На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the Frontiers
Саня, честито....  bouquetНаистина бързо  Laughing Laughing LaughingОт твоята уста, в божиите уши.

# 616
San_ya, ЧЕСТИТА ТРЕТА РАДОСТ! Да е здрава и все така да не създава проблеми на мама! На теб - бързо възстановяване!  bouquet
Ели, да оздравявате с Боби! Hug
Све, чудесен празник! Трябва да ми отстъпиш баткото ви някога...може пък той да вкара Сашко в правия път! Wink

# 617
Веднага ти го пращам. Ама да знаеш, много скъпо излиза: яде като за трима възрастни мъже  Wink. В замяна искам малката Тулумбичка Laughing.

# 618
  • София
Саня, да ви е жива и здрава Дарена. Браво за смелостта за трите деца, искрено се възхищавам на семейства като вас.

Аз вече толкова много искам второ дете, Бобо и той постоянно пита кога сме щели да имаме бебе, първо искаше момче, от вчера иска момиче. Щял да го храни и да отстъпи неговото леголо да спяло бебето, а той щял да спи при нас  Mr. Green

Ели, бързо оздравяване на адаша и стискам палци да не стигате до Токудата. Дано скоро ина теб ти попреминат ранните бременилски неразположения.  Hug

Све, страхотно тържество сте спретнали,а  тортата ми скри шапката  Peace Peace Peace

# 619
  • София
Саня, честита рожба и от нас   bouquet. Да ви е жива и здрава. Поздравления за смелостта за три деца.

И на мен вече ми се иска да си имаме второ детенце. Оги усилено ме подкрепя по темата, но третият член на семейния съвет се ослушва Simple Smile

# 620
Саня, честита втора рожба! Да е жива из драва и много да ви радва bouquet

Све, много хубав рожден ден сте направили на открито Simple Smile А малкият мъж е жесток с перуката  Heart Eyes Само да допълня, че Толумбичка е моя  Wink  Heart Eyes
Ели, бързо да се оправя дребния Hug
Аз днес за пръв път съм без главоболие, надявам се да се задържа така, че се измъчих 7 дни грип. ooooh!
Второ дете - пожелавам на всички, които правят опити бързо да се похвалят  Hug И на мен ми минават такива мисли  Blush , но искам Мая да поотрасне още малко, да може да помага   Wink

# 621
Све, договорихме се! А за храненето - предвид кулинарните ми способности, сигурно ще се повтали при мен! А със Страчи ще ви направя график - докато заминем ще ви редувам! Wink
Искрено желая на всички, които искат второ дребосъче, скоро да им се сбъдне мечтата! Трудно е, но пък както виждаме мамчета и по три раждат, така че хубавото преобладава! Peace
Аз днес ще си изям ушите от яд, защото нощес са откраднали почти новото колело на Сашко. Държахме го в заключено пространство пред вратата ни, заедно с количката и други джунджурии, но са махнали стъклото и са го взели през дупката....затова сигурно количката е оцеляла. Мила, родна действителност! Close
Хубав, мокър ден!

# 622
Ох, много съжалявам, Марини!

за едно детско колело - такова усилие...

# 623
Боже  ooooh! Не спира да ме учудва тази "мила родна действителност"  ooooh!

# 624
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Саня, честито трето детенце! Ти си герой! Peace
Баткото ви сега ще има да се грижи и да пази от нахални ухажори вече две мацки! Wink

Марини, много тъпо  Crazy

Ели, как сте, спадна ли му температурата на Боби?

Успех в бебеправенето на всички желаещи, то поне е приятно занимание! Laughing Peace

# 625
Марини, Слънче, честит имен ден!   bouquet Hug

# 626
Честит имен ден, скъпи ми Иринки!

Ина

# 627
Благодаря, мацки!

# 628
Благодаря, мили момичета!

# 629

Честит имен ден, Иринчета! Да сте здрави, много обгрижвани и обичани от половинките си
!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт