Отговори
# 405
# 406
white flower Благодаря!Много добре формулирано!  bouquet

# 407
по повод на 2012 вече толкова глупости са написани, че вече само като видя някъде за това и...
(да не говоря пък за контактьорски глупости - получавали хората послания от Озирис, разбийш ли"  ooooh!

# 408
Всяко отричане е вид страх и приемане лично на даден проблем. Flutter За мене е интересна и другата гледна точка,пък ако ще да е от контактьор с Андромеда  Mr. Green

# 409
и аз уважавам други гледни точки...

Вие как приемате този преход, какво мисилите, че ще стане? Може да дискутираме

# 410
humanis Той,преходът,вече е започнал според мене. Flutter

# 411
СИНЬО МЕЧТАНИЕ , да и според мен, но какво е общото при повечето хора, усещания, чувства, мисли , преживявания Peace

# 412
Общото-чувството за безтегловност,за  сливане на време и пространство,за свръхчувствителност при по-силни вибрации/като земетресения,не само земни де/, по-чести случаи на телепатия,астрални пътешествия и др. Flutter

# 413
СИНЬО МЕЧТАНИЕ Hug

при мен от година се засили чувството за непоносимост към "вредните " вещества. Спрях цигарите, а бях убедена, че това не може да стане никога, месото също , много хора отпаднаха от живота ми ,  появиха се нови ... ама съвсем различни от предишните. Нещо много странно за София , но проявих силно влечение към Земята и нейното обработване Rolling Eyes та чувството за безтегловност го заземявам като си копая из градинката.

# 414
Общото-чувството за безтегловност,за  сливане на време и пространство,за свръхчувствителност при по-силни вибрации/като земетресения,не само земни де/, по-чести случаи на телепатия,астрални пътешествия и др. Flutter

Много е хубава статията, дано преходът наистина е толкова лек, колкото се описва. Laughing Аз обаче намерих информация доста по-различна от предложената в статията.
Не ми се копира линка правилно-източник- От извора:

Има и друг аспект на нещата: Всяка от епохите си има своя „край“. След всяко от големите седем планетарни състояния има период, наричан пралая. Това е период на изцяло духовно съществуване. На своеобразен край са изложени и по-малките епохи – краят на лемурийската епоха например идва след бурни тектонични размествания и вулканични изригвания; краят на атлантската епоха също променя облика на Земята – изникват едни земи, докато потъват други; а краят на петата коренна раса ще е Апокалипсисът, наричан още Война на всеки срещу всички. Тази война ще се води с особени средства и по егоистични причини, които няма да бъдат разглеждани в този материал.
До същинския Апокалипсис – краят на петата коренна раса – остава много, много, много време. Тепърва ще се въплъти Ариман и неговите сподвижници ще предизвикат един мини-Апокалипсис, после ще дойде шестата културна епоха с нейната шеста раса, после ще има една особена („задънена“) културна епоха с център в Северна Америка и някъде чак тогава можем да говорим за „край на света“ – поне на този свят, който мнозина познават и смятат за единствено възможен. А след края на петата коренна раса идва епохата на шестата раса. След нея идва и епохата на седмата коренна раса, при която най-напредналите човешки души ще заемат най-ниското място в духовната йерархия – под това на ангелите, архангелите, архаите и т.н.
И дори след всичко това остават още три планетарни „прераждания“ – всяко от тях с по седем големи епохи, всяка от които пък на свой ред се дели на седем по-малки отрязъци от време. На човек може да му се замае главата от всичко онова, което ни очаква в бъдеще. А те – глупците – чакат да ги вземат ангелите на 21 май, чакат Нибиру на 21 декември догодина, чакат въображаемото ядро на планетата да се стопи от въображаемото глобално затопляне. Ще има да си чакат. А тези, които знаят истината, са свободни от нелепи очаквания и свързаните с тях страхове.

Хуманис, явно прехода ти се отразява здравословно. Laughing И около мен  отпаднаха много хора и се появиха нови, но цигарите си остават-форевър. Grinning Как ще я карам ако премина прехода без тях незнам.. ooooh!

# 415
humanis  Hug Така е,имаме нужда да се заземяваме от време на време Flutter  
Също - желанието за промяна към по-добро, чувството на очакване,че нещо ще се случи..Предчувствията,които се сбъдват все по-често,засилване на връзката с починали хора. Peace

sarabia Това е линка от подписа ми,доближава се до писаното от теб. Flutter  http://www.imadrugpat.org/books/planete.pdf

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 14:43 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 416
sarabia , не ги мисли цигарите  Peace, при мен стана спонтанно, както и всички останали промени. Информацията ти е много свежа. Имам приятел, ч(иято майка ходи в някаква секта, там им обяснявали как ще има грабване на облаци и само сектантите ще бъдат спасени, ако техните деца не станат част от сектата щели да пищят Shocked ...абе ужас някакъв, това е жена на 60 години и така си зомбира децата...Та информация за прехода всякаква, ние да си споделим личните изживявания, полезно е

СИНЬО МЕЧТАНИЕ
,
humanis  Hug Така е,имаме нужда да се заземяваме от време на време Flutter 
Също - желанието за промяна към по-добро, чувството на очакване,че нещо ще се случи..Предчувствията,които се сбъдват все по-често,засилване на връзката с починали хора. Peace
точно е това и при мен... Hug
sarabia Това е линка от подписа ми,доближава се до писаното от теб. Flutter  http://www.imadrugpat.org/books/planete.pdf

# 417
това за "взимането в облаците" е в стила на петдесятните сектантски църкви, дето да не казвам колко не са в час!пълни глупости.
 има да си чака, както пише в цитирания от извора текст!

А контактьори от Андромеда няма нужда да чета, особено ако са избягали от някое лечебно заведение!(у леву!)

# 418
Vox populi И Библията  следва да избягваме по тази причина,че и там има не малко възнесения в облаците,че и ги почитаме.... Whistling  За много хора Христос е  наркоман  избягал за  няколко години в Индия ,живял там  предимно на твърда дрога....Та така и за сектите,не се знае-знае ли се наистина истината. Whistling

# 419
Vox populi И Библията  следва да избягваме по тази причина,че и там има не малко възнесения в облаците,че и ги почитаме.... Whistling  За много хора Христос е  наркоман  избягал за  няколко години в Индия ,живял там  предимно на твърда дрога....Та така и за сектите,не се знае-знае ли се наистина истината. Whistling

за някои неща ако човек се е убедил лично, няма нужда да чете. педесятниците са секта, където ги учат на неща, дeто НЯМА ДА СТАНАТ. Второто пришествие на Христос ще е на етерен план - който развие ясновидство ще го срещне. А не в струпвания на водни пари в атмосферата.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 20:25 от Vox populi

Общи условия

Активация на акаунт