Къде в Пловдив??? - 15

• 54 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета,къде се продават дрехи на паус джин? Търсих по центъра,но нищо не намерих.

# 436
Хмм да се включа само за пушенето при децата в центровете: ние родителите сме си виновни. Ето на-хиляда човека сме видели, никой не се обажда на съответната служба...много говорим, нищо не правим. Аз ще звънна!

# 437
Ами проблемът не е само в службата или в обаждането до тях, а в съвестта на родителите. Защото много родители гледайки тяхното си удоволствие, лишават децата си от здраве. И не става въпрос само за пушенето в детските центрове...

И за да не е включването ми спам, ще кажа, че в МОЛ Галерия бях на РД, на 5-годишно детенце.
Родителите излизаха, за да пушат. Никой не пушеше вътре.
Аниматорът беше един батко, който така добре забавляваше децата... Дори включи и родителите в игрите на децата.
Хапките, сладките и плодовете, които бяха на масата бяха вкусни и интересно аранжирани. А в менюто на децата присъстваше краставица, заедно с пицата и картофките. Но ми направи много приятно впечатление присъствието на пресен зеленчук.
Това е всичко, което имам като впечатления от едно-единствено ходене в този детски център.
Може пък родителите да са имали изисквания.

# 438
  • Пловдив
Linkata ,като идваш от Стадион Ботев по Богомил,след хотела на ъгъла,завиваш на дясно и мисля,че се падаше първия портал след дългата сграда,малко навътре се пада,ама има табела Peace!

Благодаря! Ориентирах се.

# 439
Момичета,къде се продават дрехи на паус джин? Търсих по центъра,но нищо не намерих.

Паус има на пешеходния мост и в форума.

# 440
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя натурална хималайска сол?

# 441
  • Пловдив

Знаете ли къде продават герои 108, филмчето от картон нетлорк, дали има в Хипото newsm78

И в хипото и в Карфур  Peace

Пепи, благодаря ти   bouquet

Къде да търся бинокъл, трябва ми за подарък на дете, но не от тези детските, а да е истински, сещам се за туристическия магазин до 101 балона Rolling Eyes

# 442
  • Пловдив
violenza, виж по ловно -рибарските магазини.

# 443
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя натурална хималайска сол?

в някой био/здравен магазин,ама в кой точно има не знам

# 444
Здравейте мами.Поразгледах темата но не успях да намеря това което търся и затова да ви питам.Търся маратонки /обувки №37които да не пропускат вода.Дъщеря ми е на 10 и в дамската номерация трудно намирам тесен модел и подходящ за нейната възраст.Купих маратонки на Булдозер и още първия ден се върна чисто мокра.Не мога да обикалям защото съм в гипс и трябва да отида директно на подходящото място,иначе детенце ще ходи още 12 дена мокро.До миналата година беше в детската номерация и всичко беше ясно.
Още едно питане имам -препоръчайте ми лекар  дерматолог/козметик за акне.Мисля ,че преди козметик ще трябва да се консултираме с лекар но ако има вариант да е един и същи човек да се занимава и с двете май ще е по-добре.Не знам newsm78

# 445
  • Пловдив

В Гранда. Като влезеш, завиваш на дясно и след това на ляво. В този коридор от дясната страна има един открит магазин / без витрини/. В магазинчето след него има паус джинс.

# 446

В Гранда. Като влезеш, завиваш на дясно и след това на ляво. В този коридор от дясната страна има един открит магазин / без витрини/. В магазинчето след него има паус джинс.

На тази фирма само дънкови неща ли се продават?

# 447
Още едно питане имам -препоръчайте ми лекар  дерматолог/козметик за акне.Мисля ,че преди козметик ще трябва да се консултираме с лекар но ако има вариант да е един и същи човек да се занимава и с двете май ще е по-добре.Не знам newsm78
Мога да ти кажа коя НЕ препоръчвам. Андасорова! Толкова агорантно, надменно и грозно поведение не съм срещала. Отвратена съм от тая. Sick

# 448
Къде има по-голям избор на гумени ботушки? Трябва ми 24-25 номер за момиченце.

# 449
Здравейте момичета, къде купувате боти/ботушки за децата си-търся 26 и 22 размер. Ходих до Мечо пух, има моделчета, ама са по 40 лв.За двамата някак си ми е трудно да преглътна 80 лв. само за обувките. То има по две якета, дрехи, акъла ми се взе вече! Тия ботушки са за един сезон все пак! Вие от къде купувате, някак си не мога да си представя, че всеки може да купува обувки по 40 лв. на килограм?

Общи условия

Активация на акаунт