synopsis for the Oct. 29 episode of Supernatural says that one of the boys faces a truth about himself that sends the other brother reeling. Any insight on which brother is “facing a truth” and which brother is sent “reeling”? —Kat
Ausiello: Sam is facing the truth; Dean is reeling.
Източник - http://ausiellofiles.ew.com/2010/10/06/ask-ausiello-glee-greys-bones/#more-11696
Явно най-накрая ще ни разкажат малко за това какви ги е вършил Сами, докато го е нямало (надявам се).

Общи условия

Активация на акаунт