Отговори
# 390
  • Tам през Атлантическия океан

Ааа, не! Защо така, бе? Mr. Green Да не намесваме рок величията, по-велики духовни гиганти няма!    angel008 Praynig

Laughing Joy Joy Всички сме черни магове, не ми казвай, че и ти не си понякога...  Laughing Sunglasses
Peace

King Diamond  Peace ако сте чували  Mr. Green даже е и мАгесник  bowuu

Шърли знае  Wink

Поздрав Hug

Ама за Вокс ще е гаден че нали концертите му/ музиката му  пари струва  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 01:55 от Desss

# 391
Интересно как белите магове живеят без пари  newsm78 нали и те ползват интернет, коли и други постижения на цивилизацията. Опитвала съм да ги игнориам , но на мен не ми се получава  Whistling най-малкото да остана без нет да си медитирам  Laughing ако не си го платя

# 392
Интересно как белите магове живеят без пари  newsm78 нали и те ползват интернет, коли и други постижения на цивилизацията. Опитвала съм да ги игнориам , но на мен не ми се получава  Whistling най-малкото да остана без нет да си медитирам  Laughing ако не си го платя

Първо, въобще не е задължително белия маг да е беден! Но това може да бъде от добре платена и търсена професия или бизнес, но не от платени езотерични курсове/обучение!

# 393
при това положение той няма да е при Бога а при света, и аз не бих се доверила на такъв за лечение. Добрите бели магове, дето те лекуват само като те погледнат се занимават само със себе си , работата със стихия, Природа или който както иска да го нарича. Поне тези дето лекуват на мига, тези дето им трябват 64 сеанса по еди си колко минути могат да си работят работата и бизнеса. Само че на тях им трябва време да излез ат от света, да се настроят и тогава да се опитат да лекуват. Това са само опити, но не и лечение ...

# 394
колкото до "рок величията", аре да си имаме уважението... http://www.youtube.com/watch?v=5tjcU1Pqo-w  ooooh!

Любимо парче. Heart Eyes

Според въпросния цитат, да си "бял маг" противоречи на човешката природа. Rolling Eyes Трябва да се трансформираш в лишен от страсти фанатик. Такава неестественост е много повече плашеща, от който и да било "черен маг".

поне мисля че се старая да не "оплитам" момите, то не се и налага Stuck Out Tongue

Поне мислиш, че се стараеш, но това не означава, че не го правиш. Може да укротиш разума си, но не и подсъзнанието. Винаги ще са в противоречие. Hug Вероятно дори го правиш повече, отколкото някой, който не се опитва да го потиска и не го приема задължително като "оплитане".

Desss
 Hug

# 395
при това положение той няма да е при Бога а при света, и аз не бих се доверила на такъв за лечение. Добрите бели магове, дето те лекуват само като те погледнат се занимават само със себе си , работата със стихия, Природа или който както иска да го нарича. Поне тези дето лекуват на мига, тези дето им трябват 64 сеанса по еди си колко минути могат да си работят работата и бизнеса. Само че на тях им трябва време да излез ат от света, да се настроят и тогава да се опитат да лекуват. Това са само опити, но не и лечение ...
Споделям  Peace

Ако се занимаваш с друго , няма да си толкова отдаден   Whistling няма по-хубаво и печелившо нещо от това хобито , увлечението да станат професия т.е. да е работата ви  Grinning
Е това е връзка духовно с матерялно и успеха от това. Hug

Първо, въобще не е задължително белия маг да е беден! Но това може да бъде от добре платена и търсена професия или бизнес, но не от платени езотерични курсове/обучение!
Гуру стига  изжхожда само от себе си    Wink

# 396

няколко минути може да са достатъчни,  ако човек наистина го може. Как ще се издържа белия маг ли - "Търсете първом Царството Божие и Правдата Негова, и всичко това ще ви се приложи"
но не да се сложи такса на лечението и преподаването, това не е просто хоби, а Път и Служене - за истинския Бял Адепт! Иначе лектори, инструктори и масажисти има...много Thinking Но поне да не се наричат мелхицедеци! Stop

Цитат
Според въпросния цитат, да си "бял маг" противоречи на човешката природа.  Трябва да се трансформираш в лишен от страсти фанатик. Такава неестественост е много повече плашеща, от който и да било "черен маг".

Тц! Човешката природа не е мярката за нещата, има и по-високи нива. А човек може да е духовен без да е фанатик! А за черните магове по добре не приказвай, за да не ти дойде на..главата (и предпочитам да не обяснявам с какво са се ...занимавали)

за оплитането - нито ми е нужно , нито ми се налага! А и е важно какво съзнателно прави човек. Определено нямам предвид подтискане, това е контрапродуктивно и разрушително. Отделно има и методи за регулиране и в подсъзнанието, които може   съзнателно да се прилагат.
И по тази тема не си просто "философствам", нещата са практически и касаят отношение и начин на живот. И според идеала, който следва човек - едни или други следствия, според мен по-добре да не стоим в мазето на Природата...

# 397
Desss  Peace

Vox populi , да цитата ми харесва и е така. Ако имаш дабрата да лекуваш , тоест имаш достъп до някави нива, то едва ли ще останеш гладен , гол и бос. От там ще ти дойдат нужните неща. Скоро попаднах на интересен  пример как Дънов материализирал баница пред смаяните ученици...

личен поздрав за дамите тук

Богинята майка се завръща
Загубеното преди векове знание за женската сила ще възстанови баланса в света

http://www.spisanie8.bg/рубрики/история/422-богинята-майка-се-завръща.html

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 16:25 от humanis

# 398

Vox populi , да цитата ми харесва и е така. Ако имаш дабрата да лекуваш , тоест имаш достъп до някави нива, то едва ли ще останеш гладен , гол и бос. От там ще ти дойдат нужните неща. Скоро попаднах на интересен  пример как Дънов материализирал баница пред смаяните ученици...

след това били платили и върнали тавата!

# 399

личен поздрав за дамите тук

Богинята майка се завръща
Загубеното преди векове знание за женската сила ще възстанови баланса в света

http://www.spisanie8.bg/рубрики/история/422-богинята-майка-се-завръща.html

Mn.  готина статия  Peace Благодаря  Grinning

Цитат
Богинята майка е най-великата богиня, която е била унищожена от християнството. И само мъже могат да се придържат все още към отричането на съществуването на тази истина. Духовността е съхранена от жените. Развитието й е чрез жените. И колкото по-скоро се приеме тази истина, толкова по-скоро ще започне хармонизирането на света.
 Е.К.
Peace

# 400

Тц! Човешката природа не е мярката за нещата, има и по-високи нива. А човек може да е духовен без да е фанатик! А за черните магове по добре не приказвай, за да не ти дойде на..главата (и предпочитам да не обяснявам с какво са се ...занимавали)

за оплитането - нито ми е нужно , нито ми се налага! А и е важно какво съзнателно прави човек. Определено нямам предвид подтискане, това е контрапродуктивно и разрушително. Отделно има и методи за регулиране и в подсъзнанието, които може   съзнателно да се прилагат.
И по тази тема не си просто "философствам", нещата са практически и касаят отношение и начин на живот. И според идеала, който следва човек - едни или други следствия, според мен по-добре да не стоим в мазето на Природата...

По-спокойничко, дори без стоте удивителни те разбирам...  Като по-низше същество, което все още  стои в "мазето на Природата", също съм част от този форум. Simple Smile
Ама, това какво е, не е, трябва или не трябва, кое е добре и не е добре /да приказвам, примерно/ и коя и каква е мярката за нещата, не го определяш ти - нито за мен, нито като общовалидно. Може да го определиш само за себе си, дано го разбираш. Защото се получава противоречие. В един пост - висши идеали и безвъзмездно добро, в следващия - нетолерантност и догматизъм. Нито AC/DC ще "развалят" човек с богата душевност, нито Петър Дънов ще издигне профаните на по-високо духовно ниво. Stop Ако можеше да не се залита по крайностите, всичко щеше да е пърфект.

# 401
  ...ще издигне профаните на по-високо духовно ниво. 

Идеята е, че зависи от и от самите тях, от профан->неофит->оглашен->адепт....  n, n+1
според прилаганите идеали и методи - посоката на движението.

# 402
Аурата привлича върху вас вниманието на небесните същества. Тя ви помага и да се докоснете до районите, обитавани от тези съ­щества. Ако сте решили да пътувате нанякъде, вие трябва да си изкарате паспорт. Получите ли паспорта - вратите се разтварят. Така е в живо­та, но това и валидно и за духовния живот. Ако пожелаете да посетите някои области от неви­димия свят, трябва да имате паспорт. Този пас­порт е вашата разноцветна аура. За да ви допус­нат до определен район, вашата аура трябва да притежава характерните за този район цветове. Ако вашата аура съдържа златно-жълт цвят например, вие спокойно можете да влезете в библиотеката на природата и да научите Всички нейни тайни. Синьото ще ви отвори вратите към музиката или към религията. Червеният цвят ще ви позволи да достигнете там, където се нами­рат изворите на всичко и да черпите от тях, каквото пожелаете, дори живот. Аурата следо­вателно е определяща, когато става дума за проникването ви в невидимия свят. Различните и цветове показват точно в кой район можете да влезете и духовете на кои същества ще ви посрещнат и помогнат.

Но състоянието на аурата, нейната чис­тота и бистрота зависят от начина, по който човек живее. Ако се отдаде на мързел, безпътица и порок, неговата аура заприличва на вонящо тресавище, чиито зловония тровят околните. Дори и никой да не я вижда, защото и за ясновид­ците е трудно да видят човешката аура, всички усещат мрачната и тежка атмосфера, която тегне над всяко тресавище. Докато един Посве­тен, един Учител, който в течение на векове е работил, за да развие у себе си любов, мъдрост, чистота, безкористност е обграден от огромна аура, в която всеки може да се къпе, да се чувства сит, омиротворен, окуражен и устремен към божествеността. Учениците имат възможността да получат много благословение от аурата на своя Учител, стига да работят съзнателно. В противен случай те ще си останат ограничени в своето невежество.

Един добър ученик не трябва да се задово­лява с онова, което му предлага само аурата на неговия Учител. Той трябва да работи и върху своята аура, а затова е необходимо да промени начина си на живот. Не се ли заеме да промени своя посредствен, повърхностен и глупав живот, никакви упражнения и концентрации върху аура­та няма да го доведат до целта. Точно така става и с болния човек, който пие предписаните му лекарства, а не спазва определения му режим. Но много е трудно да убедиш хората, че единствени­ят и най-ефикасен метод е свързан с промяната в начина на живот.

Една чиста и светла аура носи промени не само за вас самите. Тя променя и онова, което ви заобикаля. Хората около вас започват да ви оби­чат. Без да си дават сметка за причината, те се чувстват приятно във ваше присъствие. В дейс­твителност онова, което усещат, е присъствие­то на светлите същества, които вашата аура е привлякла. Небесните обитатели обичат чисти­те цветове. Когато забележат създание, пото­пено в светлина и цветове, те се втурват към него. По същия начин постъпват и мрачните същества с порочните и лоши хора. Те се надпре­варват да се включат в свитата им. Но хората са толкова несъзнателни и неграмотни, че не знаят кое привлича добрите или лошите сили.

Омраам Михаел Иванов

# 403
Цитат
По същия начин постъпват и мрачните същества с порочните и лоши хора. Те се надпре­варват да се включат в свитата им. Но хората са толкова несъзнателни и неграмотни, че не знаят кое привлича добрите или лошите сили.

Хъм  Thinking
".... хората , хората ...... "

Интересно прокламиращи това "просветление" какви са  Rolling Eyes , не човеци може би  Whistling или приживе провъзгласили себе си за светци  Thinking

Иначе е интересна статийката  Peace

# 404
"ний сме от нашия клас, те са от другия клас " - с дънки по-тънки от праз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт