Къде в Пловдив??? - 15

• 54 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Майничка
Момичета, къде мога да намеря тениски или други аксесоари на футболния отбор Челси. За спортен магазин само за Спорт Депо се сещам за момента, но там няма  newsm78

Виж в Гранда-а, на първия етаж вдясно след входа и след първата чупка има магазин, в които се продават разни футболни аксесоари. Дали точно на Челси има тениски - не знам, но чаша и мини топка съм виждала техни.

# 166
Сега издирвам пък техническа книжарница/ учебник по електроника търся/ и не мога да се сетя къде има ще newsm78

Благе, намери ли си учебника?  Ако не , може да провериш и в книжарницата на Техническия университет.

Не съм още.А къде е тази книжарница?

# 167
  • Пловдив
Искам да ми кажете, някой хубав-красив ресторант 150-200души,
През почивните дни минавайки покрай р-нт Водолей на Асеновградско шосе видях , че има сватба. Много романтично място е, но нямам никакво инфо за ресторанта. Тъкмо снимаха булката на двора  Wink
Това е на разклона за с.Крумово на 3-4 км. в посока Асеновград.
Aз намерих косъм в основното ястие Sick, мн романтично, няма що.
Че какво общо има косъма? Неприятно е, но...се случват такива неща.
И аз вчера в Билла като пазарувах нарязано филе излезе косъм, но момчето веднага реагира и пред мен изхвърли доста от филето.

Каспър р-т Водолей =сватбения салон

# 168
През почивните дни минавайки покрай р-нт Водолей на Асеновградско шосе видях , че има сватба. Много романтично място е, но нямам никакво инфо за ресторанта. Тъкмо снимаха булката на двора  Wink
Това е на разклона за с.Крумово на 3-4 км. в посока Асеновград.
Aз намерих косъм в основното ястие Sick, мн романтично, няма що.
Че какво общо има косъма? Неприятно е, но...се случват такива неща.
И аз вчера в Билла като пазарувах нарязано филе излезе косъм, но момчето веднага реагира и пред мен изхвърли доста от филето.

Каспър р-т Водолей =сватбения салон
Tочно затова е задраскан от списъка ми на ресторанти, в които искам да е сватбата ми.
Дворът е посредствен, с няколко детски уреди, а огромната гъба на Кока кола, по която се стича вода е върхът на глупостта. Честно, не съм очарована нито от обстановката, нито от обслужването, нито от менюто.
Бих могла да напиша и конкретните причини за недоволството ми, но не мисля, че е нужно.

# 169
  • Пловдив
Шушулче  Peace всеки има различно виждане.
Аз споменах в първия си пост, че не съм и влизала в този ресторант. Сам оотвън ми изглежда ОК.
Всеки си решава за себе си - обикаля, харесва одобрява/неодобравя и така.  Wink

# 170
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, момичета! Вчера намерихме във Форума, в магазина на Даймънд имаше на всякакви футболни отбори тениски, ако и на някой друг му се налага  Peace

# 171
  • Пловдив
Момичета, имам за продажба една камина, да знаете в кой пловдивски сайт мога да публикувам обява? newsm78

# 172
  • Пловдив
Момичета, имам за продажба една камина, да знаете в кой пловдивски сайт мога да публикувам обява? newsm78
И аз имам, пуснахме обява /не знам в кой сайт, мъжа ми я пусна някъде/, ама досега никой не се е обадил.  Simple Smile

# 173
  • Пловдив
Може тук http://ads.plovdiv24.bg/add.html, но като пишеш в Гугъл "безплатни обяви" има доста сайтове, просто уточни, че става въпрос за Пловдив  Peace

# 174
  • Пловдив

"Ало Пловдив" - електронният вариант

# 175

"Малък Бунарджик", "Петър І", "Новотела", "Тримонциум", "Империал", "Мегдана"... зависи какъв стил и цени харесваш. Laughing

Санкт Петербург също побира доста гости...

# 176
  • Майничка

"Малък Бунарджик", "Петър І", "Новотела", "Тримонциум", "Империал", "Мегдана"... зависи какъв стил и цени харесваш. Laughing

Санкт Петербург също побира доста гости...

Вярно, май там имаше и подвижен покрив, на една сватба го отвориха и отгоре нахлуха балони.
После кумовете казаха, че булката искала подбрани гости да пускат гълъби, ама ... не било сигурно дали пък гълъбите няма да искат да внесат допълнителни акценти в програмата, та се отказала. Laughing

Уф, възникна ми една бърза питанка - приблизително колко струва едно оформяне на вежди? Внучката на комшийката си пожелала за подарък за РД това и педикюр, та бабата се консултира с мен (намерила с кой Mr. Green). Педикюрът ми е ясен, но скубането не ми е сред познатите процедури. Предположих, че ще е към 20-25лв., ама знам ли...

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 15:38 от gargamela

# 177
Ти майтапиш ли се? Simple Smile За 3 лв ще и ги почистят навсякъде Wink

# 178
  • Пловдив
Зависи от веждите  Mr. Green
По-скоро до към 15лв. в салон среден клас. Това ако става въпрос за оформяне, почистването е евтинджос.

# 179
Ами аз повече от 5лв за оформяне не съм видяла в ценоразписите на салоните Артлет, Леро или там както се казваше този на главната и Вог Вижън), но до сега никога никой не ме е таксувал по 5лв, а винаги по 3.

Общи условия

Активация на акаунт