Отговори
# 420
Някои пък не вярват в Христос,но са повече от ясновидци...

# 421
humanis  Hug Така е,имаме нужда да се заземяваме от време на време Flutter  
Също - желанието за промяна към по-добро, чувството на очакване,че нещо ще се случи..Предчувствията,които се сбъдват все по-често,засилване на връзката с починали хора. Peace

sarabia Това е линка от подписа ми,доближава се до писаното от теб. Flutter  http://www.imadrugpat.org/books/planete.pdf

Хуманис, трябва почти винаги да сме заземени, иначе няма да издържим на живота тук. И ще започнем да чакаме да заспим за 3 дни в Пустота, след което да се събудим в Нова Епоха. Wink
Сияйно мечтание-текста ти се чете трудно, но се радвам че сме на едно мнение.  bouquet

# 422
sarabia , така си е  Hug освен това нуждата ми от заземяване увеличава производителността ми, имам еко спанак, лук, чесън, картофи, ряпа, сега доматите разсадих  Laughing имам парник, голям кеф е това заземяване. И няма как да не е , на Земята живеем и от нейната енергия черпим. Ние се грижим за нея, тя за нас  Heart Eyes Чудя се само хората дето не обичат да работят физически неща, по цял ден са в офиси, от де си взимат енергия  newsm78

# 423
humanisТака е супер,в парник Hug ,все пак  в малките градове това е практика.В София не мога да си представя,може би зависи в кой район живееш.Но е супер,това спаси на времето мъжът ми,когато лошо пострада.Само връзката със Земята Flutter .Знам,че е така  Peace

В офисите-зависи къде.В Япония си имат стая за медитация,може би не навсякъде,и все пак... Thinking

# 424
Чудя се само хората дето не обичат да работят физически неща, по цял ден са в офиси, от де си взимат енергия  newsm78

Знам ли..., сигурно от външни източници. Rolling Eyes

# 425
Грижата за цветя-също е вариант.

# 426
sarabia , това с външните източници е интересно  Wink

СИНЬО МЕЧТАНИЕ , много интересно за съпругът ти, браво, че сте успяли да я върнете тази връзка. При мен се случи точчно както ти го описваш за връзката с починалите близки. Карайки извън града започна да ми е явява на вътрешното зрение дядо ми, той почина преди 15 години, имахме силна връзка, още я имаме. Веднъж както си карах толкова силна емоция ме завладя, как той ми е постороил къща с двор, в Княжево, до минерален извор , до чиста вода, чист въздух , в полите на Витоша , че чак започнах да плача Crazy добре, че бях сама, че ще изплаша пасажерите ревейки докато карам Laughing Усетих неговият труд, неговата жертва да пътува от стотици километри с мотор, в дъжд, за да направи нещо за мен, а аз съм се завряла в едни панелки и офиси....заради наем всичко това...

Та благодарение на него освободих наемателите и започнах да облагородявам двора и самата къща. Няма да споменавам какво се случва с новородената ми душа...прелива от благодарност  bouquet а цветята да, те са част от пейзажа  Peace

# 427
Здравейте!
Гледам, донякъде интересна дискусия се е заформила покрай линка, който пуснах вчера.

Да, има много вече по този въпрос.
За мен същественото в този текст е, че дава конкретни напътствия за конкретни ситуации. Още по-същественото - че тези неща ми се случват някъде на 1 - 3 % от силата, с която са описани.

Вече всички виждат, че промени има, така че дискусията по света се измести към въпроса - рязко или постепенно. Живот и здраве - и това ще видим. Аз съм малка мравка, не се наемам да дам мнение, щото не мога.   Само събирам интересна инфо, претеглям , ако нещо може да е от полза - ползвам.

Heart Eyes

Хуманис - като тебе и аз започнах да отбягвам много храни - дори вече ми е некомфортно, защото е трудно да се набавят естествени храни.
От няколко дни например ми се пие нещо като нес-кафе ... отварям буркана, помирисвам ... е, не е това, изкуствено ми мирише. Инстантното какао също. А с какво да го заместя, не знам.
И др. примери има доста.

# 428
http://www.blitz.bg/news/article/110056 , ето един канализатор на енергия идва у нас за празника на София. Какво мисилте за него?

ами чай от джинджифил, сбитина на Алла Свиринская, чай от жасмин, на това съм се насочила в последно верме и пия кафе лаваца от капсулките. Е може да не е и то смят, но поне е нещо сравнително качествено Peace

# 429
Аз без билков чай не мога. FlutterИ идва времето на липата,на целия център ,а и в градската градина  и край блока ни има липи.Но аз бера от тия,дето са в градската градина,все пак са по-далеч от колите и бензиновите изпарения.СушА и цяла година си имам за чай.Другия вариант е копривата-също я има на всякъде,а е и много полезна. Изобщо където има плодови дървета и храсти-това е основния източник за билки и чай.Чаят може да се пие и охладен.И с лъжичка мед  е желателно.А който има възможност да иде в планината може да си набере още по-чисти билки и при това най-различни.Преди години съм брала и мащерка и маточина,също чая от тях става много хубав.Шипково храстче имаме край другия вход на блока,от там си бера  и суша шипки.

Аз лично не се отказвам от кафето,Лаваца или друго,но кафе,прясно смляно. Heart Eyes Поне един път на ден.Сега гледам някои си правят сок от акация,ама нещо не ми е много ясно от къде да си набере човек и как се прави,още търся инфо.

# 430
вчера направих сок от бял бъз, много е готин, докато го направя и съм го подарила вече. Освежава, охлажда и е полезен. Намерих и за борови връхчета рецепта, но тя е за сладко, аз я подобрих и стана за сироп. Суша листа от малини, коприва, маточина, толкова ни е разнообразна природата, и толкова даваща, че само да не ни мързи ...

чакам ако намериш за акацията, имам нацъфтяла в момента, но не знаех  Peace

надявам се не спамим темата, нали за енергията от Природата говорим Peace

# 431
Много интересна тема  Peace

# 432
Сироп от бъз, акация и лимон

Продукти:
10 съцветия бъз
5 цвята  акация
2 - 3 лимона
1 кг захар
3 л вода
1 п. лимонтузу.

Приготвяне:

Бъзът и акацията накиснетее във вода за няколко минути.
В съд с гореща вода изсипете захарта и бъркайте, докато се разтопи.
Снемате от огъня и оставяте да изстине.
Измийте под течаща вода цветовете.
Лимона нарежете на кръгчета.
Добавете всичко в сладкия сироп, лимонтузуто също и разбъркайте.
Оставете така за 24 ч като разбъркате един път в денонощието.
След като изтекат тези часове изваждате по-голямата част от цветовете и съцветията, за да не стане много наситен аромата на сиропа.
Оставете още 24 ч и прецедете.
Напълнете бутилки до горе и затворете плътно с капачки.
Съхранявайте в хладилник.
Сиропа може да се пие веднага. Ако е сладък, разреждайте с вода.
Сервирайте по желание с прясно нарязан лимон, мента и лед.

http://vkusnoikrasivo.com/recepy/972/%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0 … D0%BC%D0%BE%D0%BD

# 433
  • Universe
Привет на всичси  Hug

Днес съм на вълна повърхностен ПЕАТ и ми стана интересно - има ли сред пишещите тук прилагащи дълбок ПЕАТ и биха ли споделили отзиви за техниката  Simple Smile

Благодаря и хубав остатък от деня   newsm51

"Напразно е да се надяваш да останеш сам. Неизменно си в обществото на самия себе си!"

"Когато тълпата прегърне един мит, очаквайте клане или нещо още по-лошо - нова идеология."

Емил Чоран

# 434
Привет на всичси  Hug

Днес съм на вълна повърхностен ПЕАТ и ми стана интересно - има ли сред пишещите тук прилагащи дълбок ПЕАТ и биха ли споделили отзиви за техниката  Simple Smile

Благодаря и хубав остатък от деня   newsm51

"Напразно е да се надяваш да останеш сам. Неизменно си в обществото на самия себе си!"

"Когато тълпата прегърне един мит, очаквайте клане или нещо още по-лошо - нова идеология."

Емил Чоран

нова система за кинти?

Общи условия

Активация на акаунт