Отговори
# 330
Дани, дали може да споделиш резултати от трансформацията на твотята дружка. Ще бъде много интересно  Peace

И на мен също  Peace

# 331
Лекарства от Светлина:

Защита и изцеление от радиационно отравяне, невротоксини, бактерии и вируси

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1248

# 332
humanis   bouquet  Много полезно Simple Smile

# 333
  • Sofia
вместо запис

# 334
Дани, да определено това послание  е много точно за момента и полезно. Да благодарим на Хаторите.

shushina , добре дошла  Hug благодаря за клипчето

# 335
И аз снощи попаднах на посланието на Хаторите и честно казано се притеснявам за съществуването на повечето живи същества на земята в близкото бъдеще, включително и на моите любими същества.

# 336
аз просто бих игнорирал контактьорски материали, на които не може да се има пълно доверие.

# 337
  • Tам през Атлантическия океан
аз просто бих игнорирал контактьорски материали, на които не може да се има пълно доверие.
Peace Sподелям

Лекарства от Светлина:

Защита и изцеление от радиационно отравяне, невротоксини, бактерии и вируси

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1248

Sunglasses

Земетресението в Нова Зеландия, последвано от земетресението в Япония, показват ясно, че вие сте навлезли в по-сложна фаза на Хаотичния Възел.

Бихме искали да ви дадем метод за защита и изцеление от радиационно отравяне, както и за други физически състояния. Ние го наричаме Лекарства от Светлина.

Е' как не се появиха по-рано тези хатори  Crazy бре да  дадът акъл и защита при Чернобил , Хирошима примерно ,  Sunglasses
Да бе от как свЕт светува се навлизаме във фази  Whistling Земята винаги  търпи промени имено чрез природните катаклизми, бедствия .... и човешката намеса от еволюцията ни

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 23:33 от Desss

# 338
Хъм...всъщност да...  Thinking
Чудя се, защо ли напоследък и на мен цялото това контактьорско инфо ми звучи фалшиво...  Rolling Eyes
До скоро попивах и търсех подобна информация непрекъснато.... Сега вече не.. Пълен фалш или поне аз така ги усещам въпросните ченълинги - като чалга-контактьорство /ще ме извините за израза, но така ми дойде да го кажа  Joy /

Hug

# 339
  • Tам през Атлантическия океан
Ми mijjjka , замисли се  Wink просто е мн. удобно да си конктактьор/ченълинг Mr. Green т.е. не поемаш отговорност за думите които казваш , предаваш  Whistling тъй като те не са уж твои  Laughing

# 340
Ми mijjjka , замисли се  Wink просто е мн. удобно да си конктактьор/ченълинг Mr. Green т.е. не поемаш отговорност за думите които казваш , предаваш  Whistling тъй като те не са уж твои  Laughing

"В Сибир съм, в Сибир съм" (  Бай Шиле (с) ) Simple Smile

# 341
За да отговаряш за думите си, трябва да си осъзнат. За целта ни е необходима информация, която съзнателно да приемем или отхвърлим - и съответно да носим отговорност за избора си.
За да сме по-информирани, ето вариант:
http://www.facebook.com/event.php?eid=107458049336821&n_m.bg
Така всеки може да стане по-информиран, следователно по-свободен.

# 342
според мен е нужна правилна практика, която може да подготви аурата и центровете, за да не се налага (а то и не се) да се ползват "контактьори"
А какво е "правилна" практика според мен не е толкова трудно да се дефинира - такава дадена от Истински Учители - такива има.

# 343
сексуалната енергия е творческа, може да започнем да рисуваме или да творим нещо си Heart Eyes

Оооо, имам една приятелка, която направи чудеса с нея. Виждам го наистина с очите си  Simple Smile

Дани, дали може да споделиш резултати от трансформацията на твотята дружка. Ще бъде много интересно  Peace

И на мен също  Peace

според мен е нужна правилна практика, която може да подготви аурата и центровете, за да не се налага (а то и не се) да се ползват "контактьори"
А какво е "правилна" практика според мен не е толкова трудно да се дефинира - такава дадена от Истински Учители - такива има.

Мдаааа Определено Владимир Башев и дует Трайчеви и те са на това мнение ! За трансформирането на сексуалната енергия де и за рисуването ! Па защо не и с практиките нали Вокс !!! Wink  Ма за там са едни други книги !  Whistling

bouquet

surpriseuu

# 344
rygit , а добре дошъл  Hug

благодаря за песничката и клипчето  Heart Eyes

сподели и своя опит де:)) вече двама мъже си имаме тук да не се спотйват а ми да думат Peace

Общи условия

Активация на акаунт