Къде в Пловдив??? - 15

• 54 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Здравейте момичета, къде купувате боти/ботушки за децата си-търся 26 и 22 размер. Ходих до Мечо пух, има моделчета, ама са по 40 лв.За двамата някак си ми е трудно да преглътна 80 лв. само за обувките. То има по две якета, дрехи, акъла ми се взе вече! Тия ботушки са за един сезон все пак! Вие от къде купувате, някак си не мога да си представя, че всеки може да купува обувки по 40 лв. на килограм?

В неделя купихме на моите госпожици от Бард - набук, подплатени от вътре, не пропускат вода - гаранция /пробвани са/ по 15 лв и тъй като често пазаруваме от там и винаги по две ни дадоха и клиентска карта за отстъпка.  Но 33 номер, по-малките номера не съм ги заглеждала.......

Къде има по-голям избор на гумени ботушки? Трябва ми 24-25 номер за момиченце.

В магазините на Рънърс видях гумени ботушки за момиченца - шаренийки........

# 451
И ние пазаруваме от Бард Peace

В Капчица на Вазов има гумени ботуши

# 452
А къде си пишете, уважаема, римите?   Wink

# 453
Къде е магазина на Рънърс?

И къде има Т-маркет ( освен с/у 2-ра поликлиника) с по-богат избор на домашни потреби ?

Благодаря   bouquet

# 454
  • Пловдив
Къде е магазина на Рънърс?

И къде има Т-маркет ( освен с/у 2-ра поликлиника) с по-богат избор на домашни потреби ?

Благодаря   bouquet

Рънърс - Подлеза на понеделник пазар - магазин Арсенян, в Гранда, на Иван Вазов до малката Лиляна, другите не ги знам.............

Т-маркет има някъде и в Тракия, но къде точно, не познавам квартала.............

# 455
Благодаря,а каква цена вървят гумените ботушки и като за майки има ли   bouquet

# 456
  • Пловдив
Т-маркет в Тракия е точно до блок 100. Или казано по друг начин срещу поликлиниката има една сграда, където се помещават и други магазини, аптека, кафене, не си спомням добре, отдавна съм ходила.

# 457
А къде си пишете, уважаема, римите?   Wink
...там дето с кавги са ми пълни налъмите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 458
Т-маркет в Тракия е точно до блок 100. Или казано по друг начин срещу поликлиниката има една сграда, където се помещават и други магазини, аптека, кафене, не си спомням добре, отдавна съм ходила.

Т-маркет освен това има и в сградата на Детски свят в Тракия, целия долен етаж е магазина.

# 459
Здравейте момичета, къде купувате боти/ботушки за децата си-търся 26 и 22 размер. Ходих до Мечо пух, има моделчета, ама са по 40 лв.За двамата някак си ми е трудно да преглътна 80 лв. само за обувките. То има по две якета, дрехи, акъла ми се взе вече! Тия ботушки са за един сезон все пак! Вие от къде купувате, някак си не мога да си представя, че всеки може да купува обувки по 40 лв. на килограм?

В неделя купихме на моите госпожици от Бард - набук, подплатени от вътре, не пропускат вода - гаранция /пробвани са/ по 15 лв и тъй като често пазаруваме от там и винаги по две ни дадоха и клиентска карта за отстъпка.  Но 33 номер, по-малките номера не съм ги заглеждала.......

Къде има по-голям избор на гумени ботушки? Трябва ми 24-25 номер за момиченце.

В магазините на Рънърс видях гумени ботушки за момиченца - шаренийки........

А къде се намира Бард-правилно ли се сещам, че е до Вис Виталис на 6ти септември? Благодаря много!:)

# 460
  • Пловдив
А къде се намира Бард-правилно ли се сещам, че е до Вис Виталис на 6ти септември? Благодаря много!:)

да,там е
и Денди е там

# 461
отзиви за добър гинеколог ...искам да си направя профилакти4ен преглед с видеозон на гърдите и пап тест.Ако мойе и с тел.Благодаря   bouquet

# 462

да,там е
и Денди е там
Денди,Барт и Брат са едно и също Peace

# 463
  • Пловдив
Някой търсеше пластмасови, изкуствени плодове. Видях вчера в Гранд, на втория етаж, от дясно на ескалаторите има магазин за покривки, шалтета и прочие- имаше ябълки, грозде...

# 464
отзиви за добър гинеколог ...искам да си направя профилакти4ен преглед с видеозон на гърдите и пап тест.Ако мойе и с тел.Благодаря   bouquet

С две ръце препоръчвам д-р Росен Петров - МЦ Хипоталамус ( 032/626 150 ) - това е в кооперацията с/у Св.Петка. Има и кабинет в ДКЦ-то в Смирненски , в пресечката срещу м-н Сани.

Общи условия

Активация на акаунт