Къде в Пловдив??? - 15

• 54 321
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета трябват ми отзиви за детския център в МОЛ Галерия. Някой правил ли е рожден ден, ходил ли е, заслужава ли си.
Може и на лични Peace

Скоро бях на един РД там и останах адски разочарована. Беше резервирана уж бебешката зала, а аз все си мисля, че като е бебешка трябва да има повече от един аниматор, а не като в случая точно една и тя през цялото време не се мръдна и всеки родител си вардеше и забавляваше детето ( изключвам по-големите, които сами си се забавляваха ). Другото основно нещо, което съм си въобразявала явно за такива места е, че дори и не трябва да се помисля за пушене, а там е точно обратното - всеки си пуши колко му душа сака. Детското меню беше мизерия - моят е малък и не яде такива неща, но ми направи впечатление, че "сандвичите" са супер мизерни филиики с нещо ??? отгоре. Менюто за възрастните не беше по-добро. С две думи: 2-

# 406
Първо-БиРенкА,аз имам машинка за топчета на Елит,купих си я от Карфур,за 4,50лв-Доволна съм!Второ-в магазина на Гроздовия си продават един и същи асортимент от 2 години,как не го промениха малко!Трето-този Английски магазин да не е Лондон?И Четвърто,по центъра хубави якенца за момиченца НЯМА!В краен случай,ще е от Бенетон,ама все пак,ако някой види,ДА СВИРКА,че търсенето продължава!А да и на Ленинград е пълна скръб(само черни якета)!

# 407
  • Пловдив
Къде мога да намеря уреди на TAURUS. Принципно ги продават в Технополис, но на мен ми трябва една сокоизтисквачка, която я нямат в момента и не се знае дали ще я получат. Проверила съм в Техномаркет, Зора, Метро - нямат. Къде другаде евентуално  Thinking

# 408
  • Пловдив
Liliq Zlatna ,със зимното яке на щерката съм на същия хал.Купих едно смотано,за да закърпим положението,защото няма какво да носи,а стана доста студено.
Аз ли съм толкова претенциозна за това яке или просто няма-не знам.
Моето търсене също продължава-ако видя нещо готино ще свиркам

# 409
Другото основно нещо, което съм си въобразявала явно за такива места е, че дори и не трябва да се помисля за пушене, а там е точно обратното - всеки си пуши колко му душа сака.

Дори и преди новата наредба от РИОКОЗ беше ясно - не възможно да се пуши в детски център. Просто няма как да се получи разрешение за такъв. Не само в този е така - в града има още няколко където родителите си пушат на воля. В Хари Потър, който вече е в историята, се пушеше 3!!! години и доколкото знам единственият им акт от РИОКОЗ е свързан с храните, но не и с това, че като обект с обществено предназначение, ресгистриран като център за работа с деца, вътре е абсолютно забранено да се пуши. Това по правила от преди доста години.
А по новия закон от юли - още по-голям абсурд.
Но ние си живеем в държава на абсурдите и си пляскаме с ръце.
Хич няма да отварям темата за инспекции по безопасност, защото там положението вече е страшно.
Не че нещо, да си правят каквото искат, аз си гледам мен си и другите не ме интересуват, просто такива неща избождат очите.

# 410
Гледам, че на якетата се възмущавате - моите за този сезон ги донесоха от Италия, но са на Бенетон и мисля, че и тук ги има, само че в други цветове. Иначе за подарък купих много хубаво от Мадъркеър. Имам същото от миналата година и е удобно и топли. Новата колекция са на 99 лв, миналодишните на 49 лв. За момичетата са хубави цветове, предимно в розово и цикламка.

# 411
  • Пловдив
Първо-БиРенкА,аз имам машинка за топчета на Елит,купих си я от Карфур,за 4,50лв-Доволна съм!Второ-в магазина на Гроздовия си продават един и същи асортимент от 2 години,как не го промениха малко!Трето-този Английски магазин да не е Лондон?И Четвърто,по центъра хубави якенца за момиченца НЯМА!В краен случай,ще е от Бенетон,ама все пак,ако някой види,ДА СВИРКА,че търсенето продължава!А да и на Ленинград е пълна скръб(само черни якета)!

Сори, ако съм подвела някого за магазина на гроздовия пазар. Аз все пак имам момче и не забелязвам от кой сезон са момичешките дрехи.... .а и не помня откога не съм му купувала дрехи от БГ  newsm78

# 412
_Пепи_ нищо лично  bouquet,просто ми прави впечатление,че миналата година имаше същите дрехи,а за маратонките да не говорим,моделите от СпортДиректа са с по 20лв отгоре,маратонките ни за 30лв там са 48,е как да купя от там,взех и от Аутлета на Коматево-Пума за 52лв с намалението и то Ферари,а те са си един клас над обикновенните!Еми търсенето на яке продължава явно!

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 10:19 от Liliq Zlatna

# 413
Къде мога да намеря уреди на TAURUS. Принципно ги продават в Технополис, но на мен ми трябва една сокоизтисквачка, която я нямат в момента и не се знае дали ще я получат. Проверила съм в Техномаркет, Зора, Метро - нямат. Къде другаде евентуално  Thinking
Таурос са си марка на Технополис, т.е. те си ги внасят. Другите магазини си имат други подобни марки и за това не я търси при тях. Peace

Каспър, значи на цялата територия на детски център не може да се пуши, така ли?

Ето телефон на Риокоз - 032) 64 34 19. Предлагам, който види някъде в детски център да се пуши, да се обади Peace

# 414
Може да се пуши ако е отделен обект, обособен и одобрен, със самостоятелен вход, стени, вентилация и децата нямат достъп - примерно не ядат там и тн т. В детски център - не, при никакви обстоятелства.
Аз ако исках да се обадя в РИОКОЗ, телефоните ги знам много добре, щях да го направя отдавна  Joy, просто това не е моят стил на работа.

# 415
  • Пловдив
ОООО #2gunfire, за пушенето в детските центрове може много да се говори.  Винаги съм се възмущавала на такива и затова и не водя синът си, дори не разбирам родителите, които го правят. Но си е техен избор.
На мой въпрос защо се пуши в детски център Маккуин (до р.Марица) ми отговориха хладнокръвно и безцеремонно, да не кажа нахално.  Twisted Evil Да не говорим, че имаше и парче стъкло на пода. Повече не стъпих там.
Да се чуди човек къде да си заведе детето, но надежда за оправяне на ситуацията аз вече съм загубила.

# 416
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка?От къде се купуват билетите и колко струват?

И друг въпрос към Елфита може би : Само в Дайхман в Мола ли има разпродажба или би следвало и в Ритейл парка да има такава  newsm78

# 417
  • Пловдив
И друг въпрос към Елфита може би : Само в Дайхман в Мола ли има разпродажба или би следвало и в Ритейл парка да има такава  newsm78

в Ритейла бях в сряда,но не видях такова намаление
в събота бях в Мола

може от събота да има и в Ритейла,но не съм сигурна
това е телефона им 032/ 68 70 68-обади си и питай,да не ходиш излишно до Ритейла

# 418
Мерси много, Елфита   Hug

Ще се обадя да питам,че съм се ориентирала към този магазин за обувки на всички,та поне да хванем някоя частична промоция  newsm78

# 419
ОООО #2gunfire, за пушенето в детските центрове може много да се говори.  Винаги съм се възмущавала на такива и затова и не водя синът си, дори не разбирам родителите, които го правят. Но си е техен избор.
На мой въпрос защо се пуши в детски център Маккуин (до р.Марица) ми отговориха хладнокръвно и безцеремонно, да не кажа нахално.  Twisted Evil Да не говорим, че имаше и парче стъкло на пода. Повече не стъпих там.
Да се чуди човек къде да си заведе детето, но надежда за оправяне на ситуацията аз вече съм загубила.
Аз честно казано само един път съм видяла да се пуши в детски център (в този в мол Галерия. 3-4 пъти съм я оставяла там и само единия път имаше хора, които пушат. Беше на 1ви юни и специално се бяхме разкарали до там заради празника). Но ние най-често ходим в Тон Бонбон 3, а там както и в 2 не се пуши. Не съм знаела, че е забранено пушенето със закон иначе щях да звънна веднага на Риокоз. Следващия път като ти отговорят така, звънни на Риокоз пред тях, да ги видим дали ще се правят на толкова отворени Wink

Никой не каза, дали са отворили нещо ново в Мол-а..

Общи условия

Активация на акаунт