Частна детска ясла във ВАРНА

• 11 280
  • 25
  •   1
Отговори
Моля някой ако знае да сподели къде във Варна има часта ясла какви са условията цените

# 1
Аз имам впечатления от две.
Първата е "Мамината къща", намира се на ул. "Соколска" №3, под очна клиника. Условията са 2 лева на час, 15 лева за цял ден, плюс 2 лева храна по желание- може да се носи и от вкъщи.
Другата, където ходим в момента е център "Мечта" (зад музикалното училище, на същата улица на която е и държавната "Щастливо детство").
Цените са по 3 лева до два часа, над 2 часа са по 2 лева, половин ден 8 лева, а цял- 15. Храната си я носиш.

Първата е в старичка къща и не е толкова красиво, колкото във втората, но това за децата няма никакво значение. На мен ми е по-удобно в Мечта, защото ми е на 10 мин. път пеша, а Мамината къща и с кола и пеша- 30 минути в едната посока и ми идват 2 часа на ден размотаване. И на двете места пеят песнички на децата, оставят ги свободно да избират заниманията си и... много други неща, които са доста по-добре от в държавните ясли.

Надявам се да съм била полезна!  Simple Smile

# 2
Това в много полезна информация. И на мен ще ми е от полза, благодаря.

# 3
ДИМИ благодаря ти

# 4
В този Логопедичен Център „Мечта” , децата разделени ли са по възраст и от каква възраст са?

# 5
Здравейте,дами!Имам един въпрос към вас и като по -компетентни мисля,че ще може да ми отговорите,за което ви благодаря предварително.с мъжа ми живеем в Лондон,но лятото три месеца ще съм си във Варна,тъй като уча и имам изпити за вземане.Мога ли да запиша сина ми който тогава ще е на 2 години и 1 месец,за три месеца само в някоя частна ясла?От прочетеното до момента или поне доколкото разбрах,във Варна няма частна детска ясла....От колко годишни ги взимат в частна детска храдина?????????как постъпвате вие в подобна ситуация,когато имате работа,а няма кой да ви гледа детето?Не ми се иска да наема детегледачка,защото искам детето ми да се социализира,да се среща с деца.Знаете ли за някакви занимални или клубове,към които мога да се обърна.Аз живея във Владиславово,ако знаете за някоя в този район ще ви бъда много благодарна.
Лека вечер на всички.

# 6
яницацв, severina_0101 - чак сега виждам, че сте писали  Embarassed. Радвам се, ако съм била полезна!  Hug

В този Логопедичен Център „Мечта” , децата разделени ли са по възраст и от каква възраст са?
Не, не са разделени по възраст, събират се по 5-6 деца средно, 2-3 годишни са повечето, идват от време на време и по-големи каки и батковци на 4-5 годинки. Там е удобно преди всичко за почасово гледане, но може и за цял ден да се остане, ние ходим до обяд и после се гледаме вкъщи. Доволна съм!  Peace

elitsa_beykova, намерих само едно място във Владиславово http://www.hlapeta-bg.com, в сайта пише, че е за по-големи деца, но разбрах, че взимали и по-малки дечица. Ако искаш пиши им, за да разбереш как стоят нещата.
Останалите места, които знам, са все към центъра, има и едно във Трошево - "При Нони", нямам директни впечатления за там, но чета добри отзиви.
Ето повече места http://www.drebcho.bg/search.php?what=gardens, трябва да се проведат две отделни търсения за ясли и градини, така дава повече резултати.

# 7
дублирах си поста  hahaha Joy Joy Joy

# 8
Дими, благодаря   bouquet

# 9
и аз благодаря на дими,хубав ден

# 10
Аз търся отзиви за частна детска ясла "При Нони", намираща се в кв.Трошево. Единствено за нея абсолютно никакви коментари не открих и ще се радвам ако някоя от вас има каквато и да е информация за нея. Засега съм се спряла на вариант частна детска ясла и проучвам възможностите в тази насока, които като че ли се изчерпват основно с ЧДЯ "Мамината къща"  и "Детско сърце", но предвид това, че живея в Трошево ми се искаше да чуя мнение и на майки, чиито деца посещават яслатя "При Нони"или са я посещавали.....

# 11
Здравейте мами, някой да ми препоръча ясла в центъра? Чух за някаква до Планет, но нямам познати които са я ползвали. Благодаря на всички които ще ми препоръчат или предупредят за някоя ,която не харесват Simple Smile

# 12
Доколкото знам до Планет има детска градина, но без яслена група. А иначе под 3 г. възраст приемат в няколко частни градини, но те не се намират в центъра. В момента съм в процес на проучване именно на такива детски заведения, но и аз като теб още събирам мнения и трупам впечатления.....

# 13
Здравейте момичета! И аз се включвам в търсенето за частна детска ясла. Търсих информация за " При Нони" , но телефоните за връзка са невалидни. Някой може ли да ми помогне с актуални телефони. Синът ми е на 8 месеца и ми се налага 4-5 дни в месеца да посещава частна детска ясла. Дали има ясла, която да приема толкова малки деца! Благодаря Ви за помощта!

# 14
  • Варна
Записвам се да следя темата.Някой да сподели прясна информация?

Общи условия

Активация на акаунт