Къде в Пловдив??? - 15

• 54 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Въх!
Ми аз си признах, че таз процедура ми е непривична.  Joy
За оформяне става въпрос, девойката е на 13 и ще й е сефте.

# 181
Аз както казах, повече от 5лв не съм видяла в ценоразписите на салоните. Не знам тези, които съм изброила какъв клас се водят Simple Smile В София като съм ходила, също е била такава цената. Нямам спомен някой да ми е взимал обаче цената за оформяне дори като съм ходила за пръв път. Винаги ми взимат по 3лв. Ама айде, макс 7лв и кажи на бабата Simple Smile

# 182
  • Пловдив
при моята оформяне на вежди си е 5 кинта

# 183
20-25 маникюрче с декорацийка и вежди пакет
веждите са от 3 до 7 лв макс във всеки салон
16 лв е маникюр

# 184
  • Пловдив
Абе зависи. То с веждите е все едно ноктопалстика и поддръжка - първият път отнема повече време и труд. Има вежди, на които едно качествено оформяне отнема 45 минути до час. Е може ли да срува 3 лв.? Пък вече като се наложи да се скубнат 15 косъма е друга работа. Моята козметичка ми прави веждите чат-пат, понякога ми хваща 3-5 лв., понякога ги минава към лицето. Ама моите са лесни. Едно сериозно и качествено оформяне отнема много време (на моя приятелка примерно процедурата отнема дори над час), но пък лицето й изглежда съвсем различно след това.

# 185
аз си говоря от опит - като съм много заета и веждите ми стават като на земеделски лидер - отивам, козметичката ахка, охка и 5лв накрая
произволно избран салон, където сваря и имам време
няма такова по усмотрение- услугата е по ценоразпис

# 186
  • Пловдив
jul,какви ще са тези вежди,които ще ги работи козметичката 45 мин  Shocked

# 187
  • Пловдив
Много задълбахме  Laughing

..... веждите ми стават като на земеделски лидер ....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 188
момичета,вчера концерта за Ани беше страхотен,бяхме с децата и те много танцуваха и се забавляваха.

Днес Тетър Хенд-в двора на ТОХ имаше от 11,30 представление Страната без Остриета,по приказка на Джани Родари. И там беше чудесно,малкия( 1,5 г.) дето е много шавлив гледа с интерес,големия ( 3 г. ) и той беше доволен.Историята се разказваше с пластелинови герои,та се наложи да купуваме пластелин за детето,да си прави тетаър у дома . Laughing

Утре ( неделя) ще има Главанаци,на баткото ( 3 г.) това е любимото му представление и само за това разказва. Горещо препоръчвам-цените са 5 лв за дете и 2,50 за родител,имаше подаръци близалки и балони.

Рапорт даден! Hug

# 189
Момичета,моля за препоръка за школа или учител по английски език.Обучението е за възрастен човек,който не владее никакво ниво от езика.
И ако можете да ми кажете евентуални актуални цени на такъв курс за момента(за първо ниво,ако има значение това...).

# 190
  • Шотландия
Голяма тъпня, момичета - търся чорапи за възрастна жена - къси, които да не са стегнати и да нямат стегнат ластик, защото краката й се подуват, може и да са мъжки - и вълнени чорапогащи. Днес бях в Метро, единствените чорапи, които отговаряха на тези изисквания, бяха дебели, пухени, които няма да влязат в никакви обувки - и струваха 6 до 7 лв 1-ия чифт.... Tired Ако знаете къде да търся - приемам всякакви съвети с благодарност...

# 191
  • Пловдив
бабешки вълнени чорапогащи има на руския пазар
виждала съм и из града по сергиите с дрехи и бельо

# 192
  • Пловдив
Има една малка чорапена борсичка срещу бирена фабрика, както са магазините за техника на булеварда, от лява страна на сградата има два входа, единия е за ремонт на телевизори, а другия е тази борса, пред тях има и малък паркинг, което е много удобно. Имат страшно разнообразие на чорапи, може и там да намериш! Дано съм ти била полезна и добре да си ме разбрала, ако има нещо питай ме на ЛС, защото рядко имам време да влизам и да чета какво са изписали момичетата!

# 193

Утре ( неделя) ще има Главанаци,на баткото ( 3 г.) това е любимото му представление и само за това разказва. Горещо препоръчвам-цените са 5 лв за дете и 2,50 за родител,имаше подаръци близалки и балони.

Трапепица, казвай по-рано тези неща... чак сега го виждам. Но и времето е лошо... така, че да не съжалявам. Cry

# 194

Трапепица, казвай по-рано тези неща... чак сега го виждам. Но и времето е лошо... така, че да не съжалявам. Cry
И аз препоръчвам Театър Хенд, гледахме Страната без остриет, много съм доволна! Гледайте го!

Общи условия

Активация на акаунт