На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Ви за пожеланията!

МАРТА, Честит празник и на Вас, макар и със закъснение! Много е сладка рожденичката!

Иринче, Бобо е все така спокоен и послушен, но и по телешки праволинеен и упорит. С две думи, тиха вода, ама дълбока. Абе, душичка е той! Целувки на астралното ни близначе! Обожавам живите очички на Сашето!

Ламичке, да оздравявате вече! Тежка зима изкарахте...

# 601
Честит Рожден Ден мили дечица! Да сте много здрави, все така усмихнати, щастливи! На Ели и Даная на патеричка, на Боян, Сашко, и на Вики малко предварително!

Ламичке, бързо да се вдигате на крак с татко Лам и стига ви толкоз вече, то лятото дойде Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:18 от Алекси

# 602
в още 1 вестник писаха за нас http://www.marica.bg/show.php?id=52773 и "хрътките" вече проявяват интерес. искат да направят 10мин. репортаж. ако стане ще ви пиша кога ще го излъчват

# 603
  • Попово
 Hug Heart Eyes
как сте дами :*
извинете ме, но в последната една година нямам ниакакво врмее Simple Smile освен за 20-30 бързи минути из сурат тефтера Wink
обичам Ви всички, поздрави на малките- порастанали априлчета :*

# 604
Днес Българска православна църква чества деня на Св. цар Борис, покръстител на българите.

Честит имен ден на Борис, Борил, Борко, Борислава, Борислав и др.

Веселина Митева - стискам палци да успеете да се преборите в съдебната зала. Много неприятно.

Пепена, как сте? Моля те, пусни снимки да ви видим!

# 605
Честит  рожден ден на всички пораснали априлчета, които съм пропуснала  Hug

И влизам да поздравя и всички Борисовчета из темата  Heart Eyes Да ви е здраво името и вие покрай него!  Hug

Веси, много неприятно.  Confused Някаква надежди обжалването да помогне?

Сагата с очилата ни продължава.Оказа се, че изобщо не съм разбрала и Алекс трябва да носи очилата 1 година.Поне вече свикна и драмата не е толк ова голяма.

# 606
Честит имен ден на Борис, Борил, Борко, Борислава, Борислав и др.

Ние сме болни от 1 седмица, миналия вторник цъфнах с някакво вирусче ( гърло, глава, нос ), след 2 дена и половинката цъфна, Мая и тя е с течащ нос. Мислех, че за 3-4 дни ще съм ок, но в неделя едвам станах от леглото, зверско главоболие, гърлобол  ooooh! Днес съм малко по-добре, дано да се оправя до 1-2 дни, че ни чакат почивни дни в Троян Heart Eyes

Ламска, вие оправихте ли се?

# 607
Ели, catty_M, Алекси...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ВИ МОМЧЕТА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ!
ПОЗДРАВИ И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХЛАПЕТА С ТЕЗИ ХУБАВИ ИМЕНА!

Благодаря ви за поздравите за Саши! Hug РД-то мина и отмина, но подобаващо, по хунски - буйно и продължително! Сега отмаряме...

# 608
Лили, горе долу се оправихме след като изпихме една аптека лекарства. Амалия не е била зле, просто е с течащ нос - перманентно. пие хомеопатщини, но не виждам съществен ефект...

Оправяйте се бързо! много е неприятен този вирус, пазете се от усложнения!

# 609
  • Beyond the Frontiers
Да се наоплача - останахме сами с Борис този месец и естествено веднага  Twisted Evil Вече трети ден ми вдига някакви зверски температури 38,3-38,8, няма хрема, кашлица, нищо...Докато е с температура е парцал и само мрънка, като я свалим почва да беснее и ставам  #Crazy В същото време мен ме тресат в пълна сила всички "прекрасни" симптоми на ранната бременост  Sick. Някакъв ужас просто. Силно се надявам да е грип, ама много силно. Ако и утре е така ще се ходи по изследвания и си мисля и до Токудата да тичам да му видят бъбреците, да не работи нещо там Cry
Така, наоплаквах се....

# 610
Ели, стискам палци да е грип и бързо да отминава! Ако имаш нужда от помощ, свиркай

# 611
Здравейте! Този път си имам истинско Априлче, че преди 4 години каката избърза доста и се появи през март.
Малката Дарена се роди на 27/04 - 3 кг и 50 см. Раждането беше скорострелно - нямаше и  1 час от стъпването в болницата и гушкането на беба. Дори и АГ-то и педиатърката не можаха да дойдат навреме от другия край на отделението.
На всички бременни мами пожелавам бързо и леко раждане като моето.

# 612
Саня, честита ви Дарена!
Да е здравичка, обичана и послушна!  bouquet Heart Eyes
Бързо възстановяване! Hug

# 613
Честита рожбичка, Саня! Да Ви е здравичка и да Ви радва като кака си!
[/color]

Весе, от сърце ти желая цялата тази история със съпруга ти да се окаже само спомен и да спечелите на следваща инстанция! Дерзайте, не се отказвайте!

Ели, грип е; и Бобо го изкара точно преди Великден: два дни 38-39 градуса и друго нищо. Мина и замина, както се и появи.

Ето снимки от Рождения ден на Боян:
https://picasaweb.google.com/111831187580255660757/4?authkey=Gv1 … gCNmk6oqz4ryVogE#

# 614
Саня, честито! Браво, да сте живи и здрави и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт