Къде в Пловдив??? - 15

• 54 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
От днес ли е? Пък аз вчера се тръснах 140лв за боти от тях  ooooh! Дано поне са здрави, че нещо само кофти отзиви за тоя магазин чувам.

# 376
Препоръчайте свестен нет-доставчик за Кичука?

# 377
  • Пловдив
азира,не знам от кога-то не е на всички модели-има обозначения кои са намалени
сега се върнах от Мола и реших да изклюкам

търсих дебело яке за моята госпожица-все едни тънки,разгърлени,без качулка или неизползваема такава
ако някой е миждал,да свирка

LN ,визио
що си смени ника,душа

# 378
Elfita ,в Бенетон не са ли получили нещо за моми,дай малко инфо за якетата,да не бия път до там!

# 379
  • Пловдив
в Бенетон имаше за момичета-лилово и циклама-приличат на пухенки,но са тънки за мен и леко къси ми идват
иначе за по-големи момичета имаше хубави-по-дебели и дълги

Окайди-пълна скръб-явно не са заредили зимното

Мадъркеър-имаше,но пак тънки и разгърлени

Вис Виталис също няма хубави якета

Барбаронито също

и сега се чудя къда търся

В Премама не съм ходила още,аутлета на Даимънд също

# 380
Ще взема да врътна един център,да видя там какво има newsm78!После ще пиша,ако набарам нещо!

# 381
  • Пловдив
да,пиши

# 382
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да намеря изкуствени плодове и зеленчуци?

# 383
LN ,визио
що си смени ника,душа

Благодаря, Еlfita, но мъжът има предубеждения и към тях, пък и те май телевизия не предоставят...Трябва ни безжичен интернет+ цифрова телевизия  Rolling Eyes
(нямам разумно обяснение  Laughing )

# 384
в Бенетон имаше за момичета-лилово и циклама-приличат на пухенки,но са тънки за мен и леко къси ми идват
иначе за по-големи момичета имаше хубави-по-дебели и дълги

Окайди-пълна скръб-явно не са заредили зимното

Мадъркеър-имаше,но пак тънки и разгърлени

Вис Виталис също няма хубави якета

Барбаронито също

и сега се чудя къда търся

В Премама не съм ходила още,аутлета на Даимънд също
Аутлета на Даймънд вече ги няма якетата, за които говорех - сега имат само за по-големи момчета - от 6 години нагоре - няма смисъл да се разкарваш  Peace

# 385
..търсих дебело яке за моята госпожица-все едни тънки,разгърлени,без качулка или неизползваема такава
ако някой е миждал,да свирка..

В Капана английските дрешки за дечица имаха от новата стока на George,Tesco .За момичета не видях,за момчета имаше дебели якета по 45 лв .( ако си ги поръчаш от английско цените падат на половина  Crazy )

# 386
И аз не знам как ще процедираме с кабелната и нет /от бившата DCC/ - за този месец още не съм платила, но не са ме и изключили. Може би компенсират неуредиците, които създадоха. Предния месец бях платила и в двата офиса /т.е. и на двамата собственици поотделно/ и сега не знам от кой всъщност взимам ТВ и от кой нет. Така че не знам на кой да продължа да плащам. Някакви мнения?
Иначе по въпроса - на мен ми препоръчаха Куулбокс, имат обхват в Кичука.

# 387
Имаме само телевизия към тях, не съм плащала за септември и окотомври (смятам да се отказвам), още не е спряна...
Майка ми са предплатили за 6 месеца за нет и цифрова, на кой не мога да кажа  Laughing
Кулбокс все още нямат покритие за част от Кичука. Очаква се да разширят ареала, но не се знае кога...Пуснали сме заявка, където имат повече заявки там работят с предимство...

# 388
DCC ли имаш предвид?

# 389
  • Пловдив
Drozi ,благодаря ти,че ми казваш

Трапезица ,може ли по-подробно къде е този магазин с английски дрехи.И момчешко яке бих й купила-нямам предразсъдъци.И повече пари искам да дам-само да е топло,с хубава качулка

stefimoni ,Юск,магазините за 1 лв.магазини за дом потреби

Общи условия

Активация на акаунт