Къде в Пловдив??? - 15

• 54 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

Да. (и при мен и при родителите ми)

# 391
Вървиш по Железарска към Джумаята,идвайки от Чифте баня( кръстовището за Панаира). Гледаш надясно,в една от пресечките е ,леко навътре вдясно,има метална табела-"Английски дрешки" изнесена пред магазина ( между МЦ Капана и писоарите се намирае ,но къде точно,и аз не мога да се ориентирам). Онзи ден ги гледах  Peace

# 392
  • Пловдив
Трапезица,ще го намеря-щом има табела  Hug

# 393
  • Пловдив
Момичета, вчера видях няколко момичешки моделчета на топли якета в маказина с английска стока на Гроздовият пазар.

# 394
  • Пловдив
_Пепи_,къде се намира магазина

# 395
  • Пловдив
_Пепи_,къде се намира магазина

На светофара на Гладстон свиваш по Преслав... вървиш в посока Скалата. Отляво на паркчето се пада. Няма как да не се забележи- с голяма витрина е  Wink Основно го зареждат от SportsDirect

# 396
  • Пловдив
_Пепи_,ориентирах се  Hug

# 397
desex - благодаря ти! Днес ходихме до Carpet max  - пътеките за детската, които ми харесаха, се продаваха с точни размери и не мога да си купя на дължина, колкото ми трябват. За другия магазин - видях в сайта им, къде се намира магазина - и там ще ходя да видя. А за килимче - намерихме - пътувайки с колата, видях един магазин за килими и пътеки в Кичука в посока към автогара Родопи - и там си харесах.

# 398
Здравейте - търся магазин за пътеки и килими - да има разнообразие и на сносни цени. Ще ми трябва пътека за детската - в синьо, зелено или жълто - по - скоро комбинация от 2 или 3  цвята. Почти навсякъде има в кафявата гама. Ще ми трябва и малко килимче - кръгло или тип елипса - огледала съм големите магазини - или не ми пасват на големина или на цвят - за килима де - трябва да е около 1,50 на метър горе -  долу  - затова сигурно ще трябва да обикалям и ми трябват адреси на магазини.

В Баумакс сигурно си проверила?

# 399
  • Plovdiv
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с инфо, къде в Пловдив мога да намеря детски гумени ботуши или апрески (качествени ) за малък мъж на 2,6 год. Ходих в Мечо Пух на бул Никола Вапцаров, но имат само големи номера. В Хиполенд няма, насочиха ме към Jusk в съседство, но там бяха едни .....

# 400
Момичета, къде точно в Мол-а се намира магазина на Дайхман и същия асортимент ли има като този до Баумакс?

# 401
Освен Дейхман, нещо друго ново отворили в мола?

Момичета, къде точно в Мол-а се намира магазина на Дайхман и същия асортимент ли има като този до Баумакс?
На втори етаж където беше преди магазина за обувки Леонардо. От ескалаторита излизащи при Тон Бонбон ще го видиш Peace

# 402
Дами, някоя от вас купувала ли е от тези машинки за почистване на топчета от дрехите (пилинг за дрехи)?
http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=20972
Ако да, моля споделете от къде и какви са впечатленията ви от различните марки?

# 403
Освен Дейхман, нещо друго ново отворили в мола?

На втори етаж където беше преди магазина за обувки Леонардо. От ескалаторита излизащи при Тон Бонбон ще го видиш Peace

Благодаря много.

# 404
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с инфо, къде в Пловдив мога да намеря детски гумени ботуши или апрески (качествени ) за малък мъж на 2,6 год. Ходих в Мечо Пух на бул Никола Вапцаров, но имат само големи номера. В Хиполенд няма, насочиха ме към Jusk в съседство, но там бяха едни .....

Гумени ботушки има в Дайхмана до Баумакс и апрески имаше. А също така апрески има в аутлета но Росиньол на бул. Мария Луиза - но моя съвет е да изчакаш, в момента струват 69 лв., ще паднат - за сравнение миналата година купих на дребния от там за 27 лв. Понеже работя точно там и ги преслушвам най-редовно, казаха ми, че това е първата им цена, ще има промяна 100 %.

Общи условия

Активация на акаунт