Къде в Пловдив??? - 15

• 54 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Искрено ли препоръчвате театър Хенд, или само така, рекламен шум? Thinking
Аз съм била на две представления, и толкова посредственост накуп срещнах там. Може да не съм дорасла за великото изкуство, но и на детето не му хареса.

# 196
Момичета, имаме ли си магазин за обувки Bata?  Rolling Eyes

# 197
Момичета, имаме ли си магазин за обувки Bata?  Rolling Eyes

Ако не се лъжа, имаме си. В Мол Пловдив.

# 198
Бата йок

# 199
  • В света на мечтите
От къде да намера фланелка на Sheffield United
Може и он-лайна да ми кажете от къде се поръчва, ако няма в Пловдив магазин

И още нещо - какво да си залепя на килима, за да не ми се пързаля по ламината?

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:54 от AvAnA

# 200
Момичета, дайте идея къде има хубави килими на сносни цени /имам предвид до 100лв за килим до 120, 130 до 160 на 200-230 см- CarpetMax, Домко,.... newsm78

# 201
  • Пловдив
От къде да намера фланелка на Sheffield United

Най-добре са заредени в Златната Топка срещу стадион Ботев. Също така клубни фанелки има в Hot Shot на бул. Мария Луиза

# 202
Аз съм била на две представления, и толкова посредственост накуп срещнах там. Може да не съм дорасла за великото изкуство, но и на детето не му хареса.
Съвсем искрено,и аз бях на 2 представления  и ми харесаха.Свекито ,дето обикаля всички театри и тя много доволна..Днес даже повторихме Главанаци заради детето ,не вярвах,че мога да се забавлявам така на детски театър. Crazy
Не ти знам критериите,но посредственост определено нямаше . На влизане-близалки,на излизане-балони Simple Smile А, и всяко пето представление е безплатно...и не,не съм заинтересована от рекламата им,просто вярвам,че качествените неща трябва да се подкрепят ( било то театър,обувки или кебапчета)  Peace

Утре ( неделя) ще има Главанаци,на баткото ( 3 г.) това е любимото му представление и само за това разказва. Горещо препоръчвам-цените са 5 лв за дете и 2,50 за родител,имаше подаръци близалки и балони.

Трапепица, казвай по-рано тези неща... чак сега го виждам. Но и времето е лошо... така, че да не съжалявам. Cry
Точно в лошото време се чудя къде да забавлявам децата( пък до Тоха има безпл. места за паркиране,елате другия път  Hug

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 21:24 от Трапезица

# 203
Съвсем искрено,и аз бях на 2 представления  и ми харесаха.Свекито ,дето обикаля всички театри и тя много доволна..Днес даже повторихме Главанаци заради детето ,не вярвах,че мога да се забавлявам така на детски театър. Crazy
Не ти знам критериите,но посредственост определено нямаше . На влизане-близалки,на излизане-балони Simple Smile А, и всяко пето представление е безплатно...и не,не съм заинтересована от рекламата им,просто вярвам,че качествените неща трябва да се подкрепят ( било то театър,обувки или кебапчета)  Peace
Не питах дали си заинтересувана от рекламата, а дали не рекламираш театъра поради причини, различни от тези на редовия театрален консуматор. Не ми е удобно да обсъждам критериите си, но определно са реално високи. Реално като за дългогодишен театрален меломан.
Близалките на входа не са повод за хвалба, виж, балоните биха ме умилили.
Истината е , че сме посещавали театъра в едни от първите представления, нямаше организация, нямаше атмосфера, постановките бяха неошлайфани, актьорите често създаваха впечатление, че самите те не знаят къде и за какво са наоколо. Може да е било просто лош старт, едната седмица простихме, но на следващата, когато дадохме втори шанс на начинанието, не беше по различно.
Приемам, че са се поправили и заслужават хвалбите ти, нека има повече такива места, на които с радост да водим децата си.

# 204
Извинете за спама,ама като се рекламираха кебапчета що не излезе някой да каже ,че причините са еди какви си .  Дано някой не намери под вола теле в постингите ми Мечо Пух,Бефадо или  за концерта на Ани.А,таман отворихме дума-
Благотворително денс парти на 06.10  "Занзибар" в помощ на Ани. Заповядайте Simple Smile

# 205
Извинете за спама,ама като се рекламираха кебапчета що не излезе някой да каже ,че причините са еди какви си .  Дано някой не намери под вола теле в постингите ми Мечо Пух,Бефадо или  за концерта на Ани.А,таман отворихме дума-
Благотворително денс парти на 06.10  "Занзибар" в помощ на Ани. Заповядайте Simple Smile
Това за кебапчетата съм го пропуснала, но аз не за първи път се дивя на мненията за Театър Хенд във форума, и не за първи път питам харесващите какво точно харесват, за да разбера къде е моята грешка  Peace
Нищо лично, Трапезица, и не търся под вола теле, наистина мненията ни коренно се различават, това е.

# 206
  • Шотландия
Elfita i astravera, сърдечно благодаря! Hug Ще търся и по сергиите, макар че не знам вече къде има сергии - не живея в Пловдив от 5 години и тооолкова неща са се променили...

# 207
  • Пловдив
*Мила*,най-сигурно ти е на руския пазар-ще има избор

# 208
Здравейте момичета, малко извън темата е, но ме гложди...как се казваше филма с Пенелопе Крус, в който играеше готвачка по телевизията?

# 209
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт