Къде в Пловдив??? - 15

• 54 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Здравейте момичета, малко извън темата е, но ме гложди...как се казваше филма с Пенелопе Крус, в който играеше готвачка по телевизията?

“Завръщане”  Peace

# 211
  • Майничка
Здравейте момичета, малко извън темата е, но ме гложди...как се казваше филма с Пенелопе Крус, в който играеше готвачка по телевизията?

"Жена на върха" ли?
Готвачка беше и в един филм на Алмодовар, Volver (Завръщане), но имаше ресторант, не ТВ шоу.

# 212
  • София
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace

Лично мнение - много зле, посещавам го от самото му откриване, е как успяха за 3-4 месеца да си повярват, че са толкова велики, не е истина, типично по български - правим нещо добро и за нула време го разваляме. Има там една дето го раздава собственичка, солариумка някаква, е няма такова лошо отношение. Наистина бях решила да правя РД на дребния там, но няма да е, като гледам. Моя приятелка същото го беше решила и в крайна сметка ще го направи в Тон Бонбон. Тя беше на РД миналата събота, нямали плодове за фреш (ама това е бял кахър, просто за това се сещам сега), ми като нямат Карфур е на 2 крачки, а бе зле, много зле.  После няма да се чудим защо Тон Бонбон си е №1, ами защото нивото не пада с години, а тук за 4 месеца станаха под всякаква критика. Това е моето мнение. Да не те излъжа, ама май разликата в цената за РД е 9 лв между двете.

# 213
Момичета, знаете ли къде има дебели детски якета с поларена подплата отвътре?
Отзиви за Бенетон или Марикита имате ли този сезон?

# 214
  • Пловдив
И още нещо - какво да си залепя на килима, за да не ми се пързаля по ламината?
Има специални подложки за килими - виж в Домко, Практикер, Баумакс...

# 215
Сенди,ние взехме на Бенетон,ама за мома и не е с поларена подплата отдолу,ама това беше преди 2 седмици и вече може да имат нови!За момченца бяха доста по-дебели,ама не обърнах внимание,дали са със подплата отдолу,обаче са си точно тип пухенка!

# 216
Момичета, знаете ли къде има дебели детски якета с поларена подплата отвътре?
Отзиви за Бенетон или Марикита имате ли този сезон?
В Даймонд аутлета имат такива - ама то си е за най-лютата зима   bouquet Имаше номера като за вас /инфото ми е отпреди месец/ и цената беше към 20 и няколко лева. Ние изкарахме с такова миналата зима, но е доста топло и ако играе детето ще се спарва в него  Peace

# 217
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace
За цените не мога да кажа - бяхме гости. Едната хостеса ставаше, ама другата беше  ooooh! - крива и кисела, стои като мумия, децата имаха някакъв конфликт - стигна се до това да си посегнат /не знам къде бля/. И с тези маркировки за пищенето .... не е лошо като идея /знам откъде тръгна цялата история  Wink/ ама надупчиха на детето блузата и като я преобличам - айде пак дупчи другата блуза  Crossing Arms
Едиственото хубаво е оборудването  Peace

# 218
Искам да направя за спомен гипсови отливки на крачетата и ръчичките на бебето (то всъщност е обратното на отливка  Blush). В тази връзка търся подобен готов комплект за работа. Дали няма таквоз нещо в Джъмбо или в Хипо Ленд? Thinking Иначе ще тичкам за медицински гипс от санитарните аптеки.

# 219
Искам да направя за спомен гипсови отливки на крачетата и ръчичките на бебето (то всъщност е обратното на отливка  Blush). В тази връзка търся подобен готов комплект за работа. Дали няма таквоз нещо в Джъмбо или в Хипо Ленд? Thinking Иначе ще тичкам за медицински гипс от санитарните аптеки.
Виждала съм готов комплект със място за снимка във Юск Peace

# 220
Любимият ми магазин! Как не се сетих Simple Smile
Благодаря!

# 221
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми каже къде има хубави мъжки пижами? Търся нещо по-различно от разпространените навсякъде с едни щампи отпред? Горнището с удоволствие може да е тип риза, с копчета отпред. Идеи?

# 222
Може и на лични Peace
На няколко рожденни дни бяхме и бе доста забавно.....много смях и не те гонят като ти мине времето,като някъде другаде Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 223
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си взема домашно мляко и сирене, дали има на някой пазар ? И ако да, в колко трябва да отида за да си взема ?

И къде се намира този магазин Юск ?

# 224
И къде се намира този магазин Юск ?

Юск се намира точно пред новия МОЛ Галерия,отстрани на МЕТРО-Тракия.

Аз на свой ред да попитам-препоръчайте ми ателие за боядисване на кожени дрехи и споделете колко ви е струвало,доволни ли бяхте?Интересува ме и дали после дрехата цапа другите ви дрехи или не.Мерси предварително!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт