Частна детска ясла във ВАРНА

• 11 281
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мами,горещо ви препоръчвам Цветни песъчинки..страхотен персонал и отношение..сина ми беше два месеца на ясла там,докато си бяхме в бг...за три седмици му махнаха памперса,коренно се промени държанието му в положителна насока...стана много самостоятелен,дори и говора му напредна Simple Smile таксата е 430 лв на месец с храната,ако искате може да си носите храна от вкъщи и цената ще намалее с 120 лв Simple Smile дано да съм помогнала..догодина лятото ще бъдем пак там

# 16
# 17
И аз започвам да се оглеждам за ясла за мъничето. Ще пообиколя и ще споделя впечатления.

# 18
  • Варна
Непременно пиши!! Hug

# 19
  • Варна
Здравейте!  Hug

Моля да ми препоръчате частна детска ясла във Варна. Намирам стари мнения, а ми се налага спешно да запиша детето на ясла. Благодаря ви!

# 20
Здравейте!  Hug

Моля да ми препоръчате частна детска ясла във Варна. Намирам стари мнения, а ми се налага спешно да запиша детето на ясла. Благодаря ви!
Попитайте и в темите за ясли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717343.0  и градини http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711852.315 във Варна. Четат се по-редовно и в тях пишат майки, чиито деца са ходили в частни ясли. Успех!

# 21
Здравейте!  Hug

1 година моя син посещава "Чебурашка" . Много съм доволна, препоръчвам я  Peace
Това е страничката им във ФБ https://www.facebook.com/ChastnaDetskaYaslaiGradinaCheburaska?fref=ts

# 22
Здравейте, някой има ли актуални телефони на частна детска ясла "При Нони", тъй като не намерих действащи такива. И дали въобще тази ясла функционира все още? Мисля, че тя е единствената частна в кв. Трошево, но ако знаете и за други, моля споделете.

# 23
Здравейте, някой има ли актуални телефони на частна детска ясла "При Нони", тъй като не намерих действащи такива. И дали въобще тази ясла функционира все още? Мисля, че тя е единствената частна в кв. Трошево, но ако знаете и за други, моля споделете.
Това не е ли Бабината къща? Там сме ходили на рожден ден и децата ги забавляваше една много активна млада баба Simple Smile

# 24
  • Варна
Здравей, "При Нони" не е никаква ясла, ами една жена Нона и майка й гледат деца у тях в апартамент. Преместили са се от Трошево в Младост. Ходихме с мъжа ми миналата година когато търсехме ясла за малката и останахме потресени от условията. Имаше печка на дърва сложена и навсякъде беше много мръсно и мизерно, самата Нона има 3 деца и гледа и тях там. Може и да е добричка и да има подход към децата, но аз моето там никога не бих пуснала..телефона, който имам оттогава е 0895048728. Ако искаш виж и звънни, може пък и да се е променило.

# 25
Благодаря, ivka_smile, щом условията са такива, няма нужда да проверявам.

Общи условия

Активация на акаунт