Къде в Пловдив??? - 15

• 54 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
taniuha ,аз мога да ти кажа от къде не съм доволна-ателието на Скайлер,до ДСК.Боядисах рокля-цапа ми бельото и дамската чанта-кошмар просто.Прана е както си трябва с оцет и т.н.Но боята яко пуска

# 226
Drozi , Liliq Zlatna благодаря момичета Hug
Liliq Zlatna, като цени как бяха пухенките в Бенетона?
ivka_007, домашно мляко си взимам от кравите на ВСИ катедрата, ако имаш предвид прясно мляко де Wink

# 227
  • Пловдив
Drozi,къде е аутлета на Даймонд

# 228
Отстрани на Халите - от закуските влизаш към Капана - отдясно са Халите, отляво в редицата е магазина  Peace
Гледам, че си с момиче - цветовете бяха основно момчешки - комбинации на синьо, на кафяво ...

# 229
  • Пловдив
благодаря-ще го посетим

# 230
Ами момичешките бяха по 70-80лв,ама за момченцата незнам,сигурно са пак в този диапазон!

# 231
Отстрани на Халите - от закуските влизаш към Капана - отдясно са Халите, отляво в редицата е магазина  Peace
Гледам, че си с момиче - цветовете бяха основно момчешки - комбинации на синьо, на кафяво ...
има и на Гладстон

# 232
[
ivka_007, домашно мляко си взимам от кравите на ВСИ катедрата, ако имаш предвид прясно мляко де Wink

Сенди заинтригува ме с това мляко,дай повече инфо,от къде точно влизаш  и по кое време,ти ли си носиш бутилки?

# 233
  • Пловдив
Купих това яке на Канц преди да затворят магазина и още едно на Майорал, но по-дълго. И двете са с полар отвътре. До колкото виждам на сайта има останал размер 104. Така ме е яд, че го затвориха този магазин. В Бенетон имаше много сладко розово зимно яке на 59 лева, но нямаше полар отвътре. Якета на Майорал са получили и в "Скандинавия" на главната, но са с едни изкуствени рошави яки и в много тъмни цветове, иначе са по-дългички и с коланчета.

http://www.kanz.bg/component/page,shop.product_details/flypage,s … uemart/Itemid,26/

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 13:53 от razel_dazel

# 234
  • Майничка
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми каже къде има хубави мъжки пижами? Търся нещо по-различно от разпространените навсякъде с едни щампи отпред? Горнището с удоволствие може да е тип риза, с копчета отпред. Идеи?

Купувала съм с горнище с копчета от мек памучен плат (седи леко като бархетено отвътре) на "Заимов", до магазина на Соан, горе-долу срещу фурната се пада. Не се спират и не се разтягат при пране (не съм пробвала в сушилня, обаче).

# 235
И аз искам да знам повече за млякото на ВСИ: как се поръчва, колко струва, от къде точно го вземаш... Praynig
А с това стоково еднообразие в момента , не мога да си намеря бодита за мен, които да са подходящи за кърмене. Ако сте виждали някъде такива с отварящо се деколте, свиркайте плийз.

# 236
[

Сенди заинтригува ме с това мляко,дай повече инфо,от къде точно влизаш  и по кое време,ти ли си носиш бутилки?
По пътя за Ягодово на излизане от Пловдив минаваш прелеза и втората в ляво Peace
Там е катедрата на ВСИ. Сутрин и вечер доят кравите и дават мляко от 7:00 до 7:30, после го карат на мандрата.
Да, ти си носиш бутилки. Цената е 1,30 за литър.
Дано съм била полезна, моя юнак докарва по литър млекце на ден от там Mr. Green

# 237
  • Пловдив
Сенди,предполагам,че млякото го изследват и всичко си е както си му е реда

# 238
Там е катедрата на ВСИ, млякото е страхотно. Сутрин и вечер доят кравите и дават мляко от 7:00 до 7:30, после го карат на мандрата.
Да, ти си носиш бутилки.
Колко струва литъра?

# 239
Там е катедрата на ВСИ, млякото е страхотно. Сутрин и вечер доят кравите и дават мляко от 7:00 до 7:30, после го карат на мандрата.
Да, ти си носиш бутилки.
Колко струва литъра?
Цената е 1,30 за литър. За изследване предполагам, че нищо не се прави там..., но въпроса беше за домашно мляко Peace

Общи условия

Активация на акаунт